χαχαχα το αστειο ειναι οτι το χω παρατηρησει και εγω αυτο και σε αλλα Ζ3 που κοιταγα απο την αρχη αλλα ελεγα μπα ιδεα μου θα ναι!και ομως εχουν ιδια μυρωδια και χαρακτηριστικη!
χαχαχα το αστειο ειναι οτι το χω παρατηρησει και εγω αυτο και σε αλλα Ζ3 που κοιταγα απο την αρχη αλλα ελεγα μπα ιδεα μου θα ναι!και ομως εχουν ιδια μυρωδια και χαρακτηριστικη!
συμφωνω με νικολα εχει μυρωδια λογω του οτι δεν εχει φιλτρο καμπινας.εγω εκανα βιολογικο και το ποτισα 1 μπουκαλι αρωμα
Δωστο στο σπαρο κανα μηνα αλλα θα πρεπει να αντεχεις το λιβανι και το μυρο....
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Konstantinos E60 (12-02-13), spar@ (11-02-13)
Konstantinos E60 (12-02-13), Panos 316T (12-02-13)
η μυρωδια δεν ειναι απ τους αεραγωγους αν ο Σχαματης εννοει αυτη που λεω, ολα τα ζ3 εχουν χαρακτηριστικη μυρωδια καμπινας...απο δερματα κλπ...
στα πολυ καλοσυντηρημενα ειναι πολυ εντονη... αλλα σε ολα υπαρχει...
εγω την θεωρω ωραια, μυριζει πενβε...
giannis_compact (12-02-13), Nickolas_s2k (12-02-13), Ptboul (12-02-13)
"μεθανιο" να μη μυριζει,κι ας θυμιζει και αουντι!!!![]()
Nino (12-02-13)
μπορεί κάποιος με Ζ3 να περάσει μια βόλτα να μας πεί ρε παιδιά?
αποκλείεται να μυρίζει έτσι ένα αυτοκίνητο.
μπας και το έχουν περάσει τα καθίσματα με κανα camel?
Η μυρωδια στην οποια αναφερομαι εγω δεν ειναι καποια δυσαρεστη οσμη Σταματη.Ισα ισα που μου αρεσει πολυ κιολας! Μυριζει bmw που ειπε και sparas! για το φιλτρο καμπινας μπορει να δικαιολογησει διαφορες οσμες οχι ομως καποια συγκεκριμενη που να ειναι χαρακτηριστικη του αυτοκινητου. Μηπως το αμαξι ειχε μπασει νερα και σου μυριζει υγρασια που στεγνωνει σιγα σιγα;Αλλιως με κατι το εχει περασει ο προηγουμενος δεν εξηγειται αλλιως να μυριζει!
Αν θες παντως μπορω να περασω μια βολτα καθως ουτε αντιμυκητοκτονο εχω ριξει ποτε ουτε αρωματικο ουτε αλοιφες στα δερματα κλπ ωστε να μυρισεις με την ησυχια σου![]()
Θάρθεις να σου το μυρίσω?
aristent (12-02-13), deepBLUE (12-02-13), Kostas_1 (12-02-13), Nickolas_s2k (12-02-13)
Δεν μυρίζουν έτσι τα BMW.Μυριζει bmw που ειπε και sparas!
Ούτε το 36 μου μύριζε έτσι και είχε δέρματα εργοστασιακά, ούτε το 46.
Και τα δύο μύριζαν "πολυτέλεια".
Αυτό μυρίζει "ύποπτα".
Εκτος και αν είναι τελικά αυτή η μυρωδιά που λέτε.
Αλλά είναι αδύνατον να μυρίζει έτσι ένα αυτοκίνητο. Αυτό το πράμα σου μένει στα ρουθούνια για ώρες.