Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: Αλλαγή cd player με ???

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Δημήτρης Λέκκας Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eυχαριστώ aceman για το ενδιαφέρον ,αλλά δεν έχω αυτό στο μυαλό μου γιατί 1) εγω δεν έχω ψηφιακο κλίμα ,αλλά τους κλασσικούς διακόπτες( όταν θα πάρω πτυχίο θα πω στον father να βάλω τα μισά εγώ και τα άλλα μισά αυτός και θα το μπάξω ,ώς δώρο αποφοίτησης από την φυσικοθεραπεία που σπουδάζω(τουλάχιστον έτσι θέλω να κάνω) και 2) δεν ξέρω που πουλάνε τέτοιο πράγμα ,παρόμοιο με αυτό που έχεις βάλει στην φώτο. Γι' αυτό σκεφτομουν τις δύο πηγές 1din που αναφέρω,γιατί θα θέλουν μία απλη τοποθέτηση χωρίς λύσε βάλε. Αυτό στην φωτογραφία από που είναι?
    εχουμε και το ιδιο επαγγελμα βλεπω!!!

Φιλε μου αυτο οπως ειπε ο φιλος βασιλης απο πανω ειναι το κλασικο ψηφιακο κλιμα και το εδωσα σε καποιον ο οποιος ασχολειται και κατεχει πολυ το θεμα "πλαστικα" και μου το εφτιαξε οπως ακριβως ηθελα.
    Μετα κουμπωνε πραγματικα σαν μαμα χωρις να εξεχουν γωνιες ή να πετανε κομματια.

Το να δωσεις καποια χρηματα για 1din αναδηπλουμενο ok θα κανεις τη δουλεια σου αλλα καποια στιγμη θυμησου το μου οτι θα σε τρωει να πας σε μια ποιο ομορφη και ολοκληρωμενη λυση.
    Εγω οταν ειχα το 36ρι εψαχνα το ιδιο αλλα κατεληξα μετα οτι θα κοστισει πολυ λιγοτερο και το αποτελεσμα θα ειναι και ποιο ομορφο και δε θα χρειαστει να αλλαξω μετα τπτ.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

BILL007 (04-02-13), Δημήτρης Λέκκας (07-02-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Σοβαρά ....?Φυσικοθεραπευτής εεεεε? Καλή μας δύναμη λοιπόν... Εγώ είμαι 3ο έτος(αλλιώς Έ εξάμηνο και πάω προς ΣΤ) και τώρα διαβάζω ειδικές τεχνικές κινητοποίησης ,γιατί γράφω Πέμπτη. Τέλος πάντων θα το σκεφτώ πάντως ,καθώς το καλοκαίρι θα κάνω το μπάξιμο... Πάντως όποιος ξέρει κάτι ας γράψει την γνώμη του... Ευχαριστώ.......

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP