Που τον βρήκες τον καρνάβαλο ρε Νίκο ????![]()
Να προσθεσω και κατι που μου εχει πει φιλος οδηγος φορτηγων.
"Αμα δεν μπορεις να δεις τους καθρεπτες μου οταν εισαι απο πισω μου,αυτο σημαινει οτι δεν μπορω να σε δω και γω".
Αυτο ας το εχουμε στο μυαλο μας και οσοι οδηγουμε μηχανακια.
Τελος να πω οτι οι οδηγοι πλεον ειναι νεες γενιες με πιο φρεσκα μυαλα και πιο σωστες αντιληψεις.
Και τελος οποως σε ολες τις δουλειες υπαρχουν και καλοι αλλα και κακοι επαγγελματιες.
Ας μην κολλαμε λοιπον με καποιους κανιβαλους και ας δωσουμε το σεβασμο και την προσοχη που αξιζουν αυτοι οι ανθρωποι με τα τεραστια οχηματα που στο φιναλε δεν εχουν παει ταξιδακι αναψυχης για ΣΚ αλλα βγαζουν το ψωμακι τους
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
scania124 (22-03-10)
Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν οι σωστοί επαγγελματίες ... υπάρχουν και οι "άλλοι"!
Κάποτε που ήμουν επαγγελματίας οδηγός και έκανα κάθε μέρα Αθήνα-Θεσσαλονίκη (με λεωφορείο) χαιρόμουν να κάνω προσπεράσεις σε νταλίκες (όταν μπορούσα), αντίθετα πολλές φορές είχα κινδυνέψει από ανεγκέφαλους οδηγούς ι.χ. που πήγαιναν με 70, ειδικά με χιόνια η καλύτερή μου ήταν να έχω παρέα στο δρόμο νταλίκα γιατί ήξερα ότι θα με "φυλάξει" όταν χρειαστεί.
Ας μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι ...υπάρχουν πολλοί και άριστοι επαγγελματίες και η πολυετή εμπειρία μου στα εθνικά δίκτυα με κάνει να λέω με βεβαιότητα ότι το μεγαλύτερο ποσοστό αν όχι όλοι (των διεθνών μεταφορών) είναι άριστοι ...![]()
Dioskouroi (22-03-10), katsaraios (22-03-10)