Α ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!

Να σαι καλά που μ έκανες και γέλασα!!!!!!!
Προφανώς το δικό σου κριτήριο επιλογής συνεργάτη είναι η ..........χαμηλότερη τιμή.
Όμως παραταύτα, θα θελα να καταλάβω το τρόπο σκέψης σου....
Οι τιμές μου δεν είναι ότι καλύτερο,
σε σχέση με τι??? Επειδή εσένα σού φάνηκαν πολλά τα χρήματα
σαν νούμερο? Κινητό τηλέφωνο ή τηλεόραση αγοράζεις, και ψάχνεις από μαγαζί σε μαγαζί να βρεις το φθηνότερο? Αν κάνεις αυτό, δικαίωμά σου...
Να σε ενημερώσω λοιπόν - διότι προφανώς δεν γνωρίζεις - ότι στη παροχή υπηρεσίας, υπάρχουν διακυμάνσεις στις τιμές που ζητάει ο κάθε επαγγελματίας. Αυτό (τις περισσότερες φορές) σημαίνει πως 'ότι πληρώνεις παίρνεις' και αντικατοπτρίζει στο τέλος και τη ποιότητα της δουλειάς τού καθένα. Σκέψου λίγο και είμαι σίγουρος πως - ίσως -καταλάβεις.....
Τώρα που το σκέφτομαι....μάλλον πρέπει να 'στράβωσες' που σου είπα
την αλήθεια, ότι τα πλαστικά σου δηλαδή
ΔΕΝ διορθώνονται με καθαρισμό. Ότι έχουν
λιώσει από τη χρήση, τον όξινο ιδρώτα και άδικα θα ξοδέψεις τα ωραία σου λεφτά? Ή μήπως έπρεπε να σου πω ψέμματα (όπως κάνουν οι περισσότεροι), να στο πλακώσω και με ένα ωραίο γυαλιστικό σιλικόνης και στο τέλος να σου έβρισκα 1002 δικαιολογίες, όταν θα ερχόσουνα να πάρεις το αμάξι?
Αλλά όχι, ξέχασα, αφού είπες παραπάνω ότι οι τιμές μου είναι πολύ υψηλές (για την τσέπη σου)....
Σε πληροφορώ λοιπόν, ότι οι τιμές μου είναι στο μέσο όρο της κατηγορίας, μπορώ επίσης αν θέλεις, να σε συστήσω σε αρκετά ακριβότερα μαγαζιά στο 'κέντρο' και στα 'ΝΠ', να πάρεις μια γεύση τι εστί 'ακριβό'. Εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια ΔΕΝ έχουμε κάνει καμία απολύτως αύξηση.
Σ ευχαριστώ πολύ πάντως που έκανες το κόπο να έρθεις από το κατάστημά μου και μου έδωσες την ευκαιρία να σου εξηγήσω από κοντά και με λεπτομέρεια, τις υπηρεσίες τής Microrepairs ΕΠΕ.