Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εχεις γμηθει με το ασπρο. Παω στοιχημα οτι οταν βγαινεις το βραδυ φορας ασπρο κουστουμι κανελι πουκαμισο και μαυρο παπουτσι. Οτι φωτογραφια βαζεις ειναι ασπρο αμαξι κανελα σαλονι μαυρη ζαντα. Ρε που μπλεξαμε με τουτον. χαχαχαχαχα Χρήστο τι σου λέει?? Αλήθεια το έβγαλε άσπρο το Ε46Μ3?? ή είχε αλλά δεν το προτιμούσε κανείς?? Δεν θυμάμαι πάντως να έχω δει... μέγα λάθος!
Απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!!!
Αρχικό μήνυμα απο NickE60 χαχαχαχαχα Χρήστο τι σου λέει?? Αλήθεια το έβγαλε άσπρο το Ε46Μ3?? ή είχε αλλά δεν το προτιμούσε κανείς?? Δεν θυμάμαι πάντως να έχω δει... μέγα λάθος! Με χτυπαει εκει που ποναω ο παλαιος κ καλος μου φιλος Σιταματης . . . Εκεινη την εποχη δεν ηταν η μοδα με το ασπρο . . . Ηταν το χρυσο στα φορτε του σε Μ3 . . .
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Με χτυπαει εκει που ποναω ο παλαιος κ καλος μου φιλος Σιταματης . . . Εκεινη την εποχη δεν ηταν η μοδα με το ασπρο . . . Ηταν το χρυσο στα φορτε του σε Μ3 . . . Χρηστο στο ευχομαι ρε φιλε απο βαθους καρδιας να γινει οπως το θες.
Christos 330 (23-03-10)
Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Χρηστο στο ευχομαι ρε φιλε απο βαθους καρδιας να γινει οπως το θες. Το ξερω Σταματη . . . Να σαι καλα . . .
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ