Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: Αλλαγή cd player με ???

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστώ παιδιά για το γεγονός πως κάθεστε και μου απαντάτε .Εννοείται πως και τα δύο έχουν ρύθμιση για πορτοκάλι πλήκτρα για να ταιριάζουν με τον υπόλοιπο χώρο του εσωτερικού της μπέμπας. Το 'χω κοιτάξει. Απλά η απορία μου είναι ποιο άραγε είναι καλύτερο και για πόσο. Έτσι όπως τα βλέπω το kenwood μου φαίνεται ανώτερο σαν κατασκευή από το pionner και μαλιστα αν και το τελευταίο έχει και bluetooth είναι φθηνότερο από το kenwood. Απλά ρωτάω μήπως και κάποιος από 'δω μέσα ,ξέρει από πηγές και θα μου πει τι με συμφέρει να κανω κσι με βάση την διαφορά τιμης σε συνάρτηση με αυτό που θέλω. Όσο για 2din, πιστεύω αν και υπάρχουν πολλές πιο φθηνές αλλά και συνάμα καλες λύσεις με περισσότερα καλούδια από pionner και kenwood αλλά και άλλους καλούς κατασκευαστές,εν τούτοις θα χρειάζεται πολύ λύσε και βάλε και πατέντες και δεν ξέρω και τι ποιότητας θα 'ναι το αποτέλεσμα που θα έχω. Μην την δω και μείνω Το e46 που όπως ανέφερα υπάρχει στην οικογένεια έχει 2din οθόνη αλλά αυτό είχε τον κατάλληλο χώρο .ενώ το e36 όχι. Και μεταξύ μας δηλαδή κρίμα ,γιατί η επιλογή μου θαήταν πιο εύκολη ,όπως το σκέφτομαι.

2. The Following User Says Thank You to Δημήτρης Λέκκας For This Useful Post:

aristent (04-02-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP