Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 25

Θέμα: Υποκυβισμος Κινητηρα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εχει νατα μας Πανο, ετσι ειναι, καλα κανουν και μακαρι να μπορουσα να το κανω και εγω!!!
    Ειδικα στα σουμπαρου με τον μποξερ σιγα μην βρουνε ποσο ειναι (με ογκομετρηση απο το μπουζι ενοοω), γιατι για λυσιμο το μοτερ δεν το συζηταω καν, εξαλου ενα ταμπελακι της πλακας εχει πανω στο μοτερ το οποιο ευκολα μπορει να χαθει.....
    Γινετε χαμος παντως με τις νεες αδειες, νομιμοτατα αουδι σ3 του 09 1800 σε σε...., ραβ 08 1800 σε σε...., μεχρι 25% κατω ειναι νομιμοτατο!!!
    Στην τελικη δεν τους πειραζει που εχασαν τον φορο πολυτελειας, στους δανειστες το χατιρι το εκαναν και του αουντακια τα τελη κυκλοφοριας θα συνεχισουν και τα επομενα χρονια να εισπρατουν σιγουρα.....

Υ.Γ: μην μου αναπτυξεις καμια θεωρεια περι δανειστων-δανειζομενων και σειρα σε τουτο τον τοπο, γιατι ετσι που γυαλισει το ματι μου δεν με κοβω να το γλυτωνω το μπανιο βραδιατικα......
    ερώτηση - απορία :

to KTEO που σηκώνει καπώ και βλέπει το wrx από κάτω, σφραγίζει Ο.Κ. ?

οχι πως δε ξέρω την απάντηση, αλλά αναρωτιέμαι αν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε στη χώρα με τα φακελλάκια να κυκλοφορούν από τσεπη σε τσέπη ?

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

οταν πηγα με την ασπρουλα ΚΤΕΟ,(ναι εκλεισε τα 4χρονια περσι το καλοκαιρι) ημουν καθισμενος στην τζαμαρια και επινα καφεδακι, βλεποντας την ασπρουλα να την "προχωραει" ο μηχανικος στο πρωτο σταδιο,ελεγχος φωτα κλπ........σπανια βλεπω το οχημα μου να το οδηγει αλλος.....ωραιο οχημα ελεγα απο μεσα μου και οχι επειδη ειναι δικο μου.

....στο 2ο σταδιο λοιπον, ανοιγουν το καπο..... και μαζευτηκαν 3-4 μηχανικοι και κοιτουσανε πανω απο την μηχανη,δεξια αριστερα....ωχ λεω!!!!... λες να ψαχνουν κανενα V10 εκει μεσα???....μα δεν εχουν δει την αδεια κυκλοφοριας που λεει 520i ????....τι στο καλο γινεται???...ερχεται ενας απο αυτους και μου λεει "ερχεστε λιγο μαζι μου κυριε???"......παω εκει "τι συμβαινει ρε παιδια?"....."να μου λεει δεν φαινεται ο αριθμος πλαισιου στο θολο"..."μα αφου ειναι ορατος απο το παμπριζ" λεω ,"οχιιιι,δεν μας αρκει αυτο"... και εκεινη την στιγμη πεταχτηκε ενας που ειδε οτι ειχε μπει ενα αυτοκολλητο στο αριθ.πλαισιου στο θολο απο τον μαστορα που τοποθετησε τα φτερα Μ5...το ξεκολλησαμε και τελος στην αναστατωση...

...συμπερασμα?...ο υποκυβισμος απο 5,000 κυβικα σε 2,000 κυβικα, ειναι αποδεκτος!!!!

ΥΣ.....μην ετοιμαζεσαι Αλεξη,....το τελευταιο δεν ισχυει!!!

3. The Following 3 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

nikos valvetronic (28-02-13), PANOS-E60 (03-02-13), VanVIC (03-02-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP