Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 20

Θέμα: ενδειξη φρενων

Περιοχή
    γερμανια-πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπόν τώρα σχολασα και είδα τα μήνυμα τα σας, δυστυχώς εδω στην Γερμανία δουλεύουμε και τα σάββατα και μέχρι της 17:00, στο θέμα μας τώρα λοιπόν η ενδειξη φρενων δεν ξανά άναψε, πιθανόν λόγο της βροχής, γιατι έβρεχε πολυ όταν μου το έκανε, τώρα αν τα φρένα θέλουν αλλαγη δεν θα ξανα ανάψει? εφόσον έχει καλωδιο σε κάθε άξονα? και ένα να μην δουλέψει θα δουλέψουν τα υπόλοιπα.
    Όσο για τον αισθητήρα παρκαρίσματος είναι μαμισιος και στο σημείο που τους έχει είναι μαύρο όλο δεν είναι βαμμένα, και είναι το ματακι κάπως τετράγωνο, έχω δει στο eBay με κανά 20¤ αλλα πως βγαίνει μην κανω ζημιά.
    Τώρα ένα μπιπ μπιπ που ακούω καμία φορά μέσα στο εσωτερικό του αυτοκίνητου αλλα δεν μπορω να εντόπισο ούτε απο που ακούγεται ούτε απο τη το κάνει?? ξερεται τη είναι??
    Μήπως όταν βγάλει καποια βλάβη στο καντραν αυτο στο υπενθυμίζει??

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

το μπιπ το κανει οταν παρκαρεις?

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Τα τακακια φαίνονται κ με το μάτι αν θέλουν αλλαγή
    Η με το δάχτυλο όπως κάνω εγω.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Rides
    1

Προεπιλογή

Πιο μοντελο εχεις που εχει εναν αισθητηρα σε καθε τροχο γιατι το Ε92 εχει εναν μπροστα αριστερα και εναν πισω δεξια. Το ματακι ειναι κουμπωτο δηλ αν το τραβηξεις θα βγει.

Περιοχή
    γερμανια-πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Όχι και έν κίνηση πολλές φορές, μου έχει σπάσει τα νεύρα, στο παρκάρισμα με όπισθεν κάνει ένα μακρύ μπιππππ και σταματάει γιατι έχω χαλασμένο τον πίσω αριστερά αισθητήρα.
    Αλλα αυτο το μπιπ μπιπ που λέω ακούγεται κάπου πίσω, δεν μπορω να εντοπισω που γιατι μου το κάνει κάποιες φορές και είμαι έν κίνηση, και εδω στην Γερμανία δεν πετάς αλαρμ και σταματάς όπου θες?? για να το εντοπισω απο που ακούγεται.
    Μήπως επειδή είναι το φως της μηχανής αναμένω κάνει και αυτο τον ήχο σαν προειδοποίηση??
    Και το χειρότερο είναι ότι αν πάω στην BMW θέλω 200¤ με το καλημέρα. Εδω πληρώνονται καλα οι τεχνητές.

Περιοχή
    γερμανια-πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιο μοντελο εχεις που εχει εναν αισθητηρα σε καθε τροχο γιατι το Ε92 εχει εναν μπροστα αριστερα και εναν πισω δεξια. Το ματακι ειναι κουμπωτο δηλ αν το τραβηξεις θα βγει.
    Δεν είπα εγω ότι έχει αισθητήρα σε κάθε άξονα, ένα παιδί ποιο πάνω το έγραψε.
    Το BMW είναι 316i 1895κυβικά 11-2000.
    Είναι εύκολο να τα αλλάξω μόνος μου?
    Στην Ελλάδα σε ένα φιατ μπραβα τα άλλαζα μόνος μου αλλα απο BMW δεν κατέχω,πολλα ηλεκτρονικά έχει το άτομο και φοβάμαι μην κανω καμία βλακεία.

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

ρε φιλος μην αγχωνεσαι !μπραβα δεν ειναι αλλα δεν ειναι κατι δυσκολο!
    βασικα πιαστω απ την αρχη ,σηκωσε το και βγαλε τους τροχους,τσεαρε τα μαγνητακια και τα ηλεκτροδια,τα μαγνητακια αν ειναι καθαρα και ταηλεκτρ. αν εχουν τελειωσει,ανεφερε προοδο και συνεχιζουμε!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φιλε μου αν το μπιπ που ακους ειναι συνεχομενο και ακουγεται οταν βαζεις οπισθεν σημαινει οτι καποιος αισθητηρας ειναι χαλασμενος.
    Για να καταλαβεις ποιος αισθητηρας ειναι χαλασμενος θα βαλεις οπισθεν με σβηστο κινητηρα και ανοιχτο διακοπτη. Θα πας πισω στους αισθητηρες, αυτοι κανουν ενα τικ-τικ-τικ. Οποιος δεν κανει το τικ-τικ-τικ ειναι και ο χαλασμενος.Του δινεις μια σφαλιαρα, μπορει να στρωσει.Ο δικος μου ετσι εκανε.
    Για να τον αλλαξεις σε καποια Ε46 (στο δικο μου) πρεπει να βγει ο προφυλακτηρας σε αλλα ειναι πανω στο μαυρο τριμακι. Βαλε μια φωτογραφια πως ειναι το δικο σου να σου πω.

9. The Following 2 Users Say Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (03-02-13), Dermatis (03-02-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο andreas-d Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είπα εγω ότι έχει αισθητήρα σε κάθε άξονα, ένα παιδί ποιο πάνω το έγραψε.
    Το BMW είναι 316i 1895κυβικά 11-2000.
    Είναι εύκολο να τα αλλάξω μόνος μου?
    Στην Ελλάδα σε ένα φιατ μπραβα τα άλλαζα μόνος μου αλλα απο BMW δεν κατέχω,πολλα ηλεκτρονικά έχει το άτομο και φοβάμαι μην κανω καμία βλακεία.
    Δεν κατάλαβες τι εννοώ.

Τα αυτοκίνητα έχουν δυο αξωνες, έναν μπροστά εναν πίσω.
    Ενας αισθητήρες υπάρχει σε κάθε αξωνα όχι σε κάθε δαγκανα.
    Και όπως πολύ σωστά είπε το παλληκαρι ένας μπροστά αριστερά και ένας πίσω δεξιά όπως τα περισσότερα μοντέλα της bmw.

11. The Following User Says Thank You to race850i For This Useful Post:

andreas-d (03-02-13)

Περιοχή
    γερμανια-πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

race850i Οκ. Λάθος το είχα καταλάβει,

giannis_compact είναι πάνω στο μαύρο τριμακι και ευτυχώς δεν χρειάζεται να βγει ο προφυλακτηρας γιατι είναι στην μεριά της εξατμισης και έχω πρόσβαση.

Πάντως αν και λίγα τα άλογα έχει αρκετό νεύρο, θα ήθελα να είχε και 6κτη γιατι πολλές φορές ενώ είμαι με 5τη και 3000στροφες 110χιλιομετρα μου δίνει την εντύπωση ότι έχω 4ρτη και όλο παει το χέρι αυτόματα να αλλάξω ταχύτητα.
    Καλο όχημα είναι αν με βγάλει 2-3χρονακια χωρίς προβλήματα τότε τα έβγαλε τα λεφτα του, 2500¤ που το πήρα δεν είναι και καμία περιουσία.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP