Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 569

Θέμα: Προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου που μας άρεσαν

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οι γνωρίζοντες ας βοηθήσουν. Αγόρασα τον Νοέμβρio, αλλά δεν το χρησιμοποίησα ακόμη, αυτό με τα νανοστοιχεία της bmw. Λέει τίποτα σε σχέση με αυτά που αναφέρεστε, η τζάμπα τα 30 και κάτι ευρώ;
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι γνωρίζοντες ας βοηθήσουν. Αγόρασα τον Νοέμβρio, αλλά δεν το χρησιμοποίησα ακόμη, αυτό με τα νανοστοιχεία της bmw. Λέει τίποτα σε σχέση με αυτά που αναφέρεστε, η τζάμπα τα 30 και κάτι ευρώ;
    Δεν το έχω δοκιμάσει φίλε. Λέει ποιας εταιρείας είναι? Γιατί τα περισσότερα προϊόντα detailing της bmw είναι συνήθως sonax ή meguiars.
    Πάντως, όπως και να έχει κακό δεν κάνει. Χρησιμοποίησέ το και αν δεν σε καλύψει, πας σε κάτι άλλο...

Μοnsta όπως τα λες για τον καθαρισμό των pads, τα οποία αν είναι καλής ποιότητας και με φυσιολογική χρήση, κρατούν χρόνια. Τώρα το κόστος για τα καλά pads (lake country, meg, sonus κλπ) δεν είναι και ιδιαίτερα προσιτό (14-30 ευρώ, αν και υπάρχουν και πιο οικονομικά από 3Μ κα), αλλά αν σκεφτούμε ότι κρατάνε για αρκετά χρόνια. τότε δεν είναι και φοβερό. Άλλωστε δε χρειαζόμαστε και πολλά, αφού με 2-3 διαφορετικής σκληρότητας pads (cutting, polishing, finishing), o μέσος χρήστης είναι απόλυτα καλυμένος.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

3. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

gant (18-03-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε γνωρίζω για το συγκεκριμένο προϊόν της bmw, αλλά έχω χρησιμοποιήσει της Percenta και δεν είχα κανένα αποτέλεσμα. Πλήρη απογοήτευση!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων

με φυσιολογική χρήση, κρατούν χρόνια..
    Τα αλλάζω περίπου 1 φορά το μήνα, αφού δεν αντέχουν περισσότερο.

5. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

gant (18-03-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε γνωρίζω για το συγκεκριμένο προϊόν της bmw, αλλά έχω χρησιμοποιήσει της Percenta και δεν είχα κανένα αποτέλεσμα. Πλήρη απογοήτευση!!

Τα αλλάζω περίπου 1 φορά το μήνα, αφού δεν αντέχουν περισσότερο.
    Ναι αλλά εσύ μιλάς για επαγγελματική χρήση, που σημαίνει ότι τα χρησιμοποιείς καθημερινά. Ένας μέσος ερασιτέχνης χρήστης, δε νομίζω να χρησιμοποιεί τον αλοιφαδόρο πάνω από 5-6 φορές το χρόνο, κυρίως τα cutting και polishing pad. Μόνο για κέρωμα (αν το κάνει με αλοιφαδόρο) μπορεί να τον χρησιμοποιεί πιο συχνά, οπότε το πολύ πολύ να αλλάζει finishing.

Με τέτοια χρήση λοιπόν, αντέχουν εύκολα κανά δυο χρόνια. Από εκεί και πέρα είπαμε, εκτός από τη χρήση παίζει ρόλο και η ποιότητα.

ps ποιας εταιρείας pads χρησιμοποιείς παρεπιμπτόντως?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 18-03-10 στις 21:09
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι αλλά εσύ μιλάς για επαγγελματική χρήση, που σημαίνει ότι τα χρησιμοποιείς καθημερινά. Ένας μέσος ερασιτέχνης χρήστης, δε νομίζω να χρησιμοποιεί τον αλοιφαδόρο πάνω από 5-6 φορές το χρόνο, κυρίως τα cutting και polishing pad. Μόνο για κέρωμα (αν το κάνει με αλοιφαδόρο) μπορεί να τον χρησιμοποιεί πιο συχνά, οπότε το πολύ πολύ να αλλάζει finishing.

Με τέτοια χρήση λοιπόν, αντέχουν εύκολα κανά δυο χρόνια. Από εκεί και πέρα είπαμε, εκτός από τη χρήση παίζει ρόλο και η ποιότητα.

ps ποιας εταιρείας pads χρησιμοποιείς παρεπιμπτόντως?
    Σωστά, η χρήση που τρώνε τα δικά μου είναι μεγάλη. Διότι πέραν των τυπικών γυαλισμάτων, έχουμε και το κομμάτι του βαψίματος, όπου και εκεί ότι βάφεται στη συνέχεια γυαλίζεται, άρα επιπλέον δουλίτσα για τα κακόμοιρα τα σφουγγαράκια μου....

Έχω τη σειρά της 3Μ σε όλα τα χρώματα

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστά, η χρήση που τρώνε τα δικά μου είναι μεγάλη. Διότι πέραν των τυπικών γυαλισμάτων, έχουμε και το κομμάτι του βαψίματος, όπου και εκεί ότι βάφεται στη συνέχεια γυαλίζεται, άρα επιπλέον δουλίτσα για τα κακόμοιρα τα σφουγγαράκια μου....

Έχω τη σειρά της 3Μ σε όλα τα χρώματα
    επρεπε να εχεις τη ΟΛΗ ΤΗ σειρα Μ3/// οχι 3μ!!!!!!!

9. The Following User Says Thank You to makisM5 For This Useful Post:

Monsta (18-03-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο makisM5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    επρεπε να εχεις τη ΟΛΗ ΤΗ σειρα Μ3/// οχι 3μ!!!!!!!
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ καλά ΔΕ παίζεσαι ρε φίλε Α ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP