Σελίδα 130 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 3080120128129130131132140180 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.291 έως 1.300 από 2002

Θέμα: Αγγελίες από το net III

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να πω κάτι κι εγω?

Δε μπορώ ρε σεις να δεχθώ το παραπάνω, συγγνώμη.

Δε μπορώ να δεχθώ ότι κάποιος δέχεται να σκοτώσει στη κυριολεξία ένα ιστορικό, ένα μελλοντικά συλλεκτικό, ένα υπέροχο και ίσως ένα απο τα καλύτερα Μ των τελευταίων ετών για ένα πείσμα προς το κράτος.

Νομίζω περισσότερο σοφό θα ήταν ένα αυτοκρατορικό "f*ck off εγω δε το σκοτώνω για χάρη σας" και να το έχετε κλειδωμένο στο γκαράζ όσο χρειαστεί εφόσον δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα.

Sent from a mobile device
    και να το κάνουμε τι στο γκαράζ μας;;;;
    Να ήταν κάποια ferrari, lambo Κλπ να το καταλάβω... Όμορφο αυτοκίνητο η Μ3, αλλά .... τέσπα.
    Μάλιστα αν ήταν κάποιο από τα παραπάνω, δε θα με χαλούσε καν αν χρειαζόταν να πληρώσω χαράτσια, βενζίνες, τέλη κλπ , έστω και για μία βόλτα το μήνα.
    Η Μ3 σήμερα ειδικά είναι είναι ένα τίμιο αυτοκίνητο, άριστο, γρήγορο κλπ, αλλά όχι τόσο ειδικό/special (για εμένα), για να το έχω στο γκαράζ απλά να το χαζεύω ή για να πληρώνω ότι θα πλήρωνα για κάτι πιο ειδικό....

2. The Following 4 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

hades7 (14-02-13), Ptboul (14-02-13), StratosZ4 (14-02-13), Thomelef (14-02-13)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω περισσότερο σοφό θα ήταν ένα αυτοκρατορικό "f*ck off εγω δε το σκοτώνω για χάρη σας" και να το έχετε κλειδωμένο στο γκαράζ όσο χρειαστεί εφόσον δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα.

Sent from a mobile device
    Αυτο ευκολα το λεμε οσοι ειμαστε εξω απο τον χορο
    Καποιος που οδηγει Μ3 για χρονια και ισως καθημερινα, πως το αποφασιζει αυτο??

4. The Following User Says Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

Thomelef (14-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Είναι τόσο στρεβλή η πραγματικότητα, που δεν έχει απαραίτητα λογική η όποια κίνηση.
    Υπάρχουν όμως και αρκετοί, που λένε αϊ σιχτίρ και το δίνουν να μην το βλέπουν.
    Τα παραδείγματα πολλά.
    Απο την παρέα μου και μόνο, δύο 911 έφυγαν σε τιμές - demi κρίσης- στη γερμανία και αντικαταστάθηκαν με Α3 στην μία περίπτωση και άκουσον-άκουσον, 316F στην άλλη.

Οι απαντήσεις στο "γιατί" και στις δύο περιπτώσεις, ήταν όχι ρε συ, δεν τους τα δίνω τα χαράτσια που να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω.
    Υπάρχει ακόμα ο παρορμητισμός του Ελληνα.
    Να χάσω 10.000 τώρα επιτόπου, απο το να μου τα φας σε δύο χρόνια εσύ με χαράτσι, τέλη και τεκμήριο.

6. The Following 2 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Ptboul (14-02-13), S8N (14-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Συγνώμη Σταμάτη , αλλά οι δύο αυτές περιπτώσεις που λες είναι σίγουρο ότι το έκαναν για τα χαράτσια ή ότι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν το τεκμήριο λόγω του ότι δηλωνουν ότι έχουν ευχαρίστηση; Λέω εγώ τώρα.....

Αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, δεν μπορώ να δεχτώ ότι μετά από 911 συμβιβάζεσαι με Α3 και 316......

8. The Following User Says Thank You to friendgr For This Useful Post:

Nikos! (14-02-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγνώμη Σταμάτη , αλλά οι δύο αυτές περιπτώσεις που λες είναι σίγουρο ότι το έκαναν για τα χαράτσια ή ότι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν το τεκμήριο λόγω του ότι δηλωνουν ότι έχουν ευχαρίστηση; Λέω εγώ τώρα.....

Αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, δεν μπορώ να δεχτώ ότι μετά από 911 συμβιβάζεσαι με Α3 και 316......
    To ίδιο χαράτσι, τα ίδια τέλη και τεκμήρια έχει η 911 του 2006 με το Μ3 του 2005/2006. Λιγότερα έχει η ferrari 360 γιατί είναι του 2001.....
    Αισθάνεσαι κάπως κοροϊδία... ότι είναι.

Άντε και δικαιολογείς το τεκμήριο, που πραγματικά δεν είναι μεγάλο ιδιαίτερα, αν έχεις 911 (σωστό σκεπτικό ότι για να έχεις 911 του 2005 , ε δε μπορεί να μη βγάζεις ούτε 20.000 ευρώ...). Αλλά πρέπει επειδή το δικαιολογείς, να πληρώσεις κερατιάτικα ;
    Το πήρες, έκανες την καύλα σου, σήμερα τα βάζεις κάτω... και ανάλογα με τη διάθεση πράττεις.

Προσωπικά με χαλάει η όλη φάση.

10. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

Ptboul (14-02-13), Thomelef (14-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων

Ναί, απόλυτα σίγουρος.
    Κουβέντα να γίνεται, αλλά πρόκειται για δυό αδέρφια, που έκαναν πραγματικά το κέφι τους, χρησιμοποιώντας κάθε μέρα τα αυτοκίνητά "ΤΟΥΣ".
    Και βάζω του τους έτσι, γιατί υπάρχουν και τις συζύγους αντίστοιχα κάποια πιό πρακτικά και χρηστικά "τέρατα", τα οποία παρέμειναν στα χέρια τους.

Το να πληρώνεις 1.300 σήμα και 3.000 ευρώ χαράτσι παρέα με 3.000 ασφάλεια δηλαδή 7.300 το χρόνο -κοροϊδίστικα- λεφτά, για μερικούς είναι μεγάλος παράγοντας για να σπρώξουν το αμάξι τους, ειδικά όταν στην οικόγένεια υπάρχει πχ και ένα Range του 2009 που πληρώνει άλλα τόσα γ@μησιάτικα ή ένα GLK με άλλα τόσα στο κεφάλι.
    Δεν τίθεται θέμα τεκμηρίων κτλ, ναυτιλιακή εταιρεία έχουν οι άνθρωποι, νοικοκύρηδες είναι, αλλά έχουν και έναν πατέρα που τους θυμίζει πως για να πάρουν αυτοί πόρσε, εκείνος έκανε το σταυρό του 3 φορές πριν περάσει το κεηπ χορν με έναν σκυλοπνίχτη.
    Μιλάμε για οικογένεια που πλήρωσε ΦΜΑΠ 32.000 ευρώ. (τα ξέρω καλά γιατί εγώ εκανα τις πράξεις)
    Και τα πόρσε ήταν το πρώτο βήμα.
    Αυτές οι οικογένειες, που έχουν διεθνή δραστηριότητα, σύντομα θα αλλάξουν και την έδρα τους και το σπίτι τους και θα μείνουμε εμείς να κοιτάμε τα Μ3 στις μάντες στα 2.000 ευρώ και να λέμε οτι είναι πολύ προσεγμένα, αλλά προτιμάμε να φάμε για ένα χρόνο παρά να τα δώσουμε σε φόρους.

Το stop loss, είναι πρακτική της αγοράς και όσοι είναι στην πιάτσα, το έχουν μάθει καλά τα τελευταία χρόνια.
    Αυτό που έχω μάθει πλέον κάνοντας "παρτίδες" με τους πλούσιους, είναι πως υπολογίζουν πολύ διαφορετικά τα πράγματα απο εμάς τους "οχι τόσο πλούσιους".

12. The Following 14 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

aristent (14-02-13), Bitz (14-02-13), katsaraios (19-02-13), Lambros46 (19-02-13), Leonidas_E39 (14-02-13), pilot (14-02-13), Ptboul (14-02-13), S8N (14-02-13), Skyline_IS (14-02-13), Stathis (14-02-13), steliosm46 (14-02-13), Thomelef (14-02-13), vagmag (14-02-13), Vasilis M3 (14-02-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όσο για το αν "συμβιβάζεσαι".... ο τρόπος που το γράφεις φαντάζει πως από σαλόνια θα πας στα αλώνια... ;

Προσωπικά έχω αλλάξει πολλά αυτοκίνητα, δε θεώρησα ποτέ "συμβιβασμό", "υποβιβασμό" , όταν οδήγησα ή μετακινήθηκα από κάτι που δεν ήταν στο γκαράζ των ονείρων μου. Καθένα έχει τη χάρη του και τη στιγμή του ανάλογα με τη διάθεση, τις συνθήκες κλπ

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Red face

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναί, απόλυτα σίγουρος.
    Κουβέντα να γίνεται, αλλά πρόκειται για δυό αδέρφια, που έκαναν πραγματικά το κέφι τους, χρησιμοποιώντας κάθε μέρα τα αυτοκίνητά "ΤΟΥΣ".
    Και βάζω του τους έτσι, γιατί υπάρχουν και τις συζύγους αντίστοιχα κάποια πιό πρακτικά και χρηστικά "τέρατα", τα οποία παρέμειναν στα χέρια τους.

Το να πληρώνεις 1.300 σήμα και 3.000 ευρώ χαράτσι παρέα με 3.000 ασφάλεια δηλαδή 7.300 το χρόνο -κοροϊδίστικα- λεφτά, για μερικούς είναι μεγάλος παράγοντας για να σπρώξουν το αμάξι τους, ειδικά όταν στην οικόγένεια υπάρχει πχ και ένα Range του 2009 που πληρώνει άλλα τόσα γ@μησιάτικα ή ένα GLK με άλλα τόσα στο κεφάλι.
    Δεν τίθεται θέμα τεκμηρίων κτλ, ναυτιλιακή εταιρεία έχουν οι άνθρωποι, νοικοκύρηδες είναι, αλλά έχουν και έναν πατέρα που τους θυμίζει πως για να πάρουν αυτοί πόρσε, εκείνος έκανε το σταυρό του 3 φορές πριν περάσει το κεηπ χορν με έναν σκυλοπνίχτη.
    Μιλάμε για οικογένεια που πλήρωσε ΦΜΑΠ 32.000 ευρώ. (τα ξέρω καλά γιατί εγώ εκανα τις πράξεις)
    Και τα πόρσε ήταν το πρώτο βήμα.
    Αυτές οι οικογένειες, που έχουν διεθνή δραστηριότητα, σύντομα θα αλλάξουν και την έδρα τους και το σπίτι τους και θα μείνουμε εμείς να κοιτάμε τα Μ3 στις μάντες στα 2.000 ευρώ και να λέμε οτι είναι πολύ προσεγμένα, αλλά προτιμάμε να φάμε για ένα χρόνο παρά να τα δώσουμε σε φόρους.

Το stop loss, είναι πρακτική της αγοράς και όσοι είναι στην πιάτσα, το έχουν μάθει καλά τα τελευταία χρόνια.
    Αυτό που έχω μάθει πλέον κάνοντας "παρτίδες" με τους πλούσιους, είναι πως υπολογίζουν πολύ διαφορετικά τα πράγματα απο εμάς τους "οχι τόσο πλούσιους".
    Να το πω κα εγω αλλιως,οι πλουσιοι ειναι πλουσιοι γιατι εχουνε μαθει να μαζευουνε και να μην σκορπανε απο εδω και απο εκει και να περιοριζουνε την χασουρα οταν την βλεπουνε να ερχεται ή να φευγουνε νωρις που λεμε.

Εχω πουλησει αμαξι που δεν το εχω χορτασει για να περιορισω την χασουρα μου γιατι ειδα να ερχεται ο γκρεμος.Πονεσε αλλα μακροχρονια δεν το μετανιωσα.(παρολαυτα δεν εχω πλουτισει χεχεχε!!!)

Οπως και μια καλη ιδεα ειναι να πουλησει καποιος το αμαξι του τωρα ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για ενα διαστημα και να εκμεταλλευθει την διαρκη πτωση τιμων και θα μπορεσει να ξαναπαρει με τα ιδια χρηματα παλι κατι αξιολογο και ποιο συγχρονο.

Σε αυτο που ειπε ο Βαγγελης πιο πανω,εγω ευχαριστιεμαι και τα Μ3 μου και τα RALLYE μου το καθενα για τους δικους του λογους.Το χαμογελο παντα στα χειλη!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 14-02-13 στις 10:33
    insane in the ///Midbrain

15. The Following 10 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

aristent (14-02-13), giannis_compact (14-02-13), pilot (14-02-13), Ptboul (14-02-13), S8N (14-02-13), Stamatis (14-02-13), Stathis (14-02-13), steliosm46 (14-02-13), vagmag (14-02-13), Vasilis M3 (14-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μόνο και μόνο αυτό δείχνει οικογένεια με σοβαρό background.

Αρα μου προκαλέι ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση το γεγονός ότι με τέτοιο background πήραν 316 από 911.... ειδικά όταν από πίσω υπάρχουν βαρβάτες εταιρείες με διεθνή δραστηριότητα όπως λες, που μπορούν να τα γράψουν εκεί και χίλια δυό άλλα παραθυράκια που δεν έχουμε εμείς οι "κοινοί θνητοί".

Αβυσσος η ψυχή....

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εστω ότι έχω ένα Μ3 (που τέτοια τύχη ...), το οποίο απέκτησα τις καλές εποχές (04 - 08). Το πλήρωσα 50 φεύγα χιλιάρικα και είναι συντηρημένο πένα. Εχει 120Κ χλμ και από συντήρηση δεν χρειάζεται φράγκο.

η θεωρία του stop loss λέει πως πρέπει να το διώξω γιά κάτι οικονομικότερο, σε πάγια έξοδα κυρίως. Δηλαδή να θεωρήσω πως η αξία του είναι 9 - 10.000 και να δω τι παίρνω με τα λεφτά αυτά. Οτι και να βρω θα είναι κουβάς μπροστά στο Μ3, άρα με την κίνηση αυτή κατεβάζω την ψυχολογία μου πολύ χαμηλά.

στο δικό μου μυαλό κάνω την εξής ανάλυση. Τι με χαλάει περισσότερο, να πετάξω στα σκουπίδια τα λεφτά που έχω πληρώσει για αυτό το αμάξι (50βάλε χιλιάρικα), ή να συνεχίσω την φοροδοτική αιμοδοσία γιά παρτη του (3 το χρόνο) ? Αν μπορώ να συνεχίσω να πληρώνω τα παγιά του, έστω στερούμενος άλλα πράγματα που γουστάρω, το κρατάω. Γιατί θεωρώ πως στη ζωή μου αξίζω ένα καλό αυτοκίνητο.

διαφωνώ με το σκότωμα (εκτός κι αν τίθεται θέμα επιβίωσης), διαφωνώ και με την κατάθεση πινακίδων (εκτός ξανά κι αν τίθεται θέμα επιβίωσης). Το stop loss είναι μιά σωστή εμπορική τακτική, αλλά εδώ μιλάμε γιά έναν ιδιώτη και το αυτοκίνητό του ...

18. The Following 4 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aristent (14-02-13), EVERGET (14-02-13), S8N (14-02-13), Stathis (14-02-13)

Σελίδα 130 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 3080120128129130131132140180 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP