-
οταν πηγα με την ασπρουλα ΚΤΕΟ,(ναι εκλεισε τα 4χρονια περσι το καλοκαιρι) ημουν καθισμενος στην τζαμαρια και επινα καφεδακι, βλεποντας την ασπρουλα να την "προχωραει" ο μηχανικος στο πρωτο σταδιο,ελεγχος φωτα κλπ........σπανια βλεπω το οχημα μου να το οδηγει αλλος.....ωραιο οχημα ελεγα απο μεσα μου και οχι επειδη ειναι δικο μου.
....στο 2ο σταδιο λοιπον, ανοιγουν το καπο.....
και μαζευτηκαν 3-4 μηχανικοι και κοιτουσανε πανω απο την μηχανη,δεξια αριστερα....ωχ λεω!!!!... λες να ψαχνουν κανενα V10 εκει μεσα???....μα δεν εχουν δει την αδεια κυκλοφοριας που λεει 520i ????....τι στο καλο γινεται???...ερχεται ενας απο αυτους και μου λεει "ερχεστε λιγο μαζι μου κυριε???"......παω εκει "τι συμβαινει ρε παιδια?"....."να μου λεει δεν φαινεται ο αριθμος πλαισιου στο θολο"..."μα αφου ειναι ορατος απο το παμπριζ" λεω ,"οχιιιι,δεν μας αρκει αυτο"... και εκεινη την στιγμη πεταχτηκε ενας που ειδε οτι ειχε μπει ενα αυτοκολλητο στο αριθ.πλαισιου στο θολο απο τον μαστορα που τοποθετησε τα φτερα Μ5...το ξεκολλησαμε και τελος στην αναστατωση...
...συμπερασμα?...ο υποκυβισμος απο 5,000 κυβικα σε 2,000 κυβικα, ειναι αποδεκτος!!!!
ΥΣ.....μην ετοιμαζεσαι Αλεξη,....το τελευταιο δεν ισχυει!!!
-
The Following 3 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:
nikos valvetronic (28-02-13), PANOS-E60 (03-02-13), VanVIC (03-02-13)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP