https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3219952/ γι αυτο λεω Βασιλη. φιλε roy λιγο αντο ψαξεις θα βρεις ευκολα οτι εχει κατεβασμενα χλμ
το κιτρινο ΔΕΝ ειναι Μ πακ ΔΕΝ ειναι του 2002 μαλλον ειναι μετατροπη
το ασημι ειναι Μ πακ ειναι κι αυτο μετατροπη(και αν δεν κανω λαθος απ τις φωτογραφιες ειναι παλια μετατροπη Μ52 )κατα τα αλλα ισως να αξιζει σαν αμαξακι. το 1ο παντως και το κιτρινο ουτε για πλακα![]()
BILL007 (20-02-13)
ναι οκ το βλεπω οτι ειναι το απλο και το καταλαβαινω απλα μερικεσ φορεσ λεω εγω τα απλα αυτοκινητα τα εχουν ποιο μεγαλοι ανθρωποι ηλικιακα και αυτο συμαινει οτι δεν τα εχουν γ.......!τωρα εαν και αυτοσ μου λεει μ@@@@@σ τοτε τι να πω για τα χλιομετρα μιλαω.παντωσ εγω οδηγαω αυτον τον καιρο ενα γκολφ του 2000 με 102000χλμ και το τιμονι εχει γινει ετσι
Μου φαινεται πως το car.gr δεν εχει το αυτοκινητο που ψαχνεις !!!
Tι να σου πω Πάνο.Κάποιοι παίζουν μάλλον με τα μηδενικά απο το τέλος...
100.000 ->10.000 τοσο απλό!Τι αξία έχει ένα μηδενικό?
![]()
BILL007 (20-02-13)
Παίδες μην είστε απόλυτοι με τα τιμόνια. Είναι σίγουρα ένας παράγοντας ενδεικτικός αλλά όχι πάντα. Εξαρτάται κατά πολύ απ τι είδους χέρια το κρατούσαν, μερικοί έχουν εφίδρωση που είναι σαν οξύ, άλλοι που σφίγγουν το τιμόνι σαν μέγγενη και άλλοι που μόλις το αγγίζουν, άλλοι το πιέζουν με δύναμη προς τα κάτω για να παρκάρουν με το ένα χέρι κρατώντας στο άλλο την φραπεδιά.![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
BILL007 (20-02-13), bill_m3 (20-02-13), Bitz (20-02-13), nikos valvetronic (21-02-13)
ολα τ απαρα πανω ειναι σωστα ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ υλικο που ειναι φτιαγμενο το τιμονι αυτο δεν γινεται να εχει τετοια φθορα στα 100000. μπορει να ειχε μεγαλυτερη φθορα απο καποιο αλλο αλλα οχι ετσι.απλα το θεμα δερματος στα τιμονια της bmw το ειχα ψαξει παρα πολυ τον καιρο που ηθελα να ντυσω το δικο μου και το ''δερμα'' που χρησημοποιει η bmw στις βασικες εκδοσεις της δεν ειναι δερμα ειναι στην ουσια τυπου δερματος πλαστικοποιημενο(παρεμπιπ οντως απο τετοιο υλικο ειναι οι φουσκες του λεβιε και του χειροφρενου αν δεν ειναι Μ πακ η εξτρα σαν εξοπλισμος)
τελος παντων εγκυκλοπαιδικες γνωσειςτο εθμα ειναι οτι το αμαξι γενικα δεν ειναι σωστο.
![]()