Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Θέμα: B.M.W E90 FUEL TANK

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή B.M.W E90 FUEL TANK

Καλησπερα!
    Εχω ενα προβλημα εφδω και καιρο σχετικα με την βενζινη.Δεν ηξερα σε ποια ενοτητα να το βαλω αρα αν ειναι λαθος ας το διορθωσει καποιος. Οταν φουλαρω απο ενα συγκεκριμενο βενζιναδικο μηδενιζω τα παντα απο το BC και μου βγαζει πως εχω για αλλα 750 km και οντως βγαζει τοσα.Σημερα και οπως και αλλες φορες οταν φουλαρω απο αλλου (το φουλαρισμα μπορει να ειναι μεχρι να μην εχει σταγονα μεσα η απλα να θελει κανα 20αρικο) μου γραφει συνηθως 550-600κμ το πολυ.Σκεφτηκα οτι ισως οι συγκεκριμενοι να...τσιμπανε λιγο στην αντλια.Προσπαθησα να δω αν μπορω μεσο του obd 2 Bluetooth adapter ποσα λιτρα ειχα εκεινη τη στιγμη αλλα δεν τα καταφερα.Εκανα 20κμ τις τελευταιες 2 μερες και εβαλα σημερα 17 ευρω με 1.717.Οχι δεν εκανε καθολου μπαμ πως εκλεψε

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μιχάλη τα λίτρα μπορείς να τα δεις και από το τέστ των οργάνων του αυτοκινήτου. Άν θέλεις στείλε ένα π.μ. λέγοντας ποιό είναι το βενζινάδικο που κλέβει στα λίτρα.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή

Γιαννη μολις σου εστειλα.Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω πως μπορω να το δω?

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εδώ Μιχάλη σου δείχνει πώς να μπείς στο κρυφό μενού και τις λειτουργίες του.

Εδώ σου λέει επίσης πώς να μπείς αλλά και ένα-ένα τί κάνει το κάθε νούμερο.
    https://www.bimmerboard.com/forums/posts/876857

5. The Following 7 Users Say Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

535xi (02-02-13), deepBLUE (02-02-13), Eleni (02-02-13), michaelp900 (02-02-13), nautikos32 (02-02-13), ΔημήτρηςΜ3 (02-02-13), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (03-02-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή

Τελικα αυτος ειναι ο κωδικος...... 06.01 TANK-ANZ PH
    Ελπιζω να δω 65λιτρα μεσα γιατι ουτε 100μετρα δεν ειναι το σπιτι μου.....

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εμένα πάντως και το Χ3 και το Ε46 μέχρι 57 δείχνουνε. Από κει και κάτω κατεβαίνει κανονικά.

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Πάνε αλλη μια φορά να φευλαβείς και μόλις τελειώσει βγάλε από το πίσω ένα 5 λίτρο μπετονι να στο γεμιδεί κι αυτό..........φρόντισε το μπετονι να εχει νούμερα επάνω του,έτσι θα ξες πόσο σου έκλεψε......άσε που μόλις δει το μπετονι μπορεί να χλομιασει!!!!!

9. The Following 2 Users Say Thank You to scania124 For This Useful Post:

mark e92 (02-02-13), michaelp900 (02-02-13)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ή μπορεί να σου πει, φιλαράκι δεν γεμίζω μπιτόνια... κανονικά δεν απαγορεύεται ?

Βρες κανένα ειδικής κατασκευής, για βάρκα κτλπ που είναι αποκλειστικά για βενζίνη ώστε να μην μπορεί να σου πει μα μου σου του...

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε μου διάβασε προσεχτικά:

Όταν το αυτοκίνητο υπολογίζει τα χιλιόμετρα που απομένουν μέχρι να χρειαστεί να ξαναγεμίσεις, λαμβάνει υπόψη του την κατανάλωση στα τελευταία χιλιόμετρα.

Επομένως:

Αν στο ένα βενζινάδικο που πηγαίνεις δεν έχει ανηφόρες και δεν πέφτεις σε κίνηση, τότε θα σου δείξει περισσότερα χιλιόμετρα (όταν για παράδειγμα θα βάλεις 50λίτρα)

Αν στο άλλο βενζινάδικο πηγαίνεις από στενά/ανηφόρες/1η-2α στο κιβώτιο/ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ/ΤΟ ΖΕΣΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ κλπ, τότε θα σου βγάλει λιγότερα χιλιόμετρα (όταν θα βάλεις πάλι 50λίτρα)

Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΟΝ-BOARD-COMPUTER ΕΙΝΑΙ "ESTIMATED", ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. Επίσης, αν έχεις το αυτοκίνητο στο γκαράζ και το ζεστάνεις λίγο ή είναι ακόμη κρύο και καταναλώνει περισσότερο, τότε στο κοντινό βενζινάδικο θα υπολογίσει λιγότερα χιλιόμετρα επειδή απλά το αυτοκίνητο πριν φτάσεις "έπινε" περισσότερη βενζίνη - άρα και σύμφωνα με την μέχρι τότε κατανάλωση κατανάλωνε πολύ, άρα σου υπολογίζει ότι έχεις να διανύσεις λιγότερα χιλιόμετρα μέχρι τον επόμενο ανεφοδιασμό.

Η ΜΟΝΗ ΣΑΦΗΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΚΛΕΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΛΙΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ.

---------------------------------------------------------------------
    Παρακαλώ, διάβασε προσεκτικά το παραπάνω και αν δεν καταλαβαίνεις κάτι, ξαναδιάβασε το.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 02-02-13 στις 14:44

12. The Following User Says Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

michaelp900 (02-02-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σευχαριστω πολυ για την απαντηση!Οταν μπαινω στο κρυφο μενου και διαλεγω τ 6._ _δεν βγαζει κατι κ με ξαναπεταει στην αρχη.... :/
    Την Δημοκρατία δεν την δικαιούμαστε, πρέπει να την αξίζουμε!

https://www.youtube.com/watch?v=wasYNNfnfVE

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP