Μαζευτε τους καφρους ολων των ομαδων....
Χυμα μπροστα στα ΜΑΤ με στιλετο...
https://www.youtube.com/watch?v=iPegoFZ-5ho
Μαζευτε τους καφρους ολων των ομαδων....
Χυμα μπροστα στα ΜΑΤ με στιλετο...
https://www.youtube.com/watch?v=iPegoFZ-5ho
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
ντροπη φιλε ...εχω σταματησει να βλεπω μπαλα εδω και δεκαετιες απο το 1988, λιγα χρονια απο τοτε που εγινε επαγγελματικο(εννοω εταιρειες) και αρχισαν οι οργανωσεις των φιλαθλων.
το μπασκετακι επισης.παω βλεπω μονο εθνικη,κανα ευρωπαικο που και που και πολυ τοπικες...
εχω απομακρυνθει απο οτιδηποτε επαγγελματικο.ουτε θεαμα εχει ,ουτε πολιτισμο ,ουτε αθλημα ειναι.μια αρενα των συλλογων και των οργανωσεων τους.ολα γινονται μονο για ενα κυπελλο και ενα τιτλο χωρις ομως την ουσια που ειναι το θεαμα,το παιχνιδι.
κριμα για τους προεδρους του ολυμπιακου που μου εδωσαν την εντυπωση οτι θελανε να φτιαξουν το μπασκετ σε ευρωπαικα επιπεδα.αλλα μαλλον θελουν ακομα αυτην την κατασταση γιατι γλυκαθηκαν απο περσι.αντι να μαζευτουν οι προεδροι των 2 μεγαλυτερων ομαδω που ειναι και νεοι και να μιλησουν μεταξυ τους και να οργανωσουν το πρωταθλημα συνεχιζουν την κατασταση των προηγουμενων...
καπου στα μεσα της δεκαετιας του '80 ειχε γινει πρωτη φορα εκκενωση γηπεδου στην ελλαδα σε αγωνα μπασκετ ,στο αλεξανδρειο αναμεσα σε παοκ-αρη απο τον δουβη.
30 χρονια σχεδον μετα ειμαστε στα ιδια χαλια...30 χρονια!!!!
γιαυτο εβαλα το λινκ πιο πανω με τα παιδια της εθνικης γιατι εκει παιζεται ακομα παιχνιδι....
A8hnaios (12-02-13), Eleni (11-02-13), katsaraios (10-02-13), Kostas_1 (11-02-13), Panos 316T (10-02-13), Ptboul (11-02-13)
Χουανφραν & Καραμπελας ???
Ειμαι καλυμενος οτι και να ερθει![]()
Ωρε ζειμπεκικο ισπανικο![]()
Kostas_1 (14-02-13)
doctore (14-02-13), katsaraios (14-02-13)
gant (14-02-13)
Εγω λεω να μπαναριστει ο γαυρος τι μας πειραζει μονο ο Μπουλις ...![]()
Ptboul (15-02-13)
για μενα δεν ηταν κανενα πεναλντυ αλλα και ο γαυρος χαλια μαυρα χωρις λυσεις.
υγ: κατς οψες επαιξα σκορ 2-2 και 2-1 ,χτυπιωμουνα...
τούρμπο και πράσινα άλογα
hades7 (15-02-13), katsaraios (14-02-13), Kostas_1 (15-02-13), Ptboul (15-02-13)
Ναι ρε συ φυσαγε και πεσανε χαχαχαχχα
ΓΥΡΙΖΕΙ....ΠΕΡΙΜΕΝΕ
akoma mia fora i gauros ekane oli tin ypoloipi ellada na gelaei .den einai toso to oti efagan tria. prospathise ,palepse to paixnidi kai as xaseis . to na kaneis tourismo kai meta na se ftaiei o diatitis einai nomizo rixo
live free and drive hard