Mazda RX-7 FC3S '91 - ¤ 6.500
Παρόμοιες αγγελίες
Μεγαλύτερες Εικόνες Μεγαλύτερες Εικόνες
Εκτύπωση Εκτύπωση
Ανταλλακτικό Ανταλλακτικά για αυτο το όχημα
Παρατήρηση Παρατήρηση
Μοίρασε με φίλους Μοίρασε με φίλους
Παρκάρισμα
Νούμερο αγγελίας: 3246491, Τηλέφωνο: 6979962034
Τιμή:
¤ 6.500
Κατηγορία:
Αυτοκίνητο - Αγωνιστικό
Χιλιόμετρα:
16.000 χμ
Κυβικά:
1.308 cc
Ίπποι:
250 bhp
Χρονολογία
8 / 1991
Πινακίδα:
Μονό
Χρώμα:
Ασπρο
Σασμάν:
Χειροκίνητο
Κίνηση:
Πισωκίνητο (RWD)
Καύσιμο:
Βενζίνη
Πόρτες:
3
Τελευταία αλλαγή:
12 ώρες
Εμφανίσεις αγγελίας:
3831
Σύνδεσμος:
www.car.gr/3246491
Τηλέφωνο:
6979962034
Ιδιαιτερότητες
Turbo, Bucket Καθίσματα, Ηλεκτρικά παράθυρα, ABS, Οροφή Ηλεκτρική / Ηλιου, Ζαντες 17"
Περιγραφή
FC3S illegal street drifting
Μηχανοστασιο:
-Μοτερ ανακατασκευασμενο στον μετρ των wankel, Γιωργο Κολιατσα στα Πατησια προ 4 ετων.
-Συμπιεση 9 και στους 2 ροτορες με 15.000 χλμ στο μοτερ και γενικοτερα ελαχιστη χρηση του αυτοκινητου ολα αυτα τα ετη.
-Μαμα μοτερ, μαμα downpipe, επισκευασμενη εξ'ολοκληρου μαμα τουρμπινα, μαμα intercooler, ψυγειο νερου koyo, αλλαγμενη υδραυλικη κρεμαγιερα, σιλικωνατα μπουζοκαλωδια, κιτ αντικοφτης καυσιμου, χωρις σωληνωσεις και κομπρεσορα a/c, καινουρια μπαταρια, σχολαστικα συντηρημενος κινητηρας, αλλαγη λαδιων καθε 3.500 χλμ με 10W30 ορυκτελαια, ελευθερη εξατμιση ολο αλουμινοσωληνας (δε θυμαμαι mm αλλα μοιαζει με αποχευτευσης) και τελικο HKS ανοξειδωτο, μπλοκε διαφορικο, βασεις μοτερ απο τεφλον.
Στησιμο:
-Αμορτισερ Tein Super Drift πληρως ρυθμιζομενα καθ'υψος και σκληροτητα.
-Πισινο roll cage 4 σημειων
-Θολομπαρες μπρος και πισω
-Μπαρα πατωματος πισω απο τα καθισματα
Εσωτερικο:
-Δυο καθισματα sparco ομολογκασιον που ληγουν το 2017 αν θυμαμαι καλα
-Τιμονι βαθυ 10cm Simoni Racing τριακτινο με δικο του κωνο.
-Ζωνες Sparco (οχι ομολογκασιον)
-Μονο ταμπλω, χωρις μοκετες, ουρανο κτλ, μονο τα πανελ στις πορτες εχω αφησει.
Εξωτερικο:
-Bodykit: μασπιε και πισινος προφυλακτηρας uras, μπροστινος αυτος που βλεπετε, ο οποιος την εχει ακουσει κιολας
-Καθρεφτες χουφτες πολυεστερικοι
-Αεραγωγος δεξιου φαναριου
-Εχω κλεισει τα trim στις πορτες και τους προφυλακτηρες
-Ζαντες 17αρες TSW βαμμενες μαυρο ματ στον Πεττα στη Λ. Καβαλας και προσθηκες σφυρηλατες αλουμινενιες κατασκευασμενες σε τορνο, στο Πεττα παλι, μπροστα 3cm στο καθε τροχο και πισω 5,5cm στο καθε τροχο. Οι τροχοι πισω βγαινουν πιο εξω απο το αμαξι και το εχω ολιγον τι σηκωμενο για να μην ξυνουν το φτερο. Χρησιμοποιω ελαστικα 225/45 μπρος και 235/45 αυτη τη στιγμη πισω.
-Αεροτομη "σιδερωστρα" που λενε οι φιλοι μου, διφτερη, με βασεις υψους 30cm και βαλε, τις οποιες τις εχω φτιαξει 3 φορες γιατι απο το drift στραβωναν. Τελευταιες βασεις απο σφυρηλατο αλουμινιο απο την TGS Parts στον Ταυρο. Αντεχουν καλα απ'οτι βλεπω.
-Γαντζοι ρυμουλκησεις μπρος-πισω κοκκινου χρωματος
Αλλες πληροφοριες:
Το αυτοκινητο βρισκεται σε χωριο της Λακωνιας και το εχω μονο για τη πλακα μου. Εγω μενω μονιμα Αθηνα. Απο τοτε που ακριβυνε η βενζινη το ξεβρακωσα και το εκανα ετσι οπως το βλεπετε και οταν παω χωριο του πινω το αιμα στους επαρχιακους δρομους που δε περναει απο αυτους ουτε φαντασμα. Το αγορασα το 2006, το ανακατασκευασα πιο μετα και απο την ανακατασκευη του μοτερ και επειτα το χρησιμοποιουσα αραια και που μονο για βολτες ως δευτερο αυτοκινητο. Ειναι αισθητα ελαφρωμενο σε σχεση με πριν, ντριφταρει με τριτη στην αγρια ασφαλτο της επαρχιας ξεσκιζοντας τα ελαστικα σε λιγα μολις χιλιομετρα διαδρομης. Στεκεται σαν τραπεζι στο δρομο, στριβει οποτε θελω, οπου θελω και οπως θελω χωρις να μου φερνει αντιρρηση. Δε μου βγαζει μουτρα πουθενα. Ως παιχνιδι, το'χω βγαλει 2 φορες εκτος δρομου εκει σε κατι χωραφια. Καπου εκει την ακουσε και ο μπροστινος προφυλακτηρας που φαινεται λιγο-πολυ σπασμενος. Επισης θελει αντικατασταση η εμπροσθια γεφυρα την οποια αγορασα το καλοκαιρι αλλα βαριομουν να τη βαλω. Θα χρειαστει να κατσει στη καλυμπρα γιατι βλεπω το δεξι του ραμφος λιγο κλεισμενο προς τα μεσα. Το φτερο δηλαδη με το καπω δεν σχηματιζουν ομοιομορφο αρμο. Και αυτο ειχα στο προγραμμα να το κανω, αλλα οπως ειπα δε με νοιαζει γιατι το εχω μονο για σκισιμο και θα το συμμαζευα μια και καλη καποια αλλη φορα. Απο θορυβο, μη ρωτατε, γινεται πανικος. Σαν δεκα βενζινοπριονα που δουλευουν ταυτοχρονα με τερμα γκαζι σε υπογειο με τερμα αντιλαλο. Αυτος ηταν ενας καλος λογος που το πηγα χωριο απο το να το εχω Αθηνα. Φανταστειτε πως το ειχα με κουκουλα εξω απο το σπιτι και περνουσαν απο την ομαδα διας και τη σηκωναν και ψαχνανε να με βρουνε.
Διαφορα:
Εχω κρατησει μονο τα 2 δερματινα stock καθισματα του. Πεταξα στα σκουπιδα το υπολοιπο εσωτερικο, εχω κρατησει επισης μονο ρεζερβα, γρυλο και stock τιμονι, εναν πισω μαμα προφυλακτηρα, τα μαμα μαρσπιε, τα trim απο τις πορτες και επισης εχω δυο πολυεστερικα φτερα τα οποια μου κοστισαν ο κουκος αηδονι επειδη τα αγορασα μεσω ebay απο Καναδα και εκτελωνιστηκαν και βγηκα off badget. Καλυτερα να τα επαιρνα απο τον JDM-R. Προσπαθησα να τα βαλω αλλα επειδη το δεξι ραμφος δεν ειναι στη σωστη του θεση δε λεει το δεξι φτερο να ταιριαξει πουθενα. Τα εχω στο ραφι και καθονται. Ολα αυτα λοιπον μαζι με το αμαξι, και οτι αλλο βρω δικο σας.
Δε τρελαινομαι να το πουλησω, εξαλλου απο τη μερα που το αγορασα ως τωρα δε χρειαζεται να σας πω τι μου εχει κοστισει. Ετσι και αλλιως, μονο 135 ευρω τελη κυκλοφοριας εχει και το λιωνω μονο στις διακοπες μου. Δε μου ζηταει λεφτα οσο καθεται, δε μου πιανει χωρο, αρα δε με πολυνοιαζει. Ξερω οι εποχες ειναι δυσκολες, τα λεφτα που ζηταω ισως ειναι πολλα, ξερω πως θα μου πειτε οτι με τα λεφτα που ζηταω παιρνετε Αudi ΤΤ ή BMW E46. Τι να σας πω, παρτε τα. Δε κοβω τιμη λοιπον. Και οποιος βρεθει (λεμε τωρα) να ενδιαφερεται πραγματικα για τουτο το πιστολι και ζητησει σκοντο, αμεσως θα αρχισω να ξεβιδωνω πραγματα απο πανω του.
Προκειται για ενα αμαξι για street ή πιστα χρηση, σημειωτεον οτι δεν το εχω βαλει ποτε πιστα γιατι ολη η επαρχια ειναι μια ατελειωτη πιστα! Ο λογος που με βαρεσε να το βαλω αγγελια ειναι επειδη σκεφτομαι να αλλαξω project και να παρω RX8, τα οποια τα παιρνεις κολλημενα με 2000 ευρω. Καινουριο σκαρι οσο να'ναι, φτηνα ανταλλακτικα, φτηνα τελη, μπανικο λουκ, να του βαλεις και ενα τρελο μοτερακι RB25 ή 26 με κανα πεντοχιλιαρο τωρα που'χει πεσει και κριση, να το στησεις και να κανεις την πλακα σου σε δρομο και σε πιστα. Να αλλαξεις παραστασεις ρε αδερφε... Συνεχεια τα ιδια και τα ιδια, βαριεσαι....
Υ.Γ.: εχει αδεια και πινακιδες, δεν εχει κτεο αλλα θα τα βολεψουμε. Δε φαινεται το τιμονι το Simoni το τριακτινο, αυτο που βλεπετε ειναι ενα που το πεταξα γιατι ηταν μουφα. Επισης, σε καμια φωτο δε φαινεται η νεα βαση της αεροτομης. Ειναι στο χρωμα του αλουμινιου με το ιδιο σχημα που βλεπετε στις φωτο και εχει ενα σχεδιο μεσα καπως σαν Χ.
Επικοινωνια απο μεσημερι ως μετα τα μεσανυκτα. Το τηλεφωνο ειναι What's Up. Δε σηκωνω αποκρυψεις. Ασοβαροι, αφραγκοι, απενταροι, ατομα χαμηλης νοημοσυνης, ψιλικατζηδες που θελουν το αμαξι σε τιμη εφημεριδας, ανταλλαγες με τρακτερ, στρογγυλοφαναρα μηχανακια και χωραφια, παρακαλω μην τολμησετε να με ξαναενοχλησετε.
Ευχαριστω ολους οσους χασατε το χρονο σας διαβαζοντας το παραληρημα μου. Να'στε ολοι καλα, να βρειτε αυτο που ψαχνετε και να το χαρειτε οπως γουσταρετε!