Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1993

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...01 2013

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    salonica
    Μηνύματα
    13.324
    Thanked
    18606
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    τώρα συγνώμη, αλλά μας ενδιαφέρει το τι θα κάνουν στο μέλον αν μας πάρουν την περιουσία, ή το ότι θα την πάρουν.

    ρωτάω, γιατί ειλικρινά προσωπικά δεν θα με ενδιέφερε και πολύ τι θα έκανε κάποιος στο μέλον αν μου έπαιρνε το σπίτι ή κάποιο χωράφι ή οτιδήποτε άλλο.

    είτε έτσι είτε αλλιώς πάντως, ο περισσότερος κόσμος που μιλάω και έχει κάποιο στεγαστικό, μέχρι σήμερα απο την ημέρα που πείρε το δάνειο στέγης, ζήτημα να έχει πληρώσει το 1/6 της αξίας του ακινήτου. οπότε, ουσιαστικά, τα περισσότερα απο τα σπίτια που αναφέρονται, δεν ανήκουν στους ιδιοκτήτες τους αλλά στις ίδιες τις τράπεζες που κρατάνε και την κυριότητα.

    ουσιαστικά, ενοικιαστές στο ίδιο τους το σπίτι είναι οι περισσότεροι, με συμβόλαιο 20 ετών και άνω.
    sympether with chiefτης

    _________________________________________________

    /
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

  2. The Following 9 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

    aristent (15-02-13), katsaraios (15-02-13), Leonidas_E39 (15-02-13), Monsta (15-02-13), PANOS-E60 (15-02-13), Ptboul (18-02-13), Stathis (15-02-13), STREETRACING (16-02-13), vagmag (15-02-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP