.....

Αρχικό μήνυμα απο
EVERGET
δίνουν 10,200 τα μπαστάρδια και τα τριμπούρδελ@, και μετά κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι και τα δικά μας τα αστέρια άξίζουν ένα 10άρικο....κάνουν όνειρα...

Το προβλημα ειναι Νασο οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ,ολοι ξερουνε ποιο ειναι το καλο Μ3 Ε46-Ε36-Ε30 κτλ-κτλ.
Αν υπηρχε χρημα ξερεις πως θα ειχανε πεσει ολοι πανω στα ''καλα'' αυτοκινητα???
Απο το πρωι θα περιμενανε εξω απο τις εκθεσεις οπως τις παλιες καλες ημερες.Τωρα που δεν υπαρχει μαντηλι να κλαψει ενα μεγαλο μερος του αγοραστικου κοινου κοιτανε-με ολοι τα φθηνα και ας ειναι χαρβαλα.Κανονικα δεν θα επρεπε να κοιτανε καν για ///Μ και αυτο το ποσοστο που ψωνιζει μου κανει εντυπωση....τρελοι θα ειναι γιατι αν ειχανε χρημα θα αγοραζανε κατευθειαν τα καλα αμαξια.
Πρεπει να δεις τί ακουσα εγω με το δικο μου που λογω μοντελου-το περιμενα-αλλα και μηδαμινης φορολογιας και χωρις εισφορα τα τηλεφωνα ητανε αρκετα για την εποχη.Μεγαλη ζητηση αλλα το χερι στην τσεπη κανεις.Ολοι τσαμπα κτλ-κτλ.
Το κατεβασα απο το car.gr λοιπον γιατι καποιος θα ακουγε χοντρο μπινελικι και λεω αστο γιατι εχω τις δουλειες μου και τα χιλια-μυρια να σκεφτω μην συχτιριαζομαι,να γυρναω σπιτι να βλεπω την γυναικουλα μου και το κοριτσακι μας ησυχος χωρις νευρα κτλ.
Σου μιλαει τωρα ανθρωπος με ''αγυριστο κεφαλι'',απιστευτα επιμονος που δεν φανταζεσαι,εχω πουλησει 2 Μ3 ενα 36 και ενα 46 στα ψηλα της αγορας και δεν περνω ευκολα χαμπαρι.
Το Σαββατο με πηρε να ερθει να το δει ενας που παλευουμε να συναντηθουμε εδω και κατι μηνες κυριολεκτικα,μια δεν μπορουσα εγω ελειπα εξωτερικο-μια δεν μπορουσε αυτος ελειπε στο εξωτερικο.Δεν τον πηρα και εγω στα σοβαρα και δεν του τηλεφωνησα,μου φανηκε χασιμο χρονου,σαν πιτσιρικα τον ακουγα,σκεφτομαι θελει να ερθει να το χαζεψει (δεν εχω προβλημα αρκει να μου το πει).Τον βλεπω επιμενει αν και το αμαξι του ειπα οτι δεν το εχω προς πωληση πια,θα δωσω μια ευκαιρια κα θα σας πω τί θα γινει,αυτη την φορα δεν υπαρχει τιμη.
Κανε προταση θα του πω μεταξυ του ποσου που το αγορασα το 2011 και μου στοιχισε μεχρι στιγμης.
Κοιταξτε τις ειδησεις το σου-κου μην δειτε εναν με ξυρισμενο κεφαλι και hoodie εγω θα ειμαι θα με πηγαινουνε ''για εξηγησεις'' στην ασφαλεια μετα απο τσακωμο κατα την διαρκεια αγοραπωλησιας χεχεχε!!!!
insane in the ///Midbrain