αν το αυτοκίνητο μπεί σε εγκέφαλο αντιπροσωπείας δεν φαίνονται τα πραγματικά χλμ??
αν το αυτοκίνητο μπεί σε εγκέφαλο αντιπροσωπείας δεν φαίνονται τα πραγματικά χλμ??
Όχι
Κυκλοφορούν τα πάντα...Γυρισμένα χιλιόμετρα σε συνδιασμό με πλαστά service books...Δεν γίνεται να το δεις εκτός και αν έχουν κάνει προχειροδουλειά (που δεν πρόκειται)
Μην το ψάχνεις.Βρες κάποιο που να είναι πένα απο φανοποιία (να μην έχει ατυχήματα) και να σε καλύπτει και τα χιλιόμετρα ξέχνα τα![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 07-02-13 στις 14:52
Eμενα παντως απο αυτα που ειδα μου αρεσε το πρωτο το μαυρο...δειχνει καλο και προσεγμενο και επειδη ετυχε καποιο διαστημα δυο μηνων να εχω ενα (μου το αφησανε επειδη εχω γκαραζ ετσι για να το βαζω μπροστα να το δουλευω λιγο και τελικα σταματησα να βαζω μπροστα το δικο μου)στη βολτα το αυτοκινητο ειναι αθορυβο τελειως...σβελτο..στριβει κιολας...βενζινη τωρα δεν ειχα κατσει να κοιταξω μιας και τοτε που μου το ειχε αφησει ηταν ακομη στο 1¤/lit.αλλα δεν εκαιγε γενικα..και απο τι μου εχει πει αυτος που το εχει δεν του χει βγαλει το παραμικρο προβλημα..οτι και να παρεις παντως ψαξτο καλα!!!δεν ειναι εποχη να πληρωνεις ζημιες!