Συμφωνώ μαζί σου !!
2-3 πραγματάκια θέλει το 335 για να αναδείξει τον χαρακτήρα του και σίγουρα ένα από αυτα είναι το Quaife...
Συμφωνώ μαζί σου !!
2-3 πραγματάκια θέλει το 335 για να αναδείξει τον χαρακτήρα του και σίγουρα ένα από αυτα είναι το Quaife...
Detailing Madness
To Quaife πολύ καλή και φτηνή σχετικά λύση. Εξακολουθεί να έχει το πρόβλημα αν ο ένας τροχός μείνει στον αέρα (δε δίνει δύναμη στον απέναντι)... αλλά είναι πιο σπάνια περίπτωση. Στη Λίζα αυτό είχα βάλει.
Το διαφορικό του Μ3 είναι "ανώτερο", αλλά είναι πολύ πιο δύσκολη τέτοιου είδους μετατροπή, γιατί για μετατροπή πρόκειται πλέον.
Το διαφορικό της wavetrack πρέπει να είναι επίσης πολύ καλό από όσα έχω διαβάσει και το πουλάει μέλος του φόρουμ. Ξέρει κανείς κάτι αρνητικό, μιας και ΄μάλλον είναι η πιο εύκολη επιλογή για το φίλο μας ;
StratosZ4 (17-02-13)
Αυτό είναι σίγουρο ?
Ρωτάω γιατί δεν το ξέρω και ούτε είχα ποτέ μπλοκέ. Αν είναι έτσι τότε τι &%@ μπλοκέ είναι. Το lsd υποτίθεται σου παρέχει το μπλοκέ αλλά βοηθάει και στην κίνηση ώστε να μη ζορίζει τους τροχούς στις στροφές, γιαυτό έχει και δισκάκια άλλωστε.
Επίσης να κάνω μια ερώτηση, απ'ότι είδα το μ3 ε9χ φέρει μπλοκέ εργοστασιακό όπως και το προηγούμενο μοντέλο, δεν είναι καλύτερα να πάρει κανείς μια γέφυρα κομπλέ και να την κοτσάρει στο 335 ? Μιλάω και από διαφορετική άποψη, όπως το δικό μου που έχει 200κ χιλ στο διαφορικό.
mark e92 (19-11-14)
Συνονοματε κατι εχεις μπερδεψει απ'οτι καταλαβαινω απο τα λεγομενα σου...Υπαρχουν πολλα ειδη μπλοκε διαφορικων(LSD στ'αγγλικα απο τ'αρχικα τους..Limited Slip Differential)
To Quaife ειναι γραναζωτο μπλοκε,ενω το οριτζιναλ του Μ3 Ε92 ειναι δισκατο με συμπλεκτη....Ειναι διαφορετικης τεχνολογιας και φιλοσοφιας....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
mark e92 (21-11-14)