το ιδιο κι εγω...
μου το εκανε σαν καινουργιο!
το ιδιο κι εγω...
μου το εκανε σαν καινουργιο!
Monsta (19-03-10)
Τον Κώστα σαν σαλονικιός, δεν τον γνωρίζω αν και πολύ θα θελα να βάλει το πεπειραμένο χέρι του και στο δικό μου αμάξι. Αυτό δεν είναι αδύνατο να γίνει μιά και κάθε χρόνο κατεβαίνω Αθήνα, στον κουνιάδο μου, έστω κι αν μένει λίγο μακρούτσικα, στο Χαιδάρι.
Παρακολουθώ όλα τα σχόλια του σχετικά με την φροντίδα του αυτοκινήτου και μαζί με τον Driver M είναι πραγματικά πηγές γνώσεων.
Υ.Γ. Δεν κάνω καμμιά φιλοφρόνηση, απλά καταγράφω αυτά που διαβάζω καθώς και τις γνώμες συμφορουμιτών που εμπιστεύτηκαν τα όποια αυτοκίνητά τους στον Κώστα.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Θελω να πω κατι για τον Κωστα.
Χωρις να εχω δει δουλεια του,χωρις να εχουμε πει πολλες κουβεντες απο κοντα,χωρις να ξερω τις τιμες του,χωρις να εχω γνωση για τις τεχνικες η τα υλικα που χρησιμοποιει (γιατι απλα δε ξερω) και τελος χωρις να εχω προσωπικο οφελος λεω το εξης...
Ο Κωστας ειναι Ε-ΠΑ-ΓΓΕ-ΛΜΑ-ΤΙΑΣ.
Αυτο ας μου επιτραπει να το κρινω για το λογο του οτι ειμαι και γω στον κλαδο του αυτοκινητου καμποσα χρονια και μπορω να διακρινω τον ΣΩΣΤΟ και αφοσιωμενο επαγγελματια και μονο απο τα γραφωμενα του.
Θα του εμπιστευομουν το αυτοκινητο μου με κλειστα ματια.
Στις μερες μας οι σωστοι και αφοσιωμενοι επαγγελματιες σπανιζουν και καλο θα ειναι να επισημαινονται αυτοι που κανουν σωστα και τιμια τη δουλεια τους.
Υ.Γ Αν αυτο το ποστ μου θεωρηθει "καπως" ειμαι συμφωνος να σβηστει αμεσως
Δημητρης
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
O Κώστας ειναι τελειομανής. Αμα δειτε πως βγαινει το γαλα που χτυπα για τον Freddo θα καταλάβετε τί εννοώ.
Monsta (21-03-10)
δεν την ξερω την δουλεια του φιλου οποτε δεν θα την κρινω. αυτο που θα κρινω ομως ειναι οι τιμες του που δεν ειναι και οτι καλητερο σε περιοδο οικονομικης κρισης. μιλαω απο προσωπικη εμπειρια οταν ειχα επισκεφτει το καταστημα του. αυτο ειναι προσωπικη αποψη γιατι απο οτι διαβαζω κανει καλη δουλεια και ισως τα αξιζει αυτα που ζηταει
Πόσο βασικό είναι αυτό που λες!!![]()
Καμιά φορά, αν δεν ξέρουμε, για να γλυτώσουμε 50-100 ευρώ, μας στοιχίζει τριπλάσια και τετραπλάσια για να διορθωθεί, ή μένουμε με την ψυχή μας μαυρισμένη.... όχι ότι είναι ο κανόνας ...αλλά έχει συμβεί αρκετές φορές και σε μένα και στο περιβάλλον μου... καλό είναι πάντως να ψάχνουμε το πως και τι, ίσως τελικά να αξίζει...![]()
Α ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!
Να σαι καλά που μ έκανες και γέλασα!!!!!!!
Προφανώς το δικό σου κριτήριο επιλογής συνεργάτη είναι η ..........χαμηλότερη τιμή.
Όμως παραταύτα, θα θελα να καταλάβω το τρόπο σκέψης σου....
Οι τιμές μου δεν είναι ότι καλύτερο, σε σχέση με τι??? Επειδή εσένα σού φάνηκαν πολλά τα χρήματα σαν νούμερο? Κινητό τηλέφωνο ή τηλεόραση αγοράζεις, και ψάχνεις από μαγαζί σε μαγαζί να βρεις το φθηνότερο? Αν κάνεις αυτό, δικαίωμά σου...
Να σε ενημερώσω λοιπόν - διότι προφανώς δεν γνωρίζεις - ότι στη παροχή υπηρεσίας, υπάρχουν διακυμάνσεις στις τιμές που ζητάει ο κάθε επαγγελματίας. Αυτό (τις περισσότερες φορές) σημαίνει πως 'ότι πληρώνεις παίρνεις' και αντικατοπτρίζει στο τέλος και τη ποιότητα της δουλειάς τού καθένα. Σκέψου λίγο και είμαι σίγουρος πως - ίσως -καταλάβεις.....
Τώρα που το σκέφτομαι....μάλλον πρέπει να 'στράβωσες' που σου είπα την αλήθεια, ότι τα πλαστικά σου δηλαδή ΔΕΝ διορθώνονται με καθαρισμό. Ότι έχουν λιώσει από τη χρήση, τον όξινο ιδρώτα και άδικα θα ξοδέψεις τα ωραία σου λεφτά? Ή μήπως έπρεπε να σου πω ψέμματα (όπως κάνουν οι περισσότεροι), να στο πλακώσω και με ένα ωραίο γυαλιστικό σιλικόνης και στο τέλος να σου έβρισκα 1002 δικαιολογίες, όταν θα ερχόσουνα να πάρεις το αμάξι?
Αλλά όχι, ξέχασα, αφού είπες παραπάνω ότι οι τιμές μου είναι πολύ υψηλές (για την τσέπη σου)....
Σε πληροφορώ λοιπόν, ότι οι τιμές μου είναι στο μέσο όρο της κατηγορίας, μπορώ επίσης αν θέλεις, να σε συστήσω σε αρκετά ακριβότερα μαγαζιά στο 'κέντρο' και στα 'ΝΠ', να πάρεις μια γεύση τι εστί 'ακριβό'. Εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια ΔΕΝ έχουμε κάνει καμία απολύτως αύξηση.
Σ ευχαριστώ πολύ πάντως που έκανες το κόπο να έρθεις από το κατάστημά μου και μου έδωσες την ευκαιρία να σου εξηγήσω από κοντά και με λεπτομέρεια, τις υπηρεσίες τής Microrepairs ΕΠΕ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 20-03-10 στις 21:56
αφου σε κανω και γελας ας το συνεχισω να γελασεις λιγο παραπανω. καταστημα της autoglum μου ζητησε τα ιδια και λιγοτερα μαλιστα αν δεν κανω το χωρο των αποσκευων. αρκετα καταστηματα μου πανε οτι το χρωμα δεν χρειαζεται κατι μονο ενα κερωμα και μαλιστα ενας μου πε τι να σου παρω ρε φιλε ενα 50 ρικο θα χρειαστει για συντηρηση δεν χρειαζεται να του κανεις κατι αλλο. εγω ενα πραγμα δεν καταλαβενω. οταν καποιος δεχεται την κριτικη δημοσια καλο ειναι να δεχεται και τις θετικες και τις αρνητικες γνωμες. και στο κατω κατω προς τι ολη αυτη η ειρωνικη και μακροσκελης απαντηση δικαιωμα σου ειναι να χρεωνεις οσο θελεις και να μην δινεις λογαριασμο. εγω την γνωμη μου ειπα οπως την ειπαν και τοσοι αλλοι πιο πανω. αν δεν επρεπε να την πω επειδη δεν ειναι ευχαριστη ας μου εσβηναν το post οι διαχειριστες