στειλε τα στον PANOS-E60.
ευχαριστω, οπως καταλαβαινεις αυτο γινεται για λογους προστασιας του φορουμ.![]()
στειλε τα στον PANOS-E60.
ευχαριστω, οπως καταλαβαινεις αυτο γινεται για λογους προστασιας του φορουμ.![]()
Και καλά κάνεις.
Οπως λέει και ο ntinos πιο πάνω θα έπρεπε να πάω στο Τσεβά πρώτα και μετά να γράψω την αρνητική κριτική, αλλά επειδή ο χρόνος δεν υπάρχει για να πηγαινοέρχομαι σε συνεργεία και επειδή ο θόρυβος στο αμάξι ξεκίνησε με την αλλαγή του ρουλεμάν καθώς και του οτι για τον Μόραρη έχω ακούσει καλά λόγια, για αυτό έγραψα τη κριτική.
Επειδή το αμάξι θα το πάω και σε 3ο συνεργείο οπότε θα δω τι θα μου πουν κι εκεί κάντε οτι νομίζετε με τη κριτική.
Είτε εμφανίστε την, είτε θα ζητήσω να εμφανιστεί όταν πάρω και τη τρίτη γνώμη.
S8N (13-03-13)
Παιδια κανεις δεν μπορει να ισχυριστεί ότι είναι αλάνθαστος. Παντα συμβαινουν και θα συμβαίνουν και λάθος διαγνωσεις και λάθος επισκευές.
Σε ολους εχει συμβεί. Ειναι διαφορετικά ομως να το παραδέχεται ο μάστορας και να επιστρέφει τα χρηματα (όπως πχ είχε συμβεί σε μενα με το συνεργειο του θέματος) και διαφορετικά να προσπαθουν να σε βγαλουν τρελλο όπως επίσης μου έχει συμβεί σε άλλον...
aristent (13-03-13), BILL007 (13-03-13), deepBLUE (13-03-13), kostas 325 (13-03-13), Nino (13-03-13), Ptboul (13-03-13), S8N (13-03-13), Vassilis ///M (13-03-13)
Ο Μάνος ο Μοράρης πάντως, ο οποίος αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι κορυφαίος φρενάς και σχολαστικός μέχρι αηδίας. Τον γνωρίζω πάνω από 12 χρόνια και τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Σε ό,τι έχει πει σε μένα προσωπικά, έχει δικαιωθεί.
Η δική μου εμπειρία απ' τον Τσεβά, βέβαια, ήταν θετική. Απ' την άλλη πρέπει να γνωρίζετε ότι έχει κόλλημα με τα γνήσια ανταλλακτικά (π.χ. τακάκια BMW), κι αυτό αυξάνει πολύ τον λογαριασμό. Δεν είναι δηλαδή ο άνθρωπος που θα σου βάλει textar ή ferodo, που θα αγοράσει φίλτρο ΜΑΝ ή λάδια Castrol ή που θα στείλει την κυλινδροκεφαλή για επισκευή. Θα βάλει τακάκια BMW, φίλτρο BMW, λάδια BMW και καινούργια κυλινδροκεφαλή. Υπάρχουν ιδιοκτήτες BMW που ψάχνουν αυτό ακριβώς το πράγμα. Για τα δύσκολα και τα πιο ψαγμένα υπάρχει και ο Μανώλης QSDS ο οποίος είναι εξαιρετικός αλλά έχει λίστα αναμονής.
aristent (13-03-13), bakalos (13-03-13), bmwcompactjohn (16-03-13), giannis_compact (13-03-13), Konstantinos E60 (16-03-13), kostas 325 (13-03-13), Kostas_1 (13-03-13), Panos 316T (13-03-13), PANOS-E60 (13-03-13), Ptboul (13-03-13)
Για τον Μόραρη τα ίδια έχω ακούσει από πολύ κόσμο και για αυτό ήμουν τόσο απόλυτος και έγραψα τη κριτική.
Δεν είπα ποτέ ως αρνητικό το γεγονός να βάλω τα γνήσια τακάκια κτλ απλά είπα οτι θα εμπαινα σε περιττά, ανούσια έξοδα και το πρόβλημα μου εν τέλει δε θα λυνόταν. Ο θόρυβος δεν προκαλείται από τα μη γνήσια τακάκια.
Τέλος, δεν νομίζω να είπα οτι ο Τσεβάς είναι κακός μάστορας κτλ απλά ανέφερα μία κακή μου εμπειρία. Δεν είμαι σε θέση να πω το μάστορα κακό ή καλό. Όπως ο Libanner έγραψε μια αρνητική εμπειρία που είχε το ίδιο έκανα κι εγώ. Μπορεί να είχα 5 καλές εμπειρίες αλλά είχα και μία κακή. Σε άλλο thread μάλιστα τον έχω προτείνει κι έχω γράψει θετικά λόγια..
Και πολύ καλά έκανες, όλες οι απόψεις πρέπει ν' ακούγονται.
Καιρο διαβαζω αυτο το νημα και θα ηθελα να πω και γω την γνωμη μου. Δεν θα πω αν ειναι καλος η κακος μαστορας ο Τσεβας γιατι δεν εχω προσωπικη αποψη. Η γνωμη μου ειναι οτι ο συγκεκριμενος ειναι ακριβος μαστορας. Θα μου πεις φιλε ο καθενας αξιολογει την δουλεια του και καλα κανει. Η δικια μου εμπειρια ειναι η παρακατω:
Το αμαξι μου ηθελε δισκο πλατο bmw E46 N42B20. Παω στο συνεργειο και ρωταω μια τιμη για αλλαγη δισκο πλατο ρουλεμαν εργασια και μου λεει 400-430 ευρω θα δουμε. Του λεω ρε μαστορα πολλα δεν ειναι? Και μου λεει εδω περνουμε για τα Ε30 300-320 ευρω. Τον ευχαριστησα και εφυγα.
Εδω θελω να πω εγω σαν Σαββας η τιμη καθοριζεται απο το μοντελο? Εγω θα ελεγα οτι η τιμη καθοριζεται απο το κοστος ανταλλακτικου και απο την ωρα εργασιας που θα χρειαστει για να ειμαστε δικαιοι. Το κοστος του ανταλλακτικου για εμενα που ειμαι ιδιωτης ηταν 150 ευρω για δισκο πλατο ρουλεμαν luk , οτι φοραει απο τη μανα του το αμαξι. Ποσα θες να βγαλεις ρε κυριως? Εδωσα αλλα 100ευρω και τον περασα συνολο 250 ευρω. Εσυ γιατι θες αλλα 150? Μαγια θα κανεις?
Αυτη παιδια ειναι η προσωπικη μου γνωμη καθαρα και μονο. Οπως προειπα ο καθενας κοστολογει την δουλεια του. Απλα θα ηθελα να πω οτι στις εποχες που ζουμε θα πρεπει και οι μαστορες να βαλουν λιγο νερο στο κρασι τους αν θελουν να συνεχισουν να εχουν μαγαζι και να μην κλαιγονται μετα οτι μας χτυπησε η κριση,ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΚΡΙΣΗ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvas bmwdakias : 13-03-13 στις 15:17
quattro ist fur sissies
120ie87 (06-03-14), bakalos (13-03-13), bmwcompactjohn (16-03-13), JimE36 (21-03-13), Ptboul (13-03-13), S8N (13-03-13), Vassilis ///M (13-03-13), Ε91 (13-03-13)
Έχεις απόλυτο δίκιο, Σάββα, αλλά βάζω στοίχημα ότι θα σου έβαζε δίσκο-πλατώ-ρουλεμάν σε γνήσια ανταλλακτικά BMW τα οποία αυξάνουν πολύ το κόστος. Το αυξάνουν όχι γιατί είναι απαραίτητα καλύτερα, αλλά γιατί έχουν τριπλοκέρδη μέσα στην τιμή. Εδώ του είπα να του φέρω powerflex σινεμπλόκ και μου γύρισε την πλάτη. Εντάξει, ο άνθρωπος βάζει μόνο γνήσια. Θα μου πεις, αν ήθελες γνήσια σε τιμή αντιπροσωπείας θα πήγαινες στον Σπανό ή στον Σφακιανάκη...
bimmerm (13-03-13)