Όμορφο κυριλε αμαξι
Όμορφο κυριλε αμαξι
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (03-02-13)
A8hnaios (03-02-13)
Bitz (04-02-13)
απόσπασμα απο car.gr:
.............................
Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης..... 665 $ ( απο το 2014, οχι φετος )
τέλη κυκλοφορίας ................. 880 $
τεκμήριο ........................... 13300 $
καταναλωση ............. 8,5 - 13 lt/100km
Προς ενημερωση καποιων που τρομαζουν με τα αναφερομενα ποσα ....
το τεκμηριο διαβιωσης δεν σημαινει οτι πρεπει να εχει καποιος εισοδημα 13.300 Αν εχει κρατησεις ειναι πολυ λιγοτερα ! Ρωτηστε εναν λογιστη.
Εξαιρετικη λυση ,οπως και προ 10ετιας οταν δεν ειχαν απελευθερωθει τα κυβικα, ειναι η αδεια να ειναι σε 2 ή 3 ονοματα.
Τελη κυκλοφοριας + Φορος πολυτ. διαβιωσης =
880 + 665 = 1545 ενα διολου ευκαταφρονητο ποσο , ΟΜΩΣ 1545/365 μερες = 4,2 ευρω / μερα
ΔΗΛΑΔΗ το ποσο ενος Capuccino ή ενος πακετου τσιγαρα ,για να οδηγει ολη μερα ενα τοσο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ αυτοκινητο/ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ
Πιστεψτε το
( ηδη το γνωριζετε , μιας και ψαχνετε ενα τετοιο αυτοκινητο... )
εχει ασυγκριτα μεγαλο "ΔΕΙΚΤΗ ΚΕΦΑΛΟΣΤΡΟΦΗΣ & ΕΠΙΦΩΝΗΜΑΤΩΝ" οταν οδηγειται , ακομη και απο κατι Porche-ka απο 997 και πανω...!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ , αν αγοραζα αυτο το αυτοκινητο
- θα το εβαζα στην αδεια σε 2 ονοματα ( δικο μου και της γυναικας μου / δικο μου και του πατερα μου / δικο μου και ενος κολλητου φιλου )
- θα ημουν ησυχος με τα τελη κυκλοφοριας για το 2013
- θα ημουν ησυχος με το φορο πολυτελειας για το 2013
- θα ημουν ησυχος μιας και φημολογειται οτι ολη αυτη η υπερφορολογηση του ΙΧ και στο βαθμο που γινεται, θα σταματησει, αφου τελικα δεν αποδιδει.
- θα ημουν ησυχος μιας και δεν χρειαζεται το RS ουτε ευρω (12/2012 service / αλλαγη ελαστικων )
- θα ημουν ΑΝΗΣΥΧΟΣ ! καθε φορα που θα ακουγα την τουρμπινα ή τα σκασιματα της εξατμισης !
Για αποριες στη διαθεση σας, αλλα αφου το βλεπετε ... στον υπνο σας !
Τα καλα πραγματα αξιζουν .... οσο φορο και να βαλουν ( την Ψυχη μας δεν θα τη παρουν ! )
Ωραίος !
Christos 330 (04-02-13), soc12r (04-02-13), steliosm46 (04-02-13), Vassilis ///M (04-02-13)
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]