Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 35

Θέμα: Γυαλισμα και γενικη περιποιηση

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    5

Προεπιλογή

O Κώστας ειναι τελειομανής. Αμα δειτε πως βγαινει το γαλα που χτυπα για τον Freddo θα καταλάβετε τί εννοώ.

2. The Following User Says Thank You to gnx For This Useful Post:

Monsta (21-03-10)

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν την ξερω την δουλεια του φιλου οποτε δεν θα την κρινω. αυτο που θα κρινω ομως ειναι οι τιμες του που δεν ειναι και οτι καλητερο σε περιοδο οικονομικης κρισης. μιλαω απο προσωπικη εμπειρια οταν ειχα επισκεφτει το καταστημα του. αυτο ειναι προσωπικη αποψη γιατι απο οτι διαβαζω κανει καλη δουλεια και ισως τα αξιζει αυτα που ζηταει

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν την ξερω την δουλεια του φιλου οποτε δεν θα την κρινω. αυτο που θα κρινω ομως ειναι οι τιμες του που δεν ειναι και οτι καλητερο σε περιοδο οικονομικης κρισης. μιλαω απο προσωπικη εμπειρια οταν ειχα επισκεφτει το καταστημα του. αυτο ειναι προσωπικη αποψη γιατι απο οτι διαβαζω κανει καλη δουλεια και ισως τα αξιζει αυτα που ζηταει
    Πόσο βασικό είναι αυτό που λες!!
    Καμιά φορά, αν δεν ξέρουμε, για να γλυτώσουμε 50-100 ευρώ, μας στοιχίζει τριπλάσια και τετραπλάσια για να διορθωθεί, ή μένουμε με την ψυχή μας μαυρισμένη.... όχι ότι είναι ο κανόνας ...αλλά έχει συμβεί αρκετές φορές και σε μένα και στο περιβάλλον μου... καλό είναι πάντως να ψάχνουμε το πως και τι, ίσως τελικά να αξίζει...

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν ειναι και οτι καλητερο σε περιοδο οικονομικης κρισης.
    Α ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!

Να σαι καλά που μ έκανες και γέλασα!!!!!!!

Προφανώς το δικό σου κριτήριο επιλογής συνεργάτη είναι η ..........χαμηλότερη τιμή.

Όμως παραταύτα, θα θελα να καταλάβω το τρόπο σκέψης σου....

Οι τιμές μου δεν είναι ότι καλύτερο, σε σχέση με τι??? Επειδή εσένα σού φάνηκαν πολλά τα χρήματα σαν νούμερο? Κινητό τηλέφωνο ή τηλεόραση αγοράζεις, και ψάχνεις από μαγαζί σε μαγαζί να βρεις το φθηνότερο? Αν κάνεις αυτό, δικαίωμά σου...

Να σε ενημερώσω λοιπόν - διότι προφανώς δεν γνωρίζεις - ότι στη παροχή υπηρεσίας, υπάρχουν διακυμάνσεις στις τιμές που ζητάει ο κάθε επαγγελματίας. Αυτό (τις περισσότερες φορές) σημαίνει πως 'ότι πληρώνεις παίρνεις' και αντικατοπτρίζει στο τέλος και τη ποιότητα της δουλειάς τού καθένα. Σκέψου λίγο και είμαι σίγουρος πως - ίσως -καταλάβεις.....

Τώρα που το σκέφτομαι....μάλλον πρέπει να 'στράβωσες' που σου είπα την αλήθεια, ότι τα πλαστικά σου δηλαδή ΔΕΝ διορθώνονται με καθαρισμό. Ότι έχουν λιώσει από τη χρήση, τον όξινο ιδρώτα και άδικα θα ξοδέψεις τα ωραία σου λεφτά? Ή μήπως έπρεπε να σου πω ψέμματα (όπως κάνουν οι περισσότεροι), να στο πλακώσω και με ένα ωραίο γυαλιστικό σιλικόνης και στο τέλος να σου έβρισκα 1002 δικαιολογίες, όταν θα ερχόσουνα να πάρεις το αμάξι?

Αλλά όχι, ξέχασα, αφού είπες παραπάνω ότι οι τιμές μου είναι πολύ υψηλές (για την τσέπη σου)....

Σε πληροφορώ λοιπόν, ότι οι τιμές μου είναι στο μέσο όρο της κατηγορίας, μπορώ επίσης αν θέλεις, να σε συστήσω σε αρκετά ακριβότερα μαγαζιά στο 'κέντρο' και στα 'ΝΠ', να πάρεις μια γεύση τι εστί 'ακριβό'. Εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια ΔΕΝ έχουμε κάνει καμία απολύτως αύξηση.

Σ ευχαριστώ πολύ πάντως που έκανες το κόπο να έρθεις από το κατάστημά μου και μου έδωσες την ευκαιρία να σου εξηγήσω από κοντά και με λεπτομέρεια, τις υπηρεσίες τής Microrepairs ΕΠΕ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 20-03-10 στις 21:56

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GM6 Εμφάνιση μηνυμάτων

Τι λετε? Ειναι κορυφαια εταιρεια στην Αθηνα η υπαρχουν και αλλες?

οι τιμες του που δεν ειναι και οτι καλητερο σε περιοδο οικονομικης κρισης.

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Α ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!

Να σαι καλά που μ έκανες και γέλασα!!!!!!!

Προφανώς το δικό σου κριτήριο επιλογής συνεργάτη είναι η ..........χαμηλότερη τιμή.

Όμως παραταύτα, θα θελα να καταλάβω το τρόπο σκέψης σου....

Οι τιμές μου δεν είναι ότι καλύτερο, σε σχέση με τι??? Επειδή εσένα σού φάνηκαν πολλά τα χρήματα σαν νούμερο? Κινητό τηλέφωνο ή τηλεόραση αγοράζεις, και ψάχνεις από μαγαζί σε μαγαζί να βρεις το φθηνότερο? Αν κάνεις αυτό, δικαίωμά σου...

Να σε ενημερώσω λοιπόν - διότι προφανώς δεν γνωρίζεις - ότι στη παροχή υπηρεσίας, υπάρχουν διακυμάνσεις στις τιμές που ζητάει ο κάθε επαγγελματίας. Αυτό (τις περισσότερες φορές) σημαίνει πως 'ότι πληρώνεις παίρνεις' και αντικατοπτρίζει στο τέλος και τη ποιότητα της δουλειάς τού καθένα. Σκέψου λίγο και είμαι σίγουρος πως - ίσως -καταλάβεις.....

Τώρα που το σκέφτομαι....μάλλον πρέπει να 'στράβωσες' που σου είπα την αλήθεια, ότι τα πλαστικά σου δηλαδή ΔΕΝ διορθώνονται με καθαρισμό. Ότι έχουν λιώσει από τη χρήση, τον όξινο ιδρώτα και άδικα θα ξοδέψεις τα ωραία σου λεφτά? Ή μήπως έπρεπε να σου πω ψέμματα (όπως κάνουν οι περισσότεροι), να στο πλακώσω και με ένα ωραίο γυαλιστικό σιλικόνης και στο τέλος να σου έβρισκα 1002 δικαιολογίες, όταν θα ερχόσουνα να πάρεις το αμάξι?

Αλλά όχι, ξέχασα, αφού είπες παραπάνω ότι οι τιμές μου είναι πολύ υψηλές (για την τσέπη σου)....

Σε πληροφορώ λοιπόν, ότι οι τιμές μου είναι στο μέσο όρο της κατηγορίας, μπορώ επίσης αν θέλεις, να σε συστήσω σε αρκετά ακριβότερα μαγαζιά στο 'κέντρο' και στα 'ΝΠ', να πάρεις μια γεύση τι εστί 'ακριβό'. Εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια ΔΕΝ έχουμε κάνει καμία απολύτως αύξηση.

Σ ευχαριστώ πολύ πάντως που έκανες το κόπο να έρθεις από το κατάστημά μου και μου έδωσες την ευκαιρία να σου εξηγήσω από κοντά και με λεπτομέρεια, τις υπηρεσίες τής Microrepairs ΕΠΕ.
    Έτσι είναι... ότι πληρώνεις παίρνεις. Και εμείς δουλεύουμε με τις ίδιες τιμές απο το 1985 στο μηχανουργείο μας και οι πρώτες ύλες κοστίζουν το 20πλάσιο. Ο καιρός κρίσης δεν σημαίνει οτι θα κλείσουμε τα μαγαζιά μας επειδή η αγορά είναι χειρότερη.

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

αφου σε κανω και γελας ας το συνεχισω να γελασεις λιγο παραπανω. καταστημα της autoglum μου ζητησε τα ιδια και λιγοτερα μαλιστα αν δεν κανω το χωρο των αποσκευων. αρκετα καταστηματα μου πανε οτι το χρωμα δεν χρειαζεται κατι μονο ενα κερωμα και μαλιστα ενας μου πε τι να σου παρω ρε φιλε ενα 50 ρικο θα χρειαστει για συντηρηση δεν χρειαζεται να του κανεις κατι αλλο. εγω ενα πραγμα δεν καταλαβενω. οταν καποιος δεχεται την κριτικη δημοσια καλο ειναι να δεχεται και τις θετικες και τις αρνητικες γνωμες. και στο κατω κατω προς τι ολη αυτη η ειρωνικη και μακροσκελης απαντηση δικαιωμα σου ειναι να χρεωνεις οσο θελεις και να μην δινεις λογαριασμο. εγω την γνωμη μου ειπα οπως την ειπαν και τοσοι αλλοι πιο πανω. αν δεν επρεπε να την πω επειδη δεν ειναι ευχαριστη ας μου εσβηναν το post οι διαχειριστες

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ το Νίκο για τη παρέμβαση λίγο παραπάνω.

Επίσης ευχαριστώ πολύ με τη σειρά των ποστ, το Σταμάτη, το Κώστα, το Στάθη, το Δημήτρη, το Γιώργο, τον GM6, το Στράτο, το Στέφανο και όλους όσους έχουν δείξει - σκοπεύουν να δείξουν προτίμηση στις υπηρεσίες μας.

Καλώς ή κακώς ΔΕΝ βγάζουμε το ψωμί μας από τα forum στο internet. Βρίσκομαι εδώ από την αρχή (και στο 'άλλο' επίσης ήμουν από την αρχή), αποκλειστικά για τρεις λόγους.

1) Αφενώς διότι μ αρέσει να μοιράζομαι την αρρώστια που έχω με αυτά τα αυτοκίνητα, με άλλους που έχουν την ίδια πάθηση με μένα.

2) Για να προσφέρω όπου μπορώ και με μεγάλη χαρά τις γνώσεις μου πάνω στο αντικείμενο, όποτε έχω το χρόνο.

3) Διότι ακόμα και οι λίγες φιλίες που έχω δημιουργήσει μέσα από αυτό που τόσο πολύ αγαπώ, αξίζουν και με το παραπάνω.

Δεν γράφω σε κανένα άλλο φόρουμ, αντίθετα έχω πολλούς πελάτες από άλλα φόρουμ που έχουν έρθει σε εμάς, μόνο και μόνο επειδή έχουν ακούσει / διαβάσει άριστες κριτικές για τις υπηρεσίες μας.

Και έτσι μας αρέσει να δουλεύουμε, όπως και τον κάθε επαγγελματία. Στόμα με στόμα. Ειδικά όταν έχεις δώσει σε διαφήμιση στον ειδικό τύπο & marketing τα τελευταία πέντε χρόνια πάνω από 18.000 ευρώ. Μπορεί να ακούγεται μικρό το ποσό, αλλά για μία επιχείρηση σαν τη δική μου είναι ένα σεβαστό νούμερο. Ευτυχώς τώρα πλέον τα έξοδα αυτά μοιράζονται με τα άλλα τρία καταστήματα και δεν το καταλαβαίνουμε τόσο πολύ.

Ας μου επιτρέψουν οι υπεύθυνοι μία τελευταία απάντηση και δεν ασχολούμαι άλλο με τον κύριο Μούφα.

Όπως πολύ σωστά είπανε και οι προηγούμενοι 'ότι πληρώνεις παίρνεις', αλλά αυτό δεν φαίνεται να 'αγγίζει' τον συγκεκριμένο κύριο. Δηλαδή ίσως να αναρωτηθεί 'Πόση ώρα θα ασχοληθεί αυτός που μου είπε 50 ευρώ με το αυτοκίνητό μου?' 'Τι ακριβώς θα μου κάνει για πενήντα Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Α ευρώ?? 'Θα πλύνει καθίσματα και μοκέτα?' 'Θα κάτσει με οδοντόβουρτσες, μικρά και μεγάλα πινέλα να 'ψυρίσει' τις γωνίες?' 'Θα μείνουν μετά λεκέδες στα καθίσματά μου?' 'Θα μου 'κρεμάσει' τον ουρανό και μετά θα τρέχω σε ταπετσέρη?' 'Θα μου βάλει όζον να εξουδετερώσει όλους τους μύκητες?' Τι??? Τι είναι το όζον? Πως θα το βάλει μέσα στο αυτοκίνητό μου??? Μα έχω ακούσει κάτι για τη τρύπα του όζοντος....ωχ αυτό μάλλον δεν είναι καλό....'

Μάλλον δε πρόκειται να κάνει ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω, μιας και σου ομολόγησε ότι ένα 'φρεσκάρισμα' ήθελε μόνο. Σου λέει........καλύτερα τα λίγα και τα σίγουρα, παρά να του πολλά και να τον χάσω. Και τι απαιτήσεις θα έχεις μετά με Π Ε Ν Η Ν Τ Α ολόκληρα ευρώ?? Ναι εδώ γελάμε! Γελάμε δυνατά!!! Για ρώτα τον λοιπόν 'Τι ακριβώς εστί 'φρεσκάρισμα' στη γλώσσα του?? Τα ρούχα σου ας πούμε τα φοράς για κάποια χρόνια χωρίς ΠΟΤΕ να τα πλύνεις και κάποια ωραία μέρα σου ρχεται η ιδέα, ότι κάτι πρέπει να κάνεις. Πας λοιπόν σε ένα 'επαγγελματία' που σου λέει, άκουσων άκουσων....... 'ένα φρεσκάρισμα θέλει!!!' Τα ρούχα σου (δλδ το υφασμάτινο σαλόνι σου) με ένα φρεσκάρισμα μετά από τόσα χρόνια (και όχι κανονικό πλύσιμο) θα καθαρίσουν πιστεύεις εσύ τώρα...

Δυστυχώς, ένα 'φρεσκάρισμα', ΔΕΝ θέλει το αυτοκίνητό σου. Όχι με λιωμένα πλαστικά στις πόρτες. Το αυτοκίνητό σου θέλει πολυυυυύ δουλειά από μένα (και άλλη τόση από ταπετσέρη) για να γίνει ξανά ...αυτοκίνητο, περί τις 6 ώρες, συν στεγνώματα, συν λεπτομέρειες στο τέλος, σύνολο δηλαδή 7 - 7 1/2 ώρες μόνο η εργασία, χωρίς στέγνωμα ξαναλέω. Μία και μισή μέρα μέσα στο μαγαζί μου. Για κάνε τη διαίρεση και μετά ξανασκέψου αν εγώ ή η Αουτογκλιμ σου είπαμε πολλά χρήματα. Διότι όπως είπα και πριν, μπορώ να σε στείλω και σε αρκετά πιο ακριβά μαγαζιά.

Όσο για το εξωτερικό σου, δεν μιλήσαμε. Ένα κέρωμα πάντως ΔΕΝ ήθελε, αν αυτό σου είπε ο συγκεκριμένος κύριος τού ......φρεσκαρίσματος. Ένα κέρωμα θα ήταν σα να πετάς τα λεφτά σου στο καλάθι των αχρήστων, δεν πρόκειται να κάνει τίποτα και δεν θα έχει καμία απολύτως διάρκεια. Σε συμβουλεύω ή να το κάνεις σωστά ή μη το κάνεις καθόλου.

Και τελος και θα κλείσω εδώ, μιας και έχουμε ξεφύγει πολύ από το αρχικό θέμα, ο κύριος GM6 άνοιξε (πριν μερικές σελίδες), ένα θέμα να ρωτήσει

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GM6 Εμφάνιση μηνυμάτων

Τι λετε? Ειναι κορυφαια εταιρεια στην Αθηνα η υπαρχουν και αλλες?

και εσύ πας και απαντάς

οι τιμες του που δεν ειναι και οτι καλητερο σε περιοδο οικονομικης κρισης.

Εϊσαι off-topic, εκτός θέματος. Από το πρώτο σου κιόλας ποστ στο συγκεκριμένο θέμα, είσαι εκτός θέματος!!

Φαίνεται από την αρχή ότι είσαι κακοπροαίρετος και στο είπα και στο προηγούμενο ποστ μου.

Tο θέμα μας ΔΕΝ είναι 'Ποιος είναι πιο φθηνός να πάω το Μ6 μου', το θέμα μας είναι 'Ποιος είναι ο Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Ο Σ να πάω το Μ6 μου' Καλώς ή κακώς (για σένα) είμαι ανάμεσα στους καλύτερους και ποτέ δεν πούλησα ούτε και πρόκειται ποτέ να πουλήσω φθηνά τις υπηρεσίες μου σε κανέναν ή για χάρη καμίας 'οικονομικής κρίσης'.

Ελπίζω τώρα να έγινα σαφής

10. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

GM6 (22-03-10)

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν καταλαβες καλα κυριε monsta. εγω δεν απαντησα στο gm6 απλα παρεθεσα την γνωμη μου για σενα οπως παραθεσανε και οι υπολοιποι. και μαλλον εχεις συνιθισει σε αυτο το forum να σε λιβανιζουνε και να σε αποθεωνουνε για αυτο ξινισες με μια κριτικη που εκανα οχι για την δουλεια σου το τονιζω αυτο, αλλα για τις τιμες. μαθε κυριε monsta να δεχεσαι ολες τις γνωμες και οχι μονο αυτες που σου αρεσουν αν θες να λεγεσαι σωστος επαγγελματιας

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    O Κώστας ειναι τελειομανής. Αμα δειτε πως βγαινει το γαλα που χτυπα για τον Freddo θα καταλάβετε τί εννοώ.
    Σσσσσττ εσύ παλιόπαιδο!!!

Δε φτιάχνω καφέ με τα χεράκια μου για όποιον όποιον και το ξέρεις καλά. Υπάρχουν και οι απέναντι για όποιον θέλει κάτι στα γρήγορα.

Και μη τυχόν πεις σε κανέναν το μυστικό, πως διορθώνεις τη κρέμα του freddo αν βγει νερουλή, ντάξει???

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP