Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
καλα κανεις και το φτιαχνεις το ε36!γνωμη μου ειναι να βρεις ενα τρακαρισμενο μεχρι 500 ευρω οπως αυτο και να αρχισεις τις <μεταμοσχευσεις>.θα γλιτωσεις πολλα χρηματα απο το να αναζητας και να πληρωνεις μεμονωμενα καθε ανταλλακτικο.εκτος αυτου θα εχεις και γκαμα ανταλλακτικων για μελλοντικα θεματα που μπορει να προκυψουν και να εισαι σιγουρος οτι θα προκυψουν καθως μιλαμε για ενα σχετικα παλιο μοντελο.ενα καλο παραδειγμα ειναι αυτο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2863401/ εχει κλιματρονικ,μοτερ απειραχτο,σαλονι κομπλε και πολλα ειδη φανοποιας που μπορει να χρειαστεις με 400 ευρω.αν εχεις καποιον αθηνα κοιταξε το
Το έχω σκεφτεί κ αυτό κ θα πάω για κομμένο m3 από γερμάνια αλλά όχι ακόμη θέλω να το συμμαζέψω μέσα έξω να κάνω κ κανα 2 πραγματάκια που έχω στο μυαλό μ κ μετά θα γίνει κ αυτό

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bassakos Εμφάνιση μηνυμάτων
την πεταλουδα μην την φοβασε!!
αυτη η μακα που ειναι γυρο-γυρο στο χειλος της πεταλουδας σου κανει ζημια

παρε πανακι λοιπον ριξε σπρει και καθαρισε, μην φοβασε καθολου δεν παθαινει τιποτα απολυτος

οπως την καθαριζεις ,με το χερι ανοιξε την λιγο για να εχεις προσβαση στης ακρες της

καλη συνεχεια!
Σίγουρα?? γιατί όπου διάβαζα για καθαρισμό έλεγε πως δεν πρέπει να ακουμπήσουμε την πεταλούδα.. αν ναι να το κάνω τζάμι αύριο κιόλας έτσι κ αλλιώς 2 λεπτά δουλειά είναι..