αυτο λεω και εγω δεν ξερω τι να πιστεψω απλα περιμενω να δω .....τι ..........θα σκεφτει παλι να μου πει και γιατι τοσο δουλεμα....
αυτο λεω και εγω δεν ξερω τι να πιστεψω απλα περιμενω να δω .....τι ..........θα σκεφτει παλι να μου πει και γιατι τοσο δουλεμα....
και εγω με πωλησεισ ασχολουμε ολοι λεμε καποια (ψεματακια)αλλα οχι αυτα τοσα πολλα πρωτη φορ στην ζωη μου μου φερονται ετσι και δεν ξερω να παω απο εκει να δω ??η να περιμενω απο αυτον τι .....θα μου πει παλι
Εγώ προσωπικά προτιμώ την ειλικρίνεια, δεν έχω θέμα να έχει βαμμένο ένα καπό , μία πόρτα ή φτερό το αυτοκίνητο ...αλλά να τα πει εξ αρχής ο άλλος και όχι τα άβαφο και και και.
Βαμμένο δεν σημαίνει τράκα πρέπει να το καταλάβουμε...να μου πεις , Ελληνική νοοτροπία όλοι να κλέψουν κοιτάνε...
Το θέμα πιστεύω σε έχει κουράσει και σένα, κοίτα να δώσεις το μίνι (λίγους μήνες νωρίτερα να το έδινες σου είχα αγοραστή με cash , μία φίλη μου πήρε πριν λίγο καιρό) Και πάρε κάτι άλλο... με 10Κ σχεδόν βρίσκεις 316 E90 που θα βολέψει και περισσότερο...
katrin_bmw (16-02-13), Ptboul (15-02-13), ROY (14-02-13)
Φίλε μου κανένα ρημάδι δεν αξήζει τόσο άγχος και σπάσιμο νεύρων μη πω τίποτα χειροτερο.Αστο και πήγαινε για άλλα..
ROY (15-02-13)
απολυτη σιωπη............αντε γεια..........επισημη αντιπρωσοπεια και μ@@@@@@@
BILL007 (15-02-13)
Δώσε το μίνι και θα πάρεις σίγουρα κάτι καλύτερο... Μην σκας ...κερδισμένος βγήκες...
Bazil Van Sinner (16-02-13), Bitz (16-02-13), Ptboul (18-02-13), ROY (16-02-13)
ROY (16-02-13)