Οσο για το παιχνιδι χτες, ναι η ομαδα ηταν χαλια. Αυτο όμως ειναι ασχετο με το γεγονός ότι κανενα από τα 2δεν ηταν κανονικό πένταλτι.
Το πρώτο ηταν διεκδικηση και το δευτερο εκτος περιοχης.
Οσο για το παιχνιδι χτες, ναι η ομαδα ηταν χαλια. Αυτο όμως ειναι ασχετο με το γεγονός ότι κανενα από τα 2δεν ηταν κανονικό πένταλτι.
Το πρώτο ηταν διεκδικηση και το δευτερο εκτος περιοχης.
Το πρωτο δεν ηταν..το δευτερο ας πουμε οτι ειναι στην κριση του αν θα το δωσει.το πρωτο ομως ειχε και την αποβολη ...καθοριστικη για τον ολυμπιακο που ουτως η' αλλως ειχε τα χαλια του![]()
Στην Βέροια πάντως ακόμα παίζουν καθυστερήσεις...
![]()
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
Bitz (15-02-13)
Κώστα , το ότι έχετε σαφώς καλύτερη ομάδα δεν αναιρεί την ύπαρξη "12ου παίχτη" και εντελώς αβάσιμο δεν μπορείς να το πείς επουδενί , είτε μιλάμε για "λουλούδια" , είτε για "τριβέλες" , είτε για κασέτες και σιντί
Βέβαια συμφωνώ ότι γίνεται καραμέλα και πόσο μάλλον των διοικήσεων γιατί τους βολεύει να κρύβουν τα σκουπίδια κάτω από το χαλί.
Κάτι τελευταίο , μην μπερδεύουμε τη χολή με το πείραγμα , πλέον είμαστε γνωστοί μεταξύ μας και προπαντός νιώθω τον αλληλοσεβασμό που επικρατεί στον χώρο αυτό .
Εξάλλου ορθά τα "αθλητικά" βρίσκονται στην ενότητα "χιούμορ" και μην ξεχνάμε ότι δεν έχουμε κανένα κέρδος με την ενασχόληση αυτή.
τούρμπο και πράσινα άλογα
Πάντως εγώ την αμαρτία μου θα την πω, νοιώθω μια απίστευτη ηδονή σήμερα, όχι γιατί έχασε ο γαύρος, ούτε επειδή τον αδίκησαν, απλά γουστάρω τρελλά που έχουν βγάλει τα κομπιουτεράκια και τις καμερούλες και τους κανονισμούς διαιτησίας για να αποδείξουν ότι αδικήθηκαν οι φίλοι γαύροι, και κάνουν τώρα αυτό που κάνω χρόνια τώρα εγώ ο "κομπλεξικός" οπαδός του ΠΑΟΚ![]()
![]()
![]()
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
Bitz (15-02-13), gant (15-02-13), Konstantinos E60 (15-02-13), Ptboul (15-02-13)
Κουβεντα κανουμε για να ξεχαστουμε λιγο...γιατι ο μονστα μας εχει γ@μησει την ψυχολογια τρεις εβδομαδες τωρα...![]()
να ξερεις οτι αυτο το κανουν οι πουλημενοι δημοσιογραφοι οπαδικων φυλαδων και καναλιων και οι οπαδοι οι εξαρτημενοι απο τις διοικησεις σε εκπομπες αναλογου περιεχομενου στην τηλεοραση.ο απλος κοσμος που παει στο γηπεδο δεν συμεριζεται αυτην την σταση ξερει πολυ καλα τι φταιει και ποιος φταει και το γραψα ποιο πανω στο λεω γιατι εχω διαρκειας και ειμαι σε θεση να ακουω τι λεγεται μεσα στο γηπεδο απο απλους φιλαθλους
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hades7 : 15-02-13 στις 11:05
αντε γεια...