βρηκα κατι σχετικα θρεντ στο εξωτερικο,αλλα δεν λενε και πολλες λεπτομερειες.... :@
https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=581747
βρηκα κατι σχετικα θρεντ στο εξωτερικο,αλλα δεν λενε και πολλες λεπτομερειες.... :@
https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=581747
BILL007 (12-02-13), Dr. Yamastura (12-02-13)
WRC is for boys
GROUP B was for men
BILL007 (12-02-13), Dr. Yamastura (12-02-13), M_Dolce (12-02-13)
Μια γυναικα δεν ξεχνα ποτε εναν αντρα που ειχε. Ενας αντρας δεν ξεχνα ποτε μια γυναικα που δεν ειχε..
O εγκεφαλος ερχεται κομπλε μετα με σχεδιο/τυφλοσούρτη ακομα και ενας ασχετος τα κανει. Το θεμα ειναι το κοστος για το σπασιμο. Αμα πας με αγραφο κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εχεις Vanos, sport button, οποτε δεν θα εχεις την αναλογη αποδοση, δεν θα εχεις γραμμικότητα και μετα απο λιγο θα σπασεις το μοτερ
WRC is for boys
GROUP B was for men
Για το vanos, δεν γνωριζω σιγουρα, για επιπροσθετες λειτοθργιες διαχειρησης, ειχε παρει το αυτι μου πως εχει κυκλοφορησει ξεχωριστη μοναδα με δικο της "εγγεφαλακι", η οποια παιρνει πληροφοριες απο τον εγγεφαλο για την λειτουργια του μοτερ κανει adaption και ο οδηγος μπορει να εχει π.χ sport button" μεσω αυτης της μοναδας μεσα στην καμπινα.. Βεβαια δεν γνωριζω ουτε το κοστος για κατι τετοιο ουτε αν υπαρχει καποιος εδω να τοποθετησει τετοιο πραγμα.. Γραμμικοτητα παντως σιγουρα δεν θα εχει το μοτερ... τουλαχιστον με τον ΟΕΜ τροπο....
Μια γυναικα δεν ξεχνα ποτε εναν αντρα που ειχε. Ενας αντρας δεν ξεχνα ποτε μια γυναικα που δεν ειχε..
To μοτερ οπως λεω με τον "μαμα εγκεφαλο" θα δουλευει οπως θα δουλευε πανω στην φαλαινα. Θα δουλευουν ολα και σωστα. Μονο με τον δικο του εγκεφαλο και οχι με ξεχωριστους/παραλληλους και αλλα τετοια. Απλα ειναι απαγορευτικο το κοστος για τον S85. Για τον S62 το κοστος ειναι νορμαλ.
WRC is for boys
GROUP B was for men
Ναι, καταλαβα τι λες και λεω ακριβως το ιδιο πραγμα... απλα δεν εχω ξαψει καθολου τι γινεται με τον S85 και δεν εχω αποψη.. Αλλα το ιδιο πραγμα λεμε..
Μ67D44
thanks, bye
BILL007 (12-02-13)
Tι σημαινει ''σπασιμο'' εγκεφαλου?
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo