Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 98

Θέμα: Yγραέριο LPG σε μοτέρ Ν46 Β20 Valvetronic

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Εγώ έβαλα στο Χ3 πρίν 9000 χιλιόμετρα. Δεξαμενή καυσίμου δεν θα εβαζα ποτέ στο χώρο αποσκευών, την έβαλα στη θέση της ρεζέρβας, είναι πενήντα-κάτι λίτρα, ακριβώς δεν ξέρω, κατεβαίνει λίγο κάτω από το ράφι που κουβαλά τη ρεζέρβα. Κατανάλωση 14λτ από 12.5λτ με βενζίνη.

Το παν στο υγραέριο είναι η σωστή εγκατάσταση. Εάν κάνεις 15000 χλμ το χρόνο θα γλιτώνεις 1300 ευρώ το χρόνο. Εμένα μου κόστισε 1385 ευρώ. Από το Σεπτέμβριο έχω αποσβέσει περί τα 680 ευρώ.

Περιοχή
    ATHENS-LAMIA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ έβαλα στο Χ3 πρίν 9000 χιλιόμετρα. Δεξαμενή καυσίμου δεν θα εβαζα ποτέ στο χώρο αποσκευών, την έβαλα στη θέση της ρεζέρβας, είναι πενήντα-κάτι λίτρα, ακριβώς δεν ξέρω, κατεβαίνει λίγο κάτω από το ράφι που κουβαλά τη ρεζέρβα. Κατανάλωση 14λτ από 12.5λτ με βενζίνη.

Το παν στο υγραέριο είναι η σωστή εγκατάσταση. Εάν κάνεις 15000 χλμ το χρόνο θα γλιτώνεις 1300 ευρώ το χρόνο. Εμένα μου κόστισε 1385 ευρώ. Από το Σεπτέμβριο έχω αποσβέσει περί τα 680 ευρώ.
    Αρα μαλλον ολα καλα . Ποιο συστημα εβαλες; οπως φαινεται παιζει ρολο η εγκατασταση. Αν δεν υπαρχει θεμα , που το εβαλες ; η παροχη μπηκε στον προφυλακτηρα; γενικα ειναι αρκετες οι επεμβασεις στο αμαξι αλλα απο την αλλη οντως υπαρχει οικονομια. Θελει ψαξιμο...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP