Αρχικό μήνυμα απο
Stamatis
Ναί, απόλυτα σίγουρος.
Κουβέντα να γίνεται, αλλά πρόκειται για δυό αδέρφια, που έκαναν πραγματικά το κέφι τους, χρησιμοποιώντας κάθε μέρα τα αυτοκίνητά "ΤΟΥΣ".
Και βάζω του τους έτσι, γιατί υπάρχουν και τις συζύγους αντίστοιχα κάποια πιό πρακτικά και χρηστικά "τέρατα", τα οποία παρέμειναν στα χέρια τους.
Το να πληρώνεις 1.300 σήμα και 3.000 ευρώ χαράτσι παρέα με 3.000 ασφάλεια δηλαδή 7.300 το χρόνο -κοροϊδίστικα- λεφτά, για μερικούς είναι μεγάλος παράγοντας για να σπρώξουν το αμάξι τους, ειδικά όταν στην οικόγένεια υπάρχει πχ και ένα Range του 2009 που πληρώνει άλλα τόσα γ@μησιάτικα ή ένα GLK με άλλα τόσα στο κεφάλι.
Δεν τίθεται θέμα τεκμηρίων κτλ, ναυτιλιακή εταιρεία έχουν οι άνθρωποι, νοικοκύρηδες είναι, αλλά έχουν και έναν πατέρα που τους θυμίζει πως για να πάρουν αυτοί πόρσε, εκείνος έκανε το σταυρό του 3 φορές πριν περάσει το κεηπ χορν με έναν σκυλοπνίχτη.
Μιλάμε για οικογένεια που πλήρωσε ΦΜΑΠ 32.000 ευρώ. (τα ξέρω καλά γιατί εγώ εκανα τις πράξεις)
Και τα πόρσε ήταν το πρώτο βήμα.
Αυτές οι οικογένειες, που έχουν διεθνή δραστηριότητα, σύντομα θα αλλάξουν και την έδρα τους και το σπίτι τους και θα μείνουμε εμείς να κοιτάμε τα Μ3 στις μάντες στα 2.000 ευρώ και να λέμε οτι είναι πολύ προσεγμένα, αλλά προτιμάμε να φάμε για ένα χρόνο παρά να τα δώσουμε σε φόρους.
Το stop loss, είναι πρακτική της αγοράς και όσοι είναι στην πιάτσα, το έχουν μάθει καλά τα τελευταία χρόνια.
Αυτό που έχω μάθει πλέον κάνοντας "παρτίδες" με τους πλούσιους, είναι πως υπολογίζουν πολύ διαφορετικά τα πράγματα απο εμάς τους "οχι τόσο πλούσιους".
Να το πω κα εγω αλλιως,οι πλουσιοι ειναι πλουσιοι γιατι εχουνε μαθει να μαζευουνε και να μην σκορπανε απο εδω και απο εκει και να περιοριζουνε την χασουρα οταν την βλεπουνε να ερχεται ή να φευγουνε νωρις που λεμε.
Εχω πουλησει αμαξι που δεν το εχω χορτασει για να περιορισω την χασουρα μου γιατι ειδα να ερχεται ο γκρεμος.Πονεσε αλλα μακροχρονια δεν το μετανιωσα.(παρολαυτα δεν εχω πλουτισει χεχεχε!!!)
Οπως και μια καλη ιδεα ειναι να πουλησει καποιος το αμαξι του τωρα ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για ενα διαστημα και να εκμεταλλευθει την διαρκη πτωση τιμων και θα μπορεσει να ξαναπαρει με τα ιδια χρηματα παλι κατι αξιολογο και ποιο συγχρονο.
Σε αυτο που ειπε ο Βαγγελης πιο πανω,εγω ευχαριστιεμαι και τα Μ3 μου και τα RALLYE μου το καθενα για τους δικους του λογους.Το χαμογελο παντα στα χειλη!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 14-02-13 στις 10:33
insane in the ///Midbrain