Άγγελε από ebay την πήρες? Το αισθάνεσαι το αυτοκίνητο στο δρόμο? Δηλαδή σου δίνει τη δυνατότητα και τη σιγουριά να υπολογίζεις τα πατήματα του αυτοκινήτου? Το δοκίμασες σε καμία απότομη αλλαγή κατεύθυνσης να δεις αν παίρνει κλίσεις ακόμα και σε σχετικά χαμηλές ταχύτητες 50-80 χλμ? Και σχετικά με τη σκληρότητα εντός πόλης το νιώθεις να "χτυπάει" ή απορροφάει σχετικά ομαλά τους κραδασμούς? Ψάχνομαι κι εγώ πολύ τον τελευταίο καιρό και ήδη το έχω καθυστερήσει πολύ... Α! Πες μου και τι διάσταση ζαντολάστιχα φοράς...
H D2 του Δημήτρη (m3e36) μου άρεσε πολύ σαν ανάρτηση, σφιχτή, χωρίς να επιτρέπει κλίσεις στο αυτοκίνητο σε απότομες αλλαγές κατεύθυνσης και πολύ πιο άνετη απ΄ότι την περίμενα ακόμα και στην πιο σκληρή ρύθμιση τόσο εντός όσο και εκτός πόλης σε επαρχιακό δρόμο με 140 χλμ... Βέβαια μπορεί να ευθύνεται και το βάρος όπως είπε και ο ίδιος γιατί στην βόλτα που πήγαμε προχθές ήμασταν πέρα από τον οδηγό +3 άτομα και ένιωθε πιο ήπιες τις αντιδράσεις της ανάρτησης σε διάφορες ανωμαλίες...
Να τον ευχαριστήσω κιόλας για την εμπειρία...

Η Μ3 του ειλικρινά δίνει ρέστα ακόμα και "φορτωμένη"

Αφού σκέφτομαι να αλλάξω μοτέρ και όχι ανάρτηση...
Μέσα στη βδομάδα θα καταλήξω σε μία από τις δύο αυτές και θα την παραγγείλω γιατί δεν πάει άλλο... Ανάλογα και τι τιμές θα βρω βέβαια...