Για να κλείνει αυτή η ιστορία, εμένα μου δημιουργήθηκαν οι κάτωθι απορίες:
- Γιατί δεν τους φωτογράφιζαν πριν τους πλακώσουν στις φάπες?
- Στην ανάκριση επιτρέπεται η φάπα αλλά όχι ο ορός της αλήθειας, παιχνίδια ψυχολογίας ή άλλα μέσα? Υπάρχει κανεις στην Ε.Α. που να έχει εκπαιδευτεί για κάτι τέτοιο? Έχουμε βαλιτσάκια που παρακολουθούν κινητά, υπολογιστές σεταρισμένους από τη Μοσάντ και δε μπορούμε να βρούμε έναν ειδικό στις ανακρίσεις εγκληματιών ή τρομοκρατών?
- Τελικά το Photoshop χρησιμοποίησαν ή το Paint? Γιατί τα αποτελέσματα της επεξεργασίας ήταν για γέλια. Γιατί δεν προσλαμβάνουν κάποιον να τους μακιγιάρει ρε πστ μου εν τέλει? Δεν το λέω για πλάκα...
Καλά, για την Παυλίνα Νάσιουτζικ ουδέν σχόλιο. Διάβασα μια συνέντευξη που είχε δώσει και στην οποία το έπαιζε μοντέρνα και προχώ μάνα. Σκατά στα μούτρα της. Ίδιες μλκίες μ' εκείνες που γράφει στα σαχλοβιβλία της έλεγε. Αυτό που εγώ αντιλαμβάνομαι είναι πως τους γονείς σου πρέπει να τους φοβάσαι και σε ένα λογικό βαθμό. Αν εγώ δε φοβόμουν έστω και λίγο τον πατέρα μου, ίσως να είχα μπλέξει πολύ στη ζωή μου. Αυτό εφαρμόζω και με τα παιδιά μου. Είμαι ειλικρινής, φιλικός αλλά και αυστηρός εκεί που πρέπει προκειμένου να μάθουν να σέβονται, να σκέπτονται και όχι απλώς να διεκδικούν. Ίσως για κάποιους η συλλογιστική αυτή να είναι λανθασμένη, προτιμώ όμως αυτή τη στάση από την καραγκιοζίστικη κάποιων δήθεν επαναστατών των σαλονιών. Κι εγώ έτσι μεγάλωσα και μια χαρά βγήκα (?!).