καπου εισαι λαθος νομιζω..αν ηταν ετσι οτιδηποτε ειχε ακτινοβολια θα μας εκανε πρασινους.. αν δεν συμβαδιζει με την συχνοτητα του ανθρωπου δεν βλαπτει..
καπου εισαι λαθος νομιζω..αν ηταν ετσι οτιδηποτε ειχε ακτινοβολια θα μας εκανε πρασινους.. αν δεν συμβαδιζει με την συχνοτητα του ανθρωπου δεν βλαπτει..
τα φαγητά που ζεσταίνω στο microwave μια χαρά χρωματάκι έχουν... δεν είπα ότι η ένταση είναι ίδια (προφανώς και βρίσκονται μισή σκάλα παρακάτω από άποψη συχνότητας και μήκους κύματος) όμως η βασική αρχή για την παραγωγή θερμότητας είναι η τριβή των σωματιδιών. με τα near-infrared panels η ακτινοβολία συντονίζει τα κύταρα του οργανισμού (κυρίως νερό) με αποτέλεσμα να πάλλονται και κατόπιν λόγω της τριβής να ζεσταίνονται. Γι αυτό κ όλας, τα πανελ ζεσταίνουν κυρίως το ανθρώπινο σώμα και λιγότερο τον περιβάλλοντα χώρο.
anyway, δεν κοιτάω να κάνω δυσφήμηση, έχω και εγώ τις ιδιοτροπίες μου. Για τον ίδιο λόγο που δε θα θελα να μένω σε απόσταση μικρότερη του μισού χιλιομέτρου από πυλώνες ή κεραίες κινητής, έτσι και δεν επιλέγω αυτόν τον τρόπο θέρμανσης.