Καλα Σαλονικα Αθηνα σε 2 ωρες και 8 λεπτα μου φαινεται πρακτικα αδυνατο.Αρχικό μήνυμα απο nino X3;και εκανε την διαδρομη απο Θεσσαλονικη - Αθηνα σε 2 ωρες και 8 λεπτα...
υγ.[SIZE="1"
Καλα Σαλονικα Αθηνα σε 2 ωρες και 8 λεπτα μου φαινεται πρακτικα αδυνατο.Αρχικό μήνυμα απο nino X3;και εκανε την διαδρομη απο Θεσσαλονικη - Αθηνα σε 2 ωρες και 8 λεπτα...
υγ.[SIZE="1"
Gregor_Marga (03-02-13)
Μ.Ω.Τ 300+ χλμ... και ούτε στάση για βενζίνη, ανεφοδιασμός εν κινήσει.... εφικτό θα έλεγα...
Υ.Γ Βγήκαν και αυτοκίνητα γενικής υποστηρίξεως σαν το πλοίο του Π.Ν μας που ανεφοδιάζει εν πλω τα πλοία μας?
![]()
![]()
![]()
παδια τα πολλο λογια ειναι φτωχεια
''αστικο ετος ,,,,,, το enterprse συνεχιζει το ταξιδι του..........''
Eiχα κι εγω οταν ερχομουν απο σερρες στοις στροφες αναβασεως πριν τα τουνελ ενα χ6 τζιπ και επειδη του εκανα σινιαλο να κανη στη μπαντα γρηγορα οταν εκανε δεξια και ειδε τι τον περασε βαλθηκε να ακολουθηση αλλα,,,,,,,,,χαθηκε απο τους καθρεφτες μου,,,,,,,,ουτε με τζι πι ες δε με επιανε,,,,,,,,,,,,,,,, μια αλλη φαση στο δερβενη ημουν πισω απο αλλους και οταν ανοιξε η αριστερη λωριδα πισω μου ενα καινουργιο καγιεν μου εκανε σινιαλο να παω δεξια ,,,,,,,,,,,,οντως εκανα δεξια αλλα με την τριτη στα κοκκινα στο κοφτη,,,,,,,με το που ερχετε αριστερα πλευριζη ημασταν στα 150 χ.α.ω. περ. το κοιταω και του δειχνω τα δυο δαχτυλα στα ματια και ,,,,Κταουουουουουουουυο,,,,, κοφτιασα τεταρτη 210 με πεμτη 240 εφτασα την αερογεφυρα σταυρουπολης και ισα που φαινοταν κανα μισο χιλιομετρο πισω ,,,,,,
ΥΣ: εβλεπα μου αναβε και τους προβολεις οταν Αρχισα να Ξεμακρενω και επερνε το Κιαλυ τι,,,,,ηθελε να πει αραγε ,,,,,,ακομη δεν εχω καταλαβη