Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Θέμα: ρεταρισμα ρελαντι

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    αθηνα μενίδι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το προβλημα λύθηκε μεν....αλλα.Πραγματι το αυτοκίνητο όπως είπατε ολοι αφέθει στο μάστορα για επισκευη και μετά απο λίγο καιρό παρελείφθει και τουλαχιστον δουλευει σωστά.Το αλλα βρίσκεται στο τι είχε το οποιο είναι περίεργο.Η αιτία για το συνεργειο ήταν το πιστονι στον 6ο κύλινδρο.Απο τη φλατζα την καλοκαιρινή δεν φαινόταν να είχε πάθει κάτι αλλα είχε γίνει απειροελαχιστα οβαλ και στο ρελαντι που αδρανουσε προκαλουσε το τρεουλο στο ρελαντι.Αλλαξε το πιστόνι και ελατήρια στον 6ο.Δεν ξέρω αν όντως έκανε αυτό το σίγουρο είναι ότι πριν το παρω είχα παει και βρει το οτερ κάτω.΄Δεν ξέρω τι να πω και τι να πιστέψω 7χρόνια δεν είχα λόγους να τον αφισβητήσω απο τότε που ΄΄εβαλε το υγραέριο έίχα πολους λόγους.Λεφτά δεν ζήτησε και το αυτοκίνητο δουλευει απο ότι φαινεται σωστά δεν ξέρω....

Περιοχή
    BAΡΗ-ΑΤΤΙΚΗ
    Rides
    4

Προεπιλογή τελος καλο ολα καλα....

αφου το φτιαξε...και αφου δεν ζητησε και λεφτα...μην το ψαχνεις...καθολου το προβλημα θα ηταν αν σου ζηταγε λεφτα και δουλεια δεν εκανες...

Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε μου όλα κάλα όλλα ωραία ,αλλά μιας και έχεις αέριο κοιτα τα μείγματα και τη σωστή ρυθμιση του αυτοκινήτου στο αέριο διότι απο ότι κατάλαβα αυτο τώρα ξεκινησε να βάζει αέριο......μήν το΄ αφήνεις έτσι έλενξέ το .......

Περιοχή
    BAΡΗ-ΑΤΤΙΚΗ
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E461800 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου όλα κάλα όλλα ωραία ,αλλά μιας και έχεις αέριο κοιτα τα μείγματα και τη σωστή ρυθμιση του αυτοκινήτου στο αέριο διότι απο ότι κατάλαβα αυτο τώρα ξεκινησε να βάζει αέριο......μήν το΄ αφήνεις έτσι έλενξέ το .......
    αυτη τη λεπτομερεια με το υγραεριο τωρα την προσεξα...οποτε να το ελενξεις να δεις αν ειναι σωστα ρυθμισμενο...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βαγγελης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το προβλημα λύθηκε μεν....αλλα.Πραγματι το αυτοκίνητο όπως είπατε ολοι αφέθει στο μάστορα για επισκευη και μετά απο λίγο καιρό παρελείφθει και τουλαχιστον δουλευει σωστά.Το αλλα βρίσκεται στο τι είχε το οποιο είναι περίεργο.Η αιτία για το συνεργειο ήταν το πιστονι στον 6ο κύλινδρο.Απο τη φλατζα την καλοκαιρινή δεν φαινόταν να είχε πάθει κάτι αλλα είχε γίνει απειροελαχιστα οβαλ και στο ρελαντι που αδρανουσε προκαλουσε το τρεουλο στο ρελαντι.Αλλαξε το πιστόνι και ελατήρια στον 6ο.Δεν ξέρω αν όντως έκανε αυτό το σίγουρο είναι ότι πριν το παρω είχα παει και βρει το οτερ κάτω.΄Δεν ξέρω τι να πω και τι να πιστέψω 7χρόνια δεν είχα λόγους να τον αφισβητήσω απο τότε που ΄΄εβαλε το υγραέριο έίχα πολους λόγους.Λεφτά δεν ζήτησε και το αυτοκίνητο δουλευει απο ότι φαινεται σωστά δεν ξέρω....
    Ελενξε τον χάρτι του αεριόυ και κοιτα να δεις τη μπεκάκια φοράς στο αέριο, εάν είναι injection σαν αυτα που φοράει στην βενζίνη δεν έχεις θέμα εάν είναι ηλεκτροβαλβιδας ,πριν κάνει της ρυθμισεις [τον προγραματισμο του αεριου] πρέπει να ρυθμισει το πιστονι που έχει μέσα το κάθε μπεκάκι και να σου τεριάξει του ψεκασμους ,δηλαδη οι χρονοι ψεκασμων των μπεκ του αεριου, να ειναι σχεδον ιδιοι [οσω ποιο κοντα στους ψεκασμους βενζινης] και δές και τα fuel trims !!!!!!!!! και τους ΛΑΜΔΑ να είναι μονάδα και στο αέριο !!!! όπως κια στην βενζινη.....

Παρακολούθείστε το παρακάτω βίντεο λεέι πολλά

6. The Following User Says Thank You to E461800 For This Useful Post:

BILL007 (11-02-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Μαλλον ξέχασα να αναφέρω ότι τακτικη επισκευη τον μπεκ και ρυθμιση χρειάζονται μονο τα μπεκ ηλεκτροβαλβιδας τα μπεκ ingection δέν χρειάζονται....

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP