Σελίδα 62 από 200 ΠρώτηΠρώτη ... 1252606162636472112162 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 611 έως 620 από 1993

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...01 2013

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι είναι περίεργο...
    ο κόσμος χρωστάει το σπίτι σε δάνειο, αν δεν το πληρώσει θα το χάσει, αλλά πρέπει να πληρώσει το χαράτσι ως δική του ιδιοκτησία... και αν δε το κάνει, πάλι θα χάσει το σπίτι... που δεν είναι δικό του αλλά ανήκει στην τράπεζα.
    Επίσης παράλογο είναι ότι αφού το δάνειο δόθηκε με εγγύηση του σπιτιού, γιατί δεν επαρκεί στην τράπεζα να πάρει απλά πίσω το σπίτι;;; Άλλο πάλι παράλογο είναι ότι μπορεί κάποιος να έχει πληρώσει τα 4/5 του δανείου, να μην μπορεί να αποπληρώσει το υπόλοιπο και πάλι να χάσει το σπίτι και να χάσει και ΟΛΑ όσα έδωσε μέχρι εκείνη τη στιγμή στην τράπεζα.
    Κάποια πράγματα θέλουν σίγουρα...να ξαναδουλευτούν.

Γενικά είναι όλα παράλογα.

Και που θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση;;;
    τα zietgiest τα εχεις δει;

Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

https://news247.gr/eidiseis/paraksen...o.2130356.html το κοιμητηριο της πραγας...
    αντε γεια...

3. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

Ptboul (18-02-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι είναι περίεργο...
    ο κόσμος χρωστάει το σπίτι σε δάνειο, αν δεν το πληρώσει θα το χάσει, αλλά πρέπει να πληρώσει το χαράτσι ως δική του ιδιοκτησία... και αν δε το κάνει, πάλι θα χάσει το σπίτι... που δεν είναι δικό του αλλά ανήκει στην τράπεζα.
    Επίσης παράλογο είναι ότι αφού το δάνειο δόθηκε με εγγύηση του σπιτιού, γιατί δεν επαρκεί στην τράπεζα να πάρει απλά πίσω το σπίτι;;; Άλλο πάλι παράλογο είναι ότι μπορεί κάποιος να έχει πληρώσει τα 4/5 του δανείου, να μην μπορεί να αποπληρώσει το υπόλοιπο και πάλι να χάσει το σπίτι και να χάσει και ΟΛΑ όσα έδωσε μέχρι εκείνη τη στιγμή στην τράπεζα.
    Κάποια πράγματα θέλουν σίγουρα...να ξαναδουλευτούν.

Γενικά είναι όλα παράλογα.

Και που θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση;;;
    αυτά που αναφέρεις βαγγέλη, είναι η καθαρή εικόνα του πόσο στο ποδάρι γίνονται όλα. και απο την πλευρά του πολίτη, αλλά και απο την πλευρά του κράτους.

προκειμένου να πάρουμε το μασούρι απο την τράπεζα υπογράφαμε ότι να'ναι, τώρα που υπάρχει το κακό ενδεχόμενο, όλα μας φαίνονται άδικα.

με την σειρά του το ίδιο το κράτος, οπως πάντα, στα @@ του για την προστασία του πολίτη. αφήνει τις τράπεζες να κάνουν ότι γουστάρουν.

μιλούσε ένας πελάτης με τον πατέρα μου, και ήταν έξω φρενών γιατί του έστειλαν έναν εμπειρογνώμον για να τσεκάρει το κτίριο για να βγάλει την αξία του με τα τωρινά δεδομένα για αλλαγή συμβολαίου.

άκου τώρα. του χρεώσανε 250 ευρώ να τα πληρώσει ο ίδιος, και σαν παραστατικό του έδωσαν φωτοτυπία τιμολογίου που έκοψε ο πραγατογνώμον στην τράπεζα για την υπηρεσία του.

αυτό είναι καθαρή κλεψιά απο την τράπεζα, ναι ή όχι???
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

5. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Ptboul (18-02-13), vagmag (15-02-13)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτά που αναφέρεις βαγγέλη, είναι η καθαρή εικόνα του πόσο στο ποδάρι γίνονται όλα. και απο την πλευρά του πολίτη, αλλά και απο την πλευρά του κράτους.

προκειμένου να πάρουμε το μασούρι απο την τράπεζα υπογράφαμε ότι να'ναι, τώρα που υπάρχει το κακό ενδεχόμενο, όλα μας φαίνονται άδικα.

με την σειρά του το ίδιο το κράτος, οπως πάντα, στα @@ του για την προστασία του πολίτη. αφήνει τις τράπεζες να κάνουν ότι γουστάρουν.

μιλούσε ένας πελάτης με τον πατέρα μου, και ήταν έξω φρενών γιατί του έστειλαν έναν εμπειρογνώμον για να τσεκάρει το κτίριο για να βγάλει την αξία του με τα τωρινά δεδομένα για αλλαγή συμβολαίου.

άκου τώρα. του χρεώσανε 250 ευρώ να τα πληρώσει ο ίδιος, και σαν παραστατικό του έδωσαν φωτοτυπία τιμολογίου που έκοψε ο πραγατογνώμον στην τράπεζα για την υπηρεσία του.

αυτό είναι καθαρή κλεψιά απο την τράπεζα, ναι ή όχι???
    OXI
    αυτό προβλέπεται σε κάθε ανανέωση σύμβασης με την Τραπεζα, όταν προσφέρεται ή υπάρχει εμπράγματη εξασφάλιση. Το δε τιμολόγιο των παρεχομένων υπηρεσιών ειναι σαφέστατο, διαφανέστατο και στη διάθεση του οποιουδήποτε.

btw, η αξία του ακινήτου από το 2007-8 μέχρι σήμερα εχει μειωθεί πάνω από 50%, αρα η επανεκτίμηση δεν είναι βλακώδης τυπικη διαδικασία.

τωρα θα μου πεις, τέτοια ωρα τέτοια λόγια ρε πάνο ... ο.κ. δεκτό, απλά να πω ότι όσο κλάμα πέφτει στην πελατεία των τραπεζών, άλλο τόσο πέφτει και μέσα ...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν του έδωσαν παραστατικό για αυτό που πλήρωσε απο την ίδια την τράπεζα, και του έδωσαν αυτό που έκοψε ο εκτιμητής στην ίδια την τράπεζα για να πληρωθεί.

όπως καταλαβαινεις ένα τέτοιο τιμολόγιο δεν μπορεί να περαστεί στα έξοδα του ανθρώπου, γιατί πολύ απλά δεν είναι στο όνομα του.

είναι σα να σου στέλνω εγώ ένα τιμολόγιο δικό μου απο μια αγορά που έκανα φωτοτυπημένο, και να σου λέω πλήρωσε το.

στέκει???
    sympether with chiefτης

/

8. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Kostas_1 (15-02-13)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγώ δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν του έδωσαν παραστατικό για αυτό που πλήρωσε απο την ίδια την τράπεζα, και του έδωσαν αυτό που έκοψε ο εκτιμητής στην ίδια την τράπεζα για να πληρωθεί.

όπως καταλαβαινεις ένα τέτοιο τιμολόγιο δεν μπορεί να περαστεί στα έξοδα του ανθρώπου, γιατί πολύ απλά δεν είναι στο όνομα του.

είναι σα να σου στέλνω εγώ ένα τιμολόγιο δικό μου απο μια αγορά που έκανα φωτοτυπημένο, και να σου λέω πλήρωσε το.

στέκει???
    στεκει

ο εκτιμητής παρεχει μια υπηρεσία στην Τραπεζα και κόβει παραστατικό σε εκείνη.
    Ο πελάτης πληρώνει commission - service charges στην Τραπεζα (οχι την εκτίμηση αυτη καθεαυτη). Εξοδα χορήγησης πες τα ...

10. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

STREETRACING (16-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    στεκει

ο εκτιμητής παρεχει μια υπηρεσία στην Τραπεζα και κόβει παραστατικό σε εκείνη.
    Ο πελάτης πληρώνει commission - service charges στην Τραπεζα (οχι την εκτίμηση αυτη καθεαυτη). Εξοδα χορήγησης πες τα ...
    και που ειναι η θεωρημένη απόδειξη της τράπεζας?

12. The Following 3 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Kostas_1 (15-02-13), Leonidas_E39 (15-02-13), Thomelef (15-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

οχι ρε πστη μου, έγραψα τελικά στο κωλοθρεντ.
    ειχα πει να μην γραψω φέτος....

14. The Following 2 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

katsaraios (16-02-13), Ptboul (18-02-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

και στα έξοδα του τι περνάει???

περνάει δλδ η φωτοτυπία απο τιμολόγιο πο έχει κοπεί στην τράπεζα???
    sympether with chiefτης

/

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    οχι ρε πστη μου, έγραψα τελικά στο κωλοθρεντ.
    ειχα πει να μην γραψω φέτος....
    περιμενε λιγο ρε, ωσπου να βαλω τα θενκς και να γραψω με προλαβες

Σελίδα 62 από 200 ΠρώτηΠρώτη ... 1252606162636472112162 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP