dark knight (13-02-13)
απο οτι καταλαβα θελεις να κανεις μετατροπη ενα e36 βενζινα σε diesel. και προφανως ο στοχος ειναι η οικονομια στα καυσιμα κατι που μας καει ολους τα τελευταια 2 χρονια. γνωμη μου ειναι να μη το κανεις γιατι δε θεωρω οικονομικο εναν κινητηρα diesel 20 ετιας ειδικα αν ειναι κακοσυντηρημενος ενδεχομενος να καει τα ιδια η και περισσοτερα απο εναν βενζινοκινητηρα της εποχης του. κρατα το αμαξι οπως ειναι η αν κανεις πολλα χλμ πουλα το και παρε ενα diesel με λιγα κυβικα![]()
Απ οσο γνωριζω δεν μπορει να δηλωθει νομιμα μια μετατροπη απο βενζινη σε πετρελαιο.....μπορει μονο απο πετρελαιο σε βενζινη.Οσον αφορα στα κυβικα μπορεις να ανεβασεις η να κατεβασεις νομιμα μεχρι 25% πανω η κατω απο τον κινητηρα που φοραει το αμαξι απο το εργοστασιο και μονο αν εχει παραχθει το συγκεκριμενο μοντελο με τον κινητηρα που θελουμε να βαλουμε....πιστευω να εγινα κατανοητος....
M3 E30 uber alle!!!!!
giannis_compact (14-02-13)
βάλε υγραέριο φίλε μου πολύ καλύτερη λύση
τώρα αν θέλεις κ λίγη δύναμη παραπάνω
https://www.car.gr/parts/view/3349298/
Τσακο αυτό βάλε κ ενα υγραέριο κ είσαι κομπλέ
Οχι δεν γινετε αλλαγή καυσίμου.κάποτε γινόταν με τα ταξι ,δεν ίσχυε πλέον.το εχω ψάξει για τον λόγο ότι ήθελα να μετατρέψω ένα Mitsubishi l200 από βενζίνη σε πετρελαιο.αναγκαστικά το πουλησα
Ptboul (14-02-13)
και εγω σε μια προχειρη ερευνα που εκανα στο ιντερνετ το ιδιο διαπιστωσα.οποτε παω για 316-318 βενζινη και βλεπουμε