A8hnaios (17-02-13)
Και φαντάσου ότι έχω κάνει λάθος, μόλις εχθές πρόσεξα ότι είναι 42.900κάτι
Τον έχω καλέσει 2 φορές, άφησα και μήνυμα στους υπαλλήλους και με έγραψε. Σε τέτοιους επαγγελματίες δεν δίνω 3η ευκαιρία.
Με τις φωτογραφίες που έχω βάλει τι ενδιαφέρον να υπάρχει;
Γενικά δεν τρελαίνομαι να την δώσω την αμαξάρα, άμα δεν κάτσει η φάση το κρατώ κ όπου μας βγάλει.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Σου κοστιζει καπου στα 1600 ευρω τον χρονο, 135 ευρω τον μηνα.(καυσιμα εκτος)
Δεδομένου οτι κανεις ελαχιστα χιλιομετρα, κατσε και "ζυγισε" κατα ποσο δυνασαι/γουσταρεις να τα δινεις, και ασε τους συναισθηματισμους στην ακρη.
Εαν καταληξεις οτι θελεις να το δωσεις, ελα να το γυαλισουμε και να το φωτογραφισουμε, βαλτο και 14.000 και βλεπουμε.
Οι φωτογραφίες σου όντως είναι ένα θέμα...σα να μη θες να το δώσεις ένα πράγμα. :-P
Ρίξε ένα πλυσιματάκι, βρες ένα όμορφο σημείο και βγάλε καμιά 10αριά ωραίες φωτογραφίες.
Αλλά προτείνω να μη το δώσεις...δε συμφέρει ούτε με σφαίρες, εκτός αν πιάσεις ένα 15άρι που το βλέπω δύσκολο.![]()
Προσωπικά κάτω από 14Κ δε θα το έδινα και πείτε με παράλογο.![]()
Όλα τα πράγματα έχουν την αξία τους, δε μπορούμε να τα ξεφτιλίζουμε...
Nikos
Leonidas_E39 (18-02-13), m_power_lunatic (18-02-13), Ptboul (18-02-13)
Ρε Ντινάκο εδώ δίνουν 15-17-19 τα 316 γυμνά με αρκετά km, γιατί να σκοτώσω εγώ το καρμπόν με Μ πακ, ηλιοροφή κ ζαντάρες και ΤΟΣΑ λίγα km για κάτι λιγοτερο; Επειδή έχει τα αμαρτωλά 1.997cc κύρους κ πολυτέΛειας;
Κέρωμα ήθελα να του κάνω άλλο ένα στον Μάνστας παραντάιζ, αν με βγάλει θα το κάνω.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
S8N (18-02-13)
Δυστυχως η λογικη δεν χωραει πλεον, αφου κινουμαστε σε παραλογο περιβαλλον.
Ανεξαρτητα (δυστυχως) απο τον ξεφτιλισμα των τιμων, οταν εισαι για τους οποιους λογους "αναγκασμενος" να ξεφορτωθεις το οτιδηποτε, το κινητρο ειναι αυτο και μονο, και οχι το "γαμωτο" της υποθεσης.
Οταν δεν μπορεις αλλο να ταιζεις εναν τρυπιο κουμπαρα, απαλασσεσαι απο αυτον.
Δυστυχως (τρις)
hades7 (18-02-13), m_power_lunatic (18-02-13), Ptboul (18-02-13), S8N (18-02-13)
S8N (18-02-13)
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2484361/
δε στεριωσε αυτο...
Παίδες, τι λέτε? Ο αδερφός μου πούλησε RAV4 Luxury του 2007 με 90.000km στα 14.000 ευρώ πριν λίγους μήνες, και Prius του 2007 με 85.000km στα 11.500 ευρώ. Αν δεν έχει κανείς άμεση ανάγκη χρημάτων, δεν έχει νόημα το να σκοτώσει το αυτοκίνητό του επειδή κάποιοι έκαναν την κρίση ευκαιρία. Εκτός αν του το χάρισαν δηλαδή...
Ptboul (18-02-13)