Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Τα έξοδα της εκκλησίας να επιβαρύνουν

Ψήφισαν
70. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Το κράτος

    10 14,29%
  • Την εκκλησία

    60 85,71%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 62

Θέμα: Μισθοί & Εξοδα Εκκλησίας

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #38
    Εγγραφή
    27-11-11
    Μηνύματα
    420
    Thanked
    469
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    λοιπον ο κουραδακης ειναι γνωστος βλαξ.αυτο που θα επρεπε να πει ειναι να φορολογηθει η εκκλησια και η τεραστια περιουσια της,οχι ο πολιτης.αν φορολογησει τον πολιτη για την περιουσια τοτε δεν κανει τιποτα αλλο παρα αυτο που κανει η σημερινη κυβερνηση.και μετα θελουν να κυβερνησουν τα τσιρκα!!!

    η εκκλησια εχει τεραστια περιουσια και θα πρεπει να φορολογηθει.επισης να πληρωνει τους υπαλληλους της και τα εξοδα της απο τα δικα της εσοδα,που ειναι και πολλα.τεραστια.πιο πολλα απο αυτα που μας δανεισαν οι τροικανοι.

    η ελλαδα εχει επισημη θρησκεια (και καλα κανει λογω περιοχης και μουσουλμανικου ιμπεριαλισμου) αλλα εχει και ελευθερια στην θρησκεια.αυτο σημαινει οτι ο καθενας ειναι ελευθερος να πιστευει οπου θελει και αμα θελει.οποτε εξω απο τα σχολεια η προσευχη ,ο χριστιανικος προσυλητισμος στα θρησκευτικα γιατι θυμιζουν πολυ πατριδα -θρησκεια-οικογενεια που ειναι για αλλες εποχες.ο καθενας οτι θελει στο σπιτι του και στον ναο του.

  2. The Following 4 Users Say Thank You to bimmerm For This Useful Post:

    Bellof-3 (02-02-13), ghost-rider (02-02-13), Monsta (02-02-13), Thomelef (02-02-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP