Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1993

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...01 2013

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ρητορικη ερωτηση Κωστα:
    ΠΟΙΟΙ ασχολουνται με το ποσες φαπες φαγανε τα μλκσμενα ?
    Δε νομιζω να ειναι η κοινωνια αυτοι.

Εγω δεν βλεπω πια ειδησεις στην Τν.
    Περναω ενα ζαπινκ, κανω μικρη σταση στην Τσαπανιδου,
    βλεπω παντα τις ιδιες ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ που δεν εχουνε επαφη με την κοινωνια,
    δεν εχουνε δουλεψει ποτέ τους, δεν εχουνε σεβαστει ανθρωπους.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

2. The Following 5 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Monsta (05-02-13), Nino (05-02-13), Panos 316T (06-02-13), PANOS-E60 (05-02-13), spar@ (05-02-13)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σωστή παρατήρηση Νίκο.
    Ούτε εγω έχω ακούσει σε οποιονδήποτε από τους χώρους που κινούμαι, κάποιο ενδιαφέρον από τον απλό κόσμο γιά τις φάπες που φάγανε τα κ@λ@παιδα.

μόνο από υποκριτές δημ/φους ειδα ενδιαφέρον που νομίζουν οτι με τον τρόπο αυτό "πουλάνε φύλλα".

ο κόσμος θέλει ησυχία, ελάχιστοι πιστεύουν στην υποτιθέμενη επανάσταση πιά. Και όσοι πιστεύουν είναι ιδεολόγοι αναρχικοί και με γειά τους με χαρά τους. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου θέλει ηρεμία και ταξη.

4. The Following 3 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

bimmerm (05-02-13), nikos1400 (05-02-13), Thomelef (05-02-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστή παρατήρηση Νίκο.
    Ούτε εγω έχω ακούσει σε οποιονδήποτε από τους χώρους που κινούμαι, κάποιο ενδιαφέρον από τον απλό κόσμο γιά τις φάπες που φάγανε τα κ@λ@παιδα.

μόνο από υποκριτές δημ/φους ειδα ενδιαφέρον που νομίζουν οτι με τον τρόπο αυτό "πουλάνε φύλλα".

ο κόσμος θέλει ησυχία, ελάχιστοι πιστεύουν στην υποτιθέμενη επανάσταση πιά. Και όσοι πιστεύουν είναι ιδεολόγοι αναρχικοί και με γειά τους με χαρά τους. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου θέλει ηρεμία και ταξη.
    εγω το μονο που ακουσα απο κατι Γιαγιαδες ειναι οτι ευτυχως που εποιασαν τους τρομοκρατες....
    Αραα ο κοσμος βλεπει οτι το "κρατος" "παραγει" εργο....
    Αρα ο κοσμος ειναι ετοιμος να πληρωσει κιαλλους φορους αφου λειτουργει ευρωπαικα η Παραμυθοχωρα....

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Για να κλείνει αυτή η ιστορία, εμένα μου δημιουργήθηκαν οι κάτωθι απορίες:

• Γιατί δεν τους φωτογράφιζαν πριν τους πλακώσουν στις φάπες?
    • Στην ανάκριση επιτρέπεται η φάπα αλλά όχι ο ορός της αλήθειας, παιχνίδια ψυχολογίας ή άλλα μέσα? Υπάρχει κανεις στην Ε.Α. που να έχει εκπαιδευτεί για κάτι τέτοιο? Έχουμε βαλιτσάκια που παρακολουθούν κινητά, υπολογιστές σεταρισμένους από τη Μοσάντ και δε μπορούμε να βρούμε έναν ειδικό στις ανακρίσεις εγκληματιών ή τρομοκρατών?
    • Τελικά το Photoshop χρησιμοποίησαν ή το Paint? Γιατί τα αποτελέσματα της επεξεργασίας ήταν για γέλια. Γιατί δεν προσλαμβάνουν κάποιον να τους μακιγιάρει ρε πστ μου εν τέλει? Δεν το λέω για πλάκα...

Καλά, για την Παυλίνα Νάσιουτζικ ουδέν σχόλιο. Διάβασα μια συνέντευξη που είχε δώσει και στην οποία το έπαιζε μοντέρνα και προχώ μάνα. Σκατά στα μούτρα της. Ίδιες μλκίες μ' εκείνες που γράφει στα σαχλοβιβλία της έλεγε. Αυτό που εγώ αντιλαμβάνομαι είναι πως τους γονείς σου πρέπει να τους φοβάσαι και σε ένα λογικό βαθμό. Αν εγώ δε φοβόμουν έστω και λίγο τον πατέρα μου, ίσως να είχα μπλέξει πολύ στη ζωή μου. Αυτό εφαρμόζω και με τα παιδιά μου. Είμαι ειλικρινής, φιλικός αλλά και αυστηρός εκεί που πρέπει προκειμένου να μάθουν να σέβονται, να σκέπτονται και όχι απλώς να διεκδικούν. Ίσως για κάποιους η συλλογιστική αυτή να είναι λανθασμένη, προτιμώ όμως αυτή τη στάση από την καραγκιοζίστικη κάποιων δήθεν επαναστατών των σαλονιών. Κι εγώ έτσι μεγάλωσα και μια χαρά βγήκα (?!).

7. The Following 18 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Bitz (05-02-13), gant (05-02-13), hades7 (05-02-13), joseph (06-02-13), Konstantinos E60 (06-02-13), kostas 325 (05-02-13), Kostas_1 (05-02-13), M_Dolce (05-02-13), nikos1400 (05-02-13), Nino (05-02-13), Panos 316T (06-02-13), PANOS-E60 (05-02-13), Ptboul (06-02-13), Skyline_IS (06-02-13), spar@ (05-02-13), Stathis (05-02-13), Thomelef (05-02-13), Κωνσταντίνος (05-02-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να κλείνει αυτή η ιστορία, εμένα μου δημιουργήθηκαν οι κάτωθι απορίες:

• Γιατί δεν τους φωτογράφιζαν πριν τους πλακώσουν στις φάπες?
    • Στην ανάκριση επιτρέπεται η φάπα αλλά όχι ο ορός της αλήθειας, παιχνίδια ψυχολογίας ή άλλα μέσα? Υπάρχει κανεις στην Ε.Α. που να έχει εκπαιδευτεί για κάτι τέτοιο? Έχουμε βαλιτσάκια που παρακολουθούν κινητά, υπολογιστές σεταρισμένους από τη Μοσάντ και δε μπορούμε να βρούμε έναν ειδικό στις ανακρίσεις εγκληματιών ή τρομοκρατών?
    • Τελικά το Photoshop χρησιμοποίησαν ή το Paint? Γιατί τα αποτελέσματα της επεξεργασίας ήταν για γέλια. Γιατί δεν προσλαμβάνουν κάποιον να τους μακιγιάρει ρε πστ μου εν τέλει? Δεν το λέω για πλάκα...

Καλά, για την Παυλίνα Νάσιουτζικ ουδέν σχόλιο. Διάβασα μια συνέντευξη που είχε δώσει και στην οποία το έπαιζε μοντέρνα και προχώ μάνα. Σκατά στα μούτρα της. Ίδιες μλκίες μ' εκείνες που γράφει στα σαχλοβιβλία της έλεγε. Αυτό που εγώ αντιλαμβάνομαι είναι πως τους γονείς σου πρέπει να τους φοβάσαι και σε ένα λογικό βαθμό. Αν εγώ δε φοβόμουν έστω και λίγο τον πατέρα μου, ίσως να είχα μπλέξει πολύ στη ζωή μου. Αυτό εφαρμόζω και με τα παιδιά μου. Είμαι ειλικρινής, φιλικός αλλά και αυστηρός εκεί που πρέπει προκειμένου να μάθουν να σέβονται, να σκέπτονται και όχι απλώς να διεκδικούν. Ίσως για κάποιους η συλλογιστική αυτή να είναι λανθασμένη, προτιμώ όμως αυτή τη στάση από την καραγκιοζίστικη κάποιων δήθεν επαναστατών των σαλονιών. Κι εγώ έτσι μεγάλωσα και μια χαρά βγήκα (?!).
    Αρη το περιστατικο βρωμαει απο χιλιομετρα....ααααστο!
    Να μας απαντησει ο Κατσαραιος σε αυτα που λες + αυτο που εγραψα απο κατω που επεσε να με φαει και παρεξηγηθηκαμε και χωρις λογο....
    και μαζι αλλη μια ερωτηση....
    ειμαστε Τρομοκρατες.... ειμαστε Αναρχια για παντα και τρελαινομαι και αλλα τετοια...
    Εγκληματιες... ειμαστε σε ενα φορτηγακι 4 ατομα....
    εχουμε και ομηρο...
    εχουμε βαρυ οπλισμο...
    Γινεται να μας ποιασουν χωρις να πεσει ουτε μια σφαιρα????
    Προσοχη...
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΑΣΑΝ ΤΑ ΕΚΑΜ...
    ασφαλεια και απλοι αστυνομικοι!!!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP