Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 22

Θέμα: Σερβις λογω γηρατιων!

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η διαρροη απ'το τιμονι οτι και να κανεις θα υπαρχει. Το ανταλλακτικο κανει 250 ευρω και μετα απο λιγο καιρο θα γινει οπως ειναι τωρα παλι. Ασ'το οπως ειναι.
    Γιατι να συμαβαινει αυτο.......????
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ελα ντε; Μην δωσεις χωρις λογο τοσα χρηματα, στο λεω εγγυημενα

Περιοχή
    BAΡΗ-ΑΤΤΙΚΗ
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο skaros Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι ρε φιλε!!! Αμα το 46αρι ειναι γρια, τα αλλα ειναι μουμιες??
    ελα ντε...εμενα που ειναι ε36 δηλαδη ειναι μουμια του κερατα...

4. The Following 2 Users Say Thank You to grigoris_vari For This Useful Post:

Dermatis (09-02-13), Moufas E46 (09-02-13)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ελα ντε; Μην δωσεις χωρις λογο τοσα χρηματα, στο λεω εγγυημενα
    Επειδη δεν μου αρεσει γενικα στη ζωη μου το δεν γινεται και σε βλεπω ψαγμενο!
    Τι στο καλο τουλαχιστον αμα αλαξω κανα λαστιχακι εκει μεσα να στρωσει λιγακι για να μην πεταω λεφτα αδικα! Το λεω γιατι τα λαδια τα βλεπω τωρα πανω στις σωληνες του τιμονιου ........και στην ποδια!
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη δεν μου αρεσει γενικα στη ζωη μου το δεν γινεται και σε βλεπω ψαγμενο!
    Τι στο καλο τουλαχιστον αμα αλαξω κανα λαστιχακι εκει μεσα να στρωσει λιγακι για να μην πεταω λεφτα αδικα! Το λεω γιατι τα λαδια τα βλεπω τωρα πανω στις σωληνες του τιμονιου ........και στην ποδια!
    Λαστιχακι δε μπορεις να βαλεις, ξεχασε το πηγαινει κομπλε ολο το ανταλλακτικο. Δεν θα βρεις Ε46 που να μην χανει. Κανει 250 ευρω και θα χανει σε ελαχιστο χρονικο διαστημα παλι. Ετσι ειναι η κατασκευη του. Μπορεις να κανεις, ομως, αυτο που εκανα και γω με κοστος 40 ευρω. Πηγα σε εναν που φτιαχνει μαρκουτσια εχοντας βγαλμενα τα δικα μου και μου εφτιαξε δυο πολυ καλυτερης ποιοτητας του εργοστασιακου χωρις να χανουν. Το θεμα ειναι, ομως, αυτος που θα το κανει να σου βαλει και την βαλβιδα που εχει μεσα γιατι αλλιως θα ακουγεται θορυβος οταν στριβεις το τιμονι. Εγω πηγα σε ανθρωπο που το εχει κανει σε πααααρα πολλα BMW και βαζει αυτη τη βαλβιδα. Λαστιχακι δε μπορεις να βαλεις, ξεχασε το πηγαινει κομπλε ολο το ανταλλακτικο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis_compact : 09-02-13 στις 00:16

7. The Following User Says Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

Dermatis (09-02-13)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λαστιχακι δε μπορεις να βαλεις, ξεχασε το πηγαινει κομπλε ολο το ανταλλακτικο. Δεν θα βρεις Ε46 που να μην χανει. Κανει 250 ευρω και θα χανει σε ελαχιστο χρονικο διαστημα παλι. Ετσι ειναι η κατασκευη του. Μπορεις να κανεις, ομως, αυτο που εκανα και γω με κοστος 40 ευρω. Πηγα σε εναν που φτιαχνει μαρκουτσια εχοντας βγαλμενα τα δικα μου και μου εφτιαξε δυο πολυ καλυτερης ποιοτητας του εργοστασιακου χωρις να χανουν. Το θεμα ειναι, ομως, αυτος που θα το κανει να σου βαλει και την βαλβιδα που εχει μεσα γιατι αλλιως θα ακουγεται θορυβος οταν στριβεις το τιμονι. Εγω πηγα σε ανθρωπο που το εχει κανει σε πααααρα πολλα BMW και βαζει αυτη τη βαλβιδα. Λαστιχακι δε μπορεις να βαλεις, ξεχασε το πηγαινει κομπλε ολο το ανταλλακτικο.
    Προς το παρον θα τα καθαρισω για να δω το μεγεθος της διαρροης και βλεπουμ......θα το ψαξω

9. The Following User Says Thank You to Dermatis For This Useful Post:

Bitz (09-02-13)

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω εχω 107 χιλ και τον τελευταιο χρονο εχω αλλαξει ψαλιδια σινεμπλοκ μπροστα, αμορτισερ ελατηρια χαμηλωματος εκανα και το μεγαλο service πριν κανα 20 ημερο οπου αλλαξα μπουζι φιλτρα λαδιου αερος βενζινης καμπινας τακακια υγρα φρενων εναν ιμαντα κτλ δισκο πλατω εχω ψωμι ακομα δισκοπλακες μπροστα εχουν νυχι αλλα σκεψου ποσοι αλλαζουν δισκοπλακες στα 100 κ χλμ? το μονο που αφησα και κακως βεβαια ειναι τα λαστιχα που εχουν φορτωσει 45κ χλμ και μια 4 ετια και το αναβαλω συνεχεια αλλα πιστευω με προσεχτικη οδηγηση κατα κυριο λογο οταν βρεχει ειμαι οκ

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω εχω 107 χιλ και τον τελευταιο χρονο εχω αλλαξει ψαλιδια σινεμπλοκ μπροστα, αμορτισερ ελατηρια χαμηλωματος εκανα και το μεγαλο service πριν κανα 20 ημερο οπου αλλαξα μπουζι φιλτρα λαδιου αερος βενζινης καμπινας τακακια υγρα φρενων εναν ιμαντα κτλ δισκο πλατω εχω ψωμι ακομα δισκοπλακες μπροστα εχουν νυχι αλλα σκεψου ποσοι αλλαζουν δισκοπλακες στα 100 κ χλμ? το μονο που αφησα και κακως βεβαια ειναι τα λαστιχα που εχουν φορτωσει 45κ χλμ και μια 4 ετια και το αναβαλω συνεχεια αλλα πιστευω με προσεχτικη οδηγηση κατα κυριο λογο οταν βρεχει ειμαι οκ
    Καταρχην τα λαστιχα .........λαθος σου .......... οσο προσεχτηκα και να οδηγεις η στραβη γινεται αρα οποτε αμεση αλλαγη εφοσον δυνασαι .......ειδαμε και παραδειγμα ενος παιδιου εδω στο φορουμ!
    Οσο για τα υπολοιπα μπραβο σου μερακλιδιακο σερβις ....... και εγω καποια στιγμη γαιτι τωρα δεν πρεπει να αλλαξω αναρτησεις .....τα υπολοιπα ολα θα γινουν θα αρω κανα δυο προσφορες και θα προχωρησω .........
    Και ενα καλο πλυσιμο μεσα εξω ισως βιολογικο .......και θα ειναι σουπερ ντουπερ

12. The Following 2 Users Say Thank You to Dermatis For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (09-02-13), Moufas E46 (09-02-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν εχεις λαστιχα
    Δεν κυκλοφορεις!
    Η στραβη ΠΟΤΕ δεν προβλεπεται!
    Η αλλαγη ελαστικων ΠΑΝΤΑ.

friendly!!!!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εχεις λαστιχα
    Δεν κυκλοφορεις!
    Η στραβη ΠΟΤΕ δεν προβλεπεται!
    Η αλλαγη ελαστικων ΠΑΝΤΑ.

friendly!!!!
    Εμενα σπινιαρει και η 3η...λες να θελω λαστιχα;

15. The Following 3 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

Dermatis (09-02-13), katsaraios (09-02-13), Vassilis ///M (09-02-13)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP