-
Παιδες, ο Εμιρης ηθελε να χτισει το εξοχικο του σε μια νησο οπου εχει απαγορευθει η δομηση. Το κακο δεν ειναι οτι δεν του καναμε το χατηρι, το κακο ειναι οτι καποιος πηρε προκαταβολη πουλωντας του φυκια για μεταξωτες κορδελες. Μετα επεσαν και οι καμπιες πανω του που μυριστηκαν χρημα, του εγλυφαν τον κωλο και του εδωσαν την εντυπωση οτι για ολα φταιει το κρατος.
Κατι τετοιοι ερχονται και στο γραφειο μου και μου ζαλιζουν τον ερωτα γιατι πρεπει να πληρωσουν για να τακτοποιησουν το γαμωαυθαιρετο τους. Μα, κυριε παπαρα, πηγες κι εχτισες χωρις αδεια σε ζωνη οικιστικου ελεγχου που χωριζει βιομηχανικη περιοχη απο περιοχη αποκλειστικης κατοικιας. Και αποζημειωθηκες κιολας για το σκατοοικοπεδο σου. Τωρα σου φταιει το κρατος που δε σε εβαλε στο σχεδιο; Εμενα με ρωτας αν θελω να βλεπω τη γαμωκαλυβα σου απο το παραθυρο μου; Με ρωτησες αν ανεχομαι τη ζημια που κανεις στο περιβαλλον με την υποκατασκευη σου, που θα σε πλακωσει στον πρωτο σεισμο;
Με την ιδια νοοτροπια ηρθε και ο Εμιρης. Ηθελε να χτισει εκει που δεν επιτρεπεται. Για καποιον λογο δεν επιτρεπεται. Τραβα χτισε αλλου η σαλτα και μαμησου. Αλλα ειπα, δε φταιει αυτος. Φταινε τα τρωκτικα που μειναν με την ορεξη.
-
The Following 8 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:
aristent (19-02-13), bimmerm (19-02-13), Bitz (19-02-13), ghost-rider (19-02-13), Nino (19-02-13), PANOS-E60 (19-02-13), Ptboul (19-02-13), viper (19-02-13)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP