Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 259

Θέμα: [E46] ΑΓΟΡΑ 320 ΚΟΥΠΕ ΤΟΥ 2001

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ερώτηση: έχεις μίνι του 2010 και το κανείς τραμπα με αυτο το αμάξι και θα δώσεις και λεφτα απο πάνω; Εεεεεεε;;;;;;;; Είσαι σίγουρος ότι αυτο που κανεις είναι το σωστό; Αδερφέ μου εχω ένα Ε 46 το οποίο το γνωρίζουν πολλα παιδια εδω μέσα φέρε μου το μίνι και μου δίνεις εμένα τα λεφτα που είναι να δώσεις σε αυτο το αμάξι και μου τα δίνεις σιγα σιγα δεν με πειράζει

2. The Following 10 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

BILL007 (12-02-13), bill_m3 (12-02-13), Civileng (12-02-13), giannis_compact (12-02-13), katsaraios (13-02-13), m_sak (12-02-13), PANOS-E60 (12-02-13), panose30 (20-02-13), S8N (12-02-13), Vassilis ///M (12-02-13)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ερώτηση: έχεις μίνι του 2010 και το κανείς τραμπα με αυτο το αμάξι και θα δώσεις και λεφτα απο πάνω; Εεεεεεε;;;;;;;; Είσαι σίγουρος ότι αυτο που κανεις είναι το σωστό; Αδερφέ μου εχω ένα Ε 46 το οποίο το γνωρίζουν πολλα παιδια εδω μέσα φέρε μου το μίνι και μου δίνεις εμένα τα λεφτα που είναι να δώσεις σε αυτο το αμάξι και μου τα δίνεις σιγα σιγα δεν με πειράζει
    σιγά και το πουλάς εσύ το εργαλείο..με αυτά θα πεθάνουμε πανούλη να ξέρεις..
    Ζήσε το σήμερα και άσε το αύριο

https://www.bmwfans.gr/forum/album.php?albumid=37

Rides
    0

Προεπιλογή

φιλε μου στο μινι το δινω λογω αλλαγησ οικογενειακησ καταστασησ !!!!μπαμπασ!!!!!!!!και δεν χωραμε η συγκεκριμενη αντιπρωσοπεια μου το αγοραζει ξοφλαει το δανειο που ειναι για τεσσερα χρονια ακομη και αγοραζω το ε46 και το βαζω για δυο χρονια στα μισα λεφτα αυτοσ ειναι ο λογωσ που το κανω απλα τωρα εχω νευριασει μετον τυπο με δουλευει και εγω αυτα δεν τα γουσταρω \\

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ROY Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε μου στο μινι το δινω λογω αλλαγησ οικογενειακησ καταστασησ !!!!μπαμπασ!!!!!!!!και δεν χωραμε η συγκεκριμενη αντιπρωσοπεια μου το αγοραζει ξοφλαει το δανειο που ειναι για τεσσερα χρονια ακομη και αγοραζω το ε46 και το βαζω για δυο χρονια στα μισα λεφτα αυτοσ ειναι ο λογωσ που το κανω απλα τωρα εχω νευριασει μετον τυπο με δουλευει και εγω αυτα δεν τα γουσταρω \\
    φιλε μου σε καταλαβαινω και με τον τροπο μου θελω να σου δειξω ποσο χαμενος βγαινεις απ την ολη ιστορια κανονικα θελει να δωσεις το μινι και να παρεις αυτο τραμπα χωρις φραγκο αντε το πολυ και 1-1.5 χιλιαρικο και παλι ρηγμενος εισαι. αυτο θελω να σου δειξω. το αμαξι που κοιτας δεν αξιζει τα χρηματα αυτα. απο και και περα αν εχεις παρει την αποφαση σου οκ τοτε ευχομαι τα καλυτερα στην αγορα σου αυτη

6. The Following 3 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

BILL007 (12-02-13), Leonidas_E39 (12-02-13), Ptboul (13-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

φιλε μου σε καταλαβαινω και με τον τροπο μου θελω να σου δειξω ποσο χαμενος βγαινεις απ την ολη ιστορια κανονικα θελει να δωσεις το μινι και να παρεις αυτο τραμπα χωρις φραγκο αντε το πολυ και 1-1.5 χιλιαρικο και παλι ρηγμενος εισαι. αυτο θελω να σου δειξω. το αμαξι που κοιτας δεν αξιζει τα χρηματα αυτα. απο και και περα αν εχεις παρει την αποφαση σου οκ τοτε ευχομαι τα καλυτερα στην αγορα σου αυτη
    φιλε σε ευχαριστω απλα τωρα ο τυποσ με εχει ξενερωσει γιατι μου το παιζει δυσκολοσ σαν να μου κανει χαρει που μου κανει την αλλαγη μια μερα του δινω αυριο και εαν μου πει και αυριο ξερεισ αστω να το δουμε λιγο ακομα θα τον στειλω στο ............

8. The Following 2 Users Say Thank You to ROY For This Useful Post:

gyiama (12-02-13), Ptboul (13-02-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP