Σελίδα 131 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 3181121129130131132133141181 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.301 έως 1.310 από 2002

Θέμα: Αγγελίες από το net III

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όσο για το αν "συμβιβάζεσαι".... ο τρόπος που το γράφεις φαντάζει πως από σαλόνια θα πας στα αλώνια... ;

Προσωπικά έχω αλλάξει πολλά αυτοκίνητα, δε θεώρησα ποτέ "συμβιβασμό", "υποβιβασμό" , όταν οδήγησα ή μετακινήθηκα από κάτι που δεν ήταν στο γκαράζ των ονείρων μου. Καθένα έχει τη χάρη του και τη στιγμή του ανάλογα με τη διάθεση, τις συνθήκες κλπ
    Δεν θα υποστηρίξω τίποτα διαφορετικό, έτσι και αλλιώς για άλλους μιλάμε, αλλά στην προκειμένη περίπτωση αναφέρομαι σε ανθρώπους που "μετράνε το τάληρο", παρόλο που δεν το έχουν ανάγκη.
    Ειναι στο πως το βλέπει ο καθένας.
    Μερικοί στο μυαλό τους, με αυτόν τον τρόπο αντιδρούν στον παραλογισμό.
    Δεν το αναλύω παραπέρα, απλά έβαλα στο τραπέζι και άλλη μια παράμετρο.

2. The Following 3 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

m_power_lunatic (14-02-13), Ptboul (14-02-13), vagmag (14-02-13)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Exclamation

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εστω ότι έχω ένα Μ3 (που τέτοια τύχη ...), το οποίο απέκτησα τις καλές εποχές (04 - 08). Το πλήρωσα 50 φεύγα χιλιάρικα και είναι συντηρημένο πένα. Εχει 120Κ χλμ και από συντήρηση δεν χρειάζεται φράγκο.

η θεωρία του stop loss λέει πως πρέπει να το διώξω γιά κάτι οικονομικότερο, σε πάγια έξοδα κυρίως. Δηλαδή να θεωρήσω πως η αξία του είναι 9 - 10.000 και να δω τι παίρνω με τα λεφτά αυτά. Οτι και να βρω θα είναι κουβάς μπροστά στο Μ3, άρα με την κίνηση αυτή κατεβάζω την ψυχολογία μου πολύ χαμηλά.

στο δικό μου μυαλό κάνω την εξής ανάλυση. Τι με χαλάει περισσότερο, να πετάξω στα σκουπίδια τα λεφτά που έχω πληρώσει για αυτό το αμάξι (50βάλε χιλιάρικα), ή να συνεχίσω την φοροδοτική αιμοδοσία γιά παρτη του (3 το χρόνο) ? Αν μπορώ να συνεχίσω να πληρώνω τα παγιά του, έστω στερούμενος άλλα πράγματα που γουστάρω, το κρατάω. Γιατί θεωρώ πως στη ζωή μου αξίζω ένα καλό αυτοκίνητο.

διαφωνώ με το σκότωμα (εκτός κι αν τίθεται θέμα επιβίωσης), διαφωνώ και με την κατάθεση πινακίδων (εκτός ξανά κι αν τίθεται θέμα επιβίωσης). Το stop loss είναι μιά σωστή εμπορική τακτική, αλλά εδώ μιλάμε γιά έναν ιδιώτη και το αυτοκίνητό του ...
    Αν θες να αλλαζεις τα αυτοκινητα με minimum οικονομικη συμμετοχη καθε φορα το πιο σωστο εινα να πουλας και να περιμενεις ενα διαστημα και να εκμεταλλευεσαι την πτωση τιμων.

Η αντιδραση και το γαμωτο μην το υποτιμαμε,ειναι παρορμητισμος ειναι οτι θες αλλα υπαρχει.

Ενας γνωστος πριν λιγο καιρο το εγραψα και εδω νομιζω οταν ακουσε τα χαρατσια οταν μπηκε στο γραφειο μου και τον ρωτησα μου λεει ''θα τους κλεψω λιγο παραπανω και ειμαστε ενταξει''.........αλλος αυτος!!!!
    insane in the ///Midbrain

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

ωραια φτασαμε στο σημειο να θεωρουμε οτι το να μην μπορεις να εχεις πια ενα καλο αυτοκινητο και κατ επεκταση καλο σπιτι σε καλο προαστειο επικερδες επαγγελμα κτλ ειναι υποβιβασμος εαν καποιος το βιωνει ετσι στο μυαλο του μαλλον το αμαξι και τα υπολοιπα που συμπληροναν το τραπουλενιο καστρο της ζωης του ηταν ο επιμικιντης του πουλιου του, το υποκαταστατο της ανυπαρκτης του προσωπικοτητας ,το διεξοδο στην τιποτενια του ζωη.το οτι προσαρμοζεσαι σε μια καινουργια πραγματικοτητα σημαινει οτι υποβιβαζεσαι ?εκτος να ζουμε στην ινδια σε καστες και δεν τον γνωριζα .ενας ειναι ο υποβιβασμος στην ζωη ενος αντρα τουλαχιστον οταν στα γεραματα λογω ματαιοδοξιας κοκορευεσαι στον κολλητο του "ξερεις μαγκα εχθες πηδηξα ενα πιπινακι αλλο πραγμα φρεσκοτατο νεουδι και ξερεις φιλε δεν ηταν απο αυτες τις χαζουλες ηταν αρκουντος επικοινωνιακη καθησαμε και τα λεγαμε πολυ ωρα " ναι τυπε μου αυτος ειναι ο πραγματικος υποβιβασμος ο μονος και αλληθινος οταν το ξεμωραμενο σου μυαλο δεν καταλαβαινει οτι σου πηρε 200 ευρω για μια ωρα η γερικη σου ποια ψωλη δεν ειναι τοσο τρομακτικη θυμιζει περισσοτερο ζελεδακι με γευση κοκα κολα.τεσπα βαριεμαι βρεχει
    αντε γεια...

5. The Following 7 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

BILL007 (14-02-13), katsaraios (19-02-13), ntinos (15-02-13), Ptboul (14-02-13), spar@ (14-02-13), Thomelef (14-02-13), Vasilis M3 (14-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

ειναι απλα θεμα προτεριοτητων και ψυχολογιας.οταν μιλαμε για ανθρωπους που ανα πασα στιγμη μπορουν να εχουν το 99% των ελιτ αυτοκινητων που κυκλοφορουν ειτε καινουργια ειτε μτχ το απομυθοποιουν σε μεγαλο βαθμο,οποτε αποφασεις σαν αυτη που αναφερθηκε ειναι ευκολες.δεν το αντιμετωπιζουν οπως οι περισσοτεροι εδω που κοβουν απο εδω κοβουνκαι απο εκει ,γυαλιζουν,ξοδευουν ωρες σε φορουμ,συνεργεια και αποκτουν με κοπο και συντηρουν το αυτοκινητο που παντα επιθυμουσαν ειτε αυτο ειναι 316 ειτε Μ3.δεν το λεω με εμπαθεια ειναι ενας τροπος σκεψης.προσωπικα δεν σκεφτομαι με την ψυχρη λογικη αλλα περισσοτερο με το συναισθημα,αν σκεφτομουν ετσι θα επρεπε να το ειχα ξεφορτωθει το καμπριο εδω και καιρο αλλα δεν θα το κανω μεχρι το σημειο που θα αντεχω να το συντηρω

7. The Following 3 Users Say Thank You to dark knight For This Useful Post:

aristent (14-02-13), Ptboul (14-02-13), Ε91 (14-02-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    .... Αν μπορώ να συνεχίσω να πληρώνω τα παγιά του, έστω στερούμενος άλλα πράγματα που γουστάρω, το κρατάω. Γιατί θεωρώ πως στη ζωή μου αξίζω ένα καλό αυτοκίνητο....

.... εδώ μιλάμε γιά έναν ιδιώτη και το αυτοκίνητό του ...

αυτα διαβαζει ο Πατρινος και ειναι ετοιμος να "αρπαξει" τις πινακιδες απο τα χερια, της γνωστης πλεον, υπαλληλου της ΔΟΥ Πατρων!!!

9. The Following 4 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

alexm (14-02-13), BILL007 (14-02-13), deepBLUE (14-02-13), PANOS-E60 (14-02-13)

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παίζουν παρα πολλα ρόλο.
    Καταρχάς πόσο σου κόστισε, το τι συντήρηση έχεις κανείς μέχρι τώρα,
    Το Ποσό κολλημενος είσαι με το συγκεκριμένο αμάξι, το πόσο εύκολα το καλυπτες μέχρι τώρα φορολογικά, το Ποσό σε επηρεάζει οικονομικά τώρα πια, το πόσο πιάνει αν το δώσεις τώρα,κλπ κλπ κλπ
    Πολλοί είναι οι παράγοντες σκέψης, ανάγκης, επιθυμίας.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Rides
    0

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να πω κάτι κι εγω?

Δε μπορώ ρε σεις να δεχθώ το παραπάνω, συγγνώμη.

Δε μπορώ να δεχθώ ότι κάποιος δέχεται να σκοτώσει στη κυριολεξία ένα ιστορικό, ένα μελλοντικά συλλεκτικό, ένα υπέροχο και ίσως ένα απο τα καλύτερα Μ των τελευταίων ετών για ένα πείσμα προς το κράτος.

Νομίζω περισσότερο σοφό θα ήταν ένα αυτοκρατορικό "f*ck off εγω δε το σκοτώνω για χάρη σας" και να το έχετε κλειδωμένο στο γκαράζ όσο χρειαστεί εφόσον δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα.

Sent from a mobile device

Δεν μίλησε κανείς για σκότωμα..Υπάρχει και η πώληση σε λογική τιμή..

Αλλα επειδή είπες σκότωμα οκ..Σκότωμα είναι για αυτούς που πήραν Μ3 το 2006-2007 κλπ και το πλήρωσαν καμια 50-60 χιλιάδες και τώρα είναι σε αυτές τις τιμές που είναι..

Και εγώ της λογικής " Κράτα το" είμαι απλά κάνεις και κάποιες κινήσεις για να δεις τι γίνεται..
    Αλλά πιστεύω οτι πρέπει να υπάρχει και μια αντίδραση, δεν πρέπει να λέμε εντάξει και οτι παράλογο βάζουν να το πληρώνουμε..Ο καθένας με τον τρόπο του..

Μπορεί μετά απο κανα χρόνο πάλι να πάρουν αυτά τα μέτρα διότι απλά δεν θα φέρουν κανένα έσοδο αλλα αντίθετα το ταμείον θα είναι μείον..

13. The Following User Says Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

Thomelef (14-02-13)

Rides
    0

15. The Following 3 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

BILL007 (14-02-13), EVERGET (14-02-13), Ptboul (14-02-13)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    To CL είναι για βαθείς γνώστες.

Αμάξι που - αν θυμάμαι καλά - ξεκινούσε από 120Κ.

Μέχρι κ ντύσιμο από την designo έχει! Τώρα το πρόσεξα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ptboul : 14-02-13 στις 12:47
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Σελίδα 131 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 3181121129130131132133141181 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP