Οι γνωρίζοντες ας βοηθήσουν. Αγόρασα τον Νοέμβρio, αλλά δεν το χρησιμοποίησα ακόμη, αυτό με τα νανοστοιχεία της bmw. Λέει τίποτα σε σχέση με αυτά που αναφέρεστε, η τζάμπα τα 30 και κάτι ευρώ;
Οι γνωρίζοντες ας βοηθήσουν. Αγόρασα τον Νοέμβρio, αλλά δεν το χρησιμοποίησα ακόμη, αυτό με τα νανοστοιχεία της bmw. Λέει τίποτα σε σχέση με αυτά που αναφέρεστε, η τζάμπα τα 30 και κάτι ευρώ;
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Δεν το έχω δοκιμάσει φίλε. Λέει ποιας εταιρείας είναι? Γιατί τα περισσότερα προϊόντα detailing της bmw είναι συνήθως sonax ή meguiars.
Πάντως, όπως και να έχει κακό δεν κάνει. Χρησιμοποίησέ το και αν δεν σε καλύψει, πας σε κάτι άλλο...
Μοnsta όπως τα λες για τον καθαρισμό των pads, τα οποία αν είναι καλής ποιότητας και με φυσιολογική χρήση, κρατούν χρόνια. Τώρα το κόστος για τα καλά pads (lake country, meg, sonus κλπ) δεν είναι και ιδιαίτερα προσιτό (14-30 ευρώ, αν και υπάρχουν και πιο οικονομικά από 3Μ κα), αλλά αν σκεφτούμε ότι κρατάνε για αρκετά χρόνια. τότε δεν είναι και φοβερό. Άλλωστε δε χρειαζόμαστε και πολλά, αφού με 2-3 διαφορετικής σκληρότητας pads (cutting, polishing, finishing), o μέσος χρήστης είναι απόλυτα καλυμένος.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
gant (18-03-10)

gant (18-03-10)
Ναι αλλά εσύ μιλάς για επαγγελματική χρήση, που σημαίνει ότι τα χρησιμοποιείς καθημερινά. Ένας μέσος ερασιτέχνης χρήστης, δε νομίζω να χρησιμοποιεί τον αλοιφαδόρο πάνω από 5-6 φορές το χρόνο, κυρίως τα cutting και polishing pad. Μόνο για κέρωμα (αν το κάνει με αλοιφαδόρο) μπορεί να τον χρησιμοποιεί πιο συχνά, οπότε το πολύ πολύ να αλλάζει finishing.
Με τέτοια χρήση λοιπόν, αντέχουν εύκολα κανά δυο χρόνια. Από εκεί και πέρα είπαμε, εκτός από τη χρήση παίζει ρόλο και η ποιότητα.
ps ποιας εταιρείας pads χρησιμοποιείς παρεπιμπτόντως?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 18-03-10 στις 21:09
the more people agree with me
the more I think I'm wrong

Σωστά, η χρήση που τρώνε τα δικά μου είναι μεγάλη. Διότι πέραν των τυπικών γυαλισμάτων, έχουμε και το κομμάτι του βαψίματος, όπου και εκεί ότι βάφεται στη συνέχεια γυαλίζεται, άρα επιπλέον δουλίτσα για τα κακόμοιρα τα σφουγγαράκια μου....
Έχω τη σειρά της 3Μ σε όλα τα χρώματα![]()
Monsta (18-03-10)