_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Ptboul (18-02-13)
αυτά που αναφέρεις βαγγέλη, είναι η καθαρή εικόνα του πόσο στο ποδάρι γίνονται όλα. και απο την πλευρά του πολίτη, αλλά και απο την πλευρά του κράτους.
προκειμένου να πάρουμε το μασούρι απο την τράπεζα υπογράφαμε ότι να'ναι, τώρα που υπάρχει το κακό ενδεχόμενο, όλα μας φαίνονται άδικα.
με την σειρά του το ίδιο το κράτος, οπως πάντα, στα @@ του για την προστασία του πολίτη. αφήνει τις τράπεζες να κάνουν ότι γουστάρουν.
μιλούσε ένας πελάτης με τον πατέρα μου, και ήταν έξω φρενών γιατί του έστειλαν έναν εμπειρογνώμον για να τσεκάρει το κτίριο για να βγάλει την αξία του με τα τωρινά δεδομένα για αλλαγή συμβολαίου.
άκου τώρα. του χρεώσανε 250 ευρώ να τα πληρώσει ο ίδιος, και σαν παραστατικό του έδωσαν φωτοτυπία τιμολογίου που έκοψε ο πραγατογνώμον στην τράπεζα για την υπηρεσία του.
αυτό είναι καθαρή κλεψιά απο την τράπεζα, ναι ή όχι???
sympether with chiefτης
_________________________________________________
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
OXI
αυτό προβλέπεται σε κάθε ανανέωση σύμβασης με την Τραπεζα, όταν προσφέρεται ή υπάρχει εμπράγματη εξασφάλιση. Το δε τιμολόγιο των παρεχομένων υπηρεσιών ειναι σαφέστατο, διαφανέστατο και στη διάθεση του οποιουδήποτε.
btw, η αξία του ακινήτου από το 2007-8 μέχρι σήμερα εχει μειωθεί πάνω από 50%, αρα η επανεκτίμηση δεν είναι βλακώδης τυπικη διαδικασία.
τωρα θα μου πεις, τέτοια ωρα τέτοια λόγια ρε πάνο ... ο.κ. δεκτό, απλά να πω ότι όσο κλάμα πέφτει στην πελατεία των τραπεζών, άλλο τόσο πέφτει και μέσα ...![]()
εγώ δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν του έδωσαν παραστατικό για αυτό που πλήρωσε απο την ίδια την τράπεζα, και του έδωσαν αυτό που έκοψε ο εκτιμητής στην ίδια την τράπεζα για να πληρωθεί.
όπως καταλαβαινεις ένα τέτοιο τιμολόγιο δεν μπορεί να περαστεί στα έξοδα του ανθρώπου, γιατί πολύ απλά δεν είναι στο όνομα του.
είναι σα να σου στέλνω εγώ ένα τιμολόγιο δικό μου απο μια αγορά που έκανα φωτοτυπημένο, και να σου λέω πλήρωσε το.
στέκει???
sympether with chiefτης
_________________________________________________
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
Kostas_1 (15-02-13)
STREETRACING (16-02-13)
Kostas_1 (15-02-13), Leonidas_E39 (15-02-13), Thomelef (15-02-13)
οχι ρε πστη μου, έγραψα τελικά στο κωλοθρεντ.
ειχα πει να μην γραψω φέτος....
katsaraios (16-02-13), Ptboul (18-02-13)
και στα έξοδα του τι περνάει???
περνάει δλδ η φωτοτυπία απο τιμολόγιο πο έχει κοπεί στην τράπεζα???
sympether with chiefτης
_________________________________________________
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS