οποτε Ανδρεα βγαλτα ολα στη φορα!!
Εαν πρόκειται για πληροφορίες για διαφορικό και ειδικά μπλοκέ, σηκώστε νέο θρεντ.
Το λέω αυτό γιατί είναι ένα θέμα πο ενδιαφέρει όλο τον κόσμο και εδώ θα χαθεί ή θα μπερδευτεί με το υπάρχον.
Είναι κρίμα τέτοιο ωραίο θέμα να μην εχει δικο του θρεντ
VanVIC (19-03-10)
Ωραια λοιπον... για να μην μακρυγορουμε.. Ο αποκλειστικος αντιπροσωπος της HIOP στην ελλαδα ειναι η εταιρια speed & style. Μπορειτε να κανετε ενα τηλεφωνο (οποιος ενδιαφερεται) και να μιλησετε με τον κυριο Νικο Αλωνιστιωτη. Ειναι και μελος εδω...
Εγω προσωπικα τον γνωριζω αρκετα χρονια και οσες φορες τον χρειαστηκα
ηταν παντοτε προθυμος να με ενημερωσει και να συζητησει η να μου λυσει οποιοαδηποτε απορια μου...
το τηλεφωνο του ειναι: 210-9850450
οσον αφορα τα προιοντα της hiopπαλι με τα καλυτερα μπορς να μιλησω... Οι ανθρωποι κανουν εξαιρετικη δουλεια και τα προιοντα τους ειναι δοκιμασμενα
σε πολλα αυτοκινητα που ξερω και ειναι απροβληματιστα..
Δεν ειμαι ο πλεον καταλληλος να πω περισσοτερα για το θεμα αλλα οσοι θελουν να μαθουν κατι παραπανω ασ κανουν ενα τηλεφωνο στον Νικο...
BILL007 (23-03-10), geo///330i (21-03-10), VanVIC (19-03-10)
Παιδια, εχει βαλει κανεις χταποδι και καταλυτες απο Ε46 Μ3 σε 330..??
ΧΙΟΣ-CHIOS
Δεν ταιριαζει τελικα παιδια το χταποδι απο Μ3 Ε46 σε 6κυλινδρο 3αρι.. (βρηκα θρεντ στο e46fanatics)
Μονο αν ταιριαξεις τους καταλυτες.. σε aftermarket χταποδι για 6κυλινδρο (που δεν τους εχει πανω fix δηλαδη)..
ΧΙΟΣ-CHIOS