Αφού κάθε χρόνο την τελευταία 5ετία λείπουν 65 δις ευρώ, πού να υπάρξει χρήμα ??
Αφού κάθε χρόνο την τελευταία 5ετία λείπουν 65 δις ευρώ, πού να υπάρξει χρήμα ??
Detailing Madness
soc12r (13-02-13)
Γι΄αυτό Γιάννη, επειδή δεν υπάρχουν λεφτά, είναι η λάθος στιγμή να βάλεις προς πώληση ένα καλό αυτοκίνητο, πολύ απλά διότι το παίρνει η μπάλα μαζί με όλη τη σκαρταδούρα και ενσωματώνεται σε μία κατηγορία τιμής που δεν του αρμόζει. Ο μόνος λόγος να πουλήσεις καλό Μ σήμερα είναι να θες άμεσα μετρητά, τίποτε άλλο. Αλλιώς έστω ότι πουλάς Μ3 ε46 ένα 15άρι, πρέπει να συμπληρώσεις με ποσό ισάξιο με χαράτσια 2 ετών τουλάχιστον ώστε να πάρεις κάτι αξιοπρεπές μεσαίας κατηγορίας με λίγα κυβικά.
Κακή εποχή λοιπόν να πουλάς, μακάρι να τα βρεις με τον υποψήφιο αγοραστή και να κλείσεις ένα καλό deal. Οι αποφασισμένοι για ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο όπως το δικό σου δεν πρέπει να ψειρίζουν το χιλιάρικο, εάν το κάνουν αυτό απλά δεν είναι αποφασισμένοι αλλά τροφοδοτούν με όνειρα περί Μ3 τις μύχιες σκέψεις τους...
Α! και ψυχραιμία ε! Εγώ όνταν βρίσκομαι στο αυτοκίνητο και νευριάζω θέλω να βγάλω τον πυροσβεστήρα κάτω από το κάθισμα και να κοπανίσω αυτόν που μου τα προκαλεί....αυθόρμητη αντίδραση...μην το κάνεις...είναι ΟΕΜ, σπάνιο και ακριβό αξεσουάρ....![]()
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
EVERGET (13-02-13)
Nope...κάτω από το κάθισμα Βασίλη....εκεί πρέπει να βρίσκεται....να βάλω ΟΕΜ αξεσουάρ σε άλλη θέση από τις οδηγίες της ΒΜW??? θα πέσει φωτιά να με κάψει....έτσι ακριβώς είναι και ο Γιάννης ο lunatic...συνάρρωστος...
Eάν εσύ το έχεις στο πορτ μπαγκάζ εφάρμοσε άμεσα τις παρακάτω οδηγίες:
https://www.kneb.net/bmw/E46/Fire%20...20retrofit.pdf
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Εγω τον έχω στο Γραφειο απο το 2010 κ ακόμα δεν τον έχω τοποθετήσει
Sent from my iPhone using Tapatalk
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Υπαρχουν και αλλοι λογοι να πουλα κανεις καλο αυτοκινητο τετοια εποχη..Μην εισαι τοσο απολυτος..
Οπως για παραδειγμα, η κοροιδια και το ψεμα που βλεπει καθημερινα..Ο παραλογισμος και η ασαφια στο καθε τι..Δεν ειναι μονο οικονομικοι οι λογοι..αλλα και μεσα σε ολα αυτα ειναι και οικονομικοι..δεν ξερω αν με ποιανεις..
Ειναι δηλαδη σαν να σου λενε σε ποιανω μ@λ@κ@..
Επισης δεν ειναι απαραιτητο να αγορασεις κατι ποιο ακριβο ωστε να συπληρωσεις οπως λες και χαρατσια 2 ετων..Υπαρχουν πολλα αξιοπρεπη και μεχρι 10 χιλιαδες πχ..
Ειναι βασικα και πως το βλεπει ο καθενας και τι θελει..
καταλαβαινω ομως το σκεπτικο σου..
EVERGET (14-02-13), giannis_compact (14-02-13), S8N (14-02-13), vagmag (14-02-13), Vassilis ///M (14-02-13), zaharias (14-02-13)
με βλέπω για μικρό και το Μ3 για κατάθεση πινακίδων τελικά...
μεταφορά του σαββατιάτικου καφέ πάνω στο εργοστάσιο παρέα με τα παιδιά για τα ξηλώματα, και τον νοέμβρη με έναν πέτσο να δωράκι στον κρητικό...
χαχαχαχαχα...
sympether with chiefτης
Μετατροπες να πουλιουνται πιο ακριβα απο γνησια.
Κατι S3 1.8T να πουλιουνται πιο ακριβα απο Μ3 Ε46 ''σου λεει την πιασαμε την καλη,δεν θα βαλουμε φραγκο και θα τσιμπησουμε αστερι πανω στην αναγκη και τον πανικο του αλλου''.
Οπως λεει και ο Στελιος δεν πουλανε ολοι για αναγκη μετρητου,καποιοι δεν θελουνε την κοροιδια-παρα πολλοι-και καποιοι θελουνε να παρουνε κατι αλλο ακομα και ακριβοτερο.
Ακομα και το ενδιαφερον για πολυ παλια αυτοκινητα (ακομα και το δικο μου με εξεπληξε,που οπως και να το κανουμε ειναι παλιο πολυ) ειναι παραλογο.Κυνηγανε ολοι πανω απο 10-15 χρονια αυτοκινητα.
Ελλαδα......μια χωρα μπουρδελο........
Μηπως ο ηλιος ειναι κοκκινος απο πανω μας και δεν τον βλεπουμε??????
Θωμα η ιδεα σου ειναι πολυ καλη νομιζω,θα το καταευχαριστηθεις παρα πολυ.....απο ολες τις αποψεις.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 14-02-13 στις 07:00
insane in the ///Midbrain
S8N (14-02-13), steliosm46 (14-02-13), Thomelef (14-02-13)
Να πω κάτι κι εγω?
Δε μπορώ ρε σεις να δεχθώ το παραπάνω, συγγνώμη.
Δε μπορώ να δεχθώ ότι κάποιος δέχεται να σκοτώσει στη κυριολεξία ένα ιστορικό, ένα μελλοντικά συλλεκτικό, ένα υπέροχο και ίσως ένα απο τα καλύτερα Μ των τελευταίων ετών για ένα πείσμα προς το κράτος.
Νομίζω περισσότερο σοφό θα ήταν ένα αυτοκρατορικό "f*ck off εγω δε το σκοτώνω για χάρη σας" και να το έχετε κλειδωμένο στο γκαράζ όσο χρειαστεί εφόσον δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα.
Sent from a mobile device
Nikos