-
ντροπη φιλε ...εχω σταματησει να βλεπω μπαλα εδω και δεκαετιες απο το 1988, λιγα χρονια απο τοτε που εγινε επαγγελματικο(εννοω εταιρειες) και αρχισαν οι οργανωσεις των φιλαθλων.
το μπασκετακι επισης.παω βλεπω μονο εθνικη,κανα ευρωπαικο που και που και πολυ τοπικες...
εχω απομακρυνθει απο οτιδηποτε επαγγελματικο.ουτε θεαμα εχει ,ουτε πολιτισμο ,ουτε αθλημα ειναι.μια αρενα των συλλογων και των οργανωσεων τους.ολα γινονται μονο για ενα κυπελλο και ενα τιτλο χωρις ομως την ουσια που ειναι το θεαμα,το παιχνιδι.
κριμα για τους προεδρους του ολυμπιακου που μου εδωσαν την εντυπωση οτι θελανε να φτιαξουν το μπασκετ σε ευρωπαικα επιπεδα.αλλα μαλλον θελουν ακομα αυτην την κατασταση γιατι γλυκαθηκαν απο περσι.αντι να μαζευτουν οι προεδροι των 2 μεγαλυτερων ομαδω που ειναι και νεοι και να μιλησουν μεταξυ τους και να οργανωσουν το πρωταθλημα συνεχιζουν την κατασταση των προηγουμενων...
καπου στα μεσα της δεκαετιας του '80 ειχε γινει πρωτη φορα εκκενωση γηπεδου στην ελλαδα σε αγωνα μπασκετ ,στο αλεξανδρειο αναμεσα σε παοκ-αρη απο τον δουβη.
30 χρονια σχεδον μετα ειμαστε στα ιδια χαλια...30 χρονια!!!!
γιαυτο εβαλα το λινκ πιο πανω με τα παιδια της εθνικης γιατι εκει παιζεται ακομα παιχνιδι....
-
The Following 6 Users Say Thank You to bimmerm For This Useful Post:
A8hnaios (12-02-13), Eleni (11-02-13), katsaraios (11-02-13), Kostas_1 (11-02-13), Panos 316T (11-02-13), Ptboul (11-02-13)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP