https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3258639/
Ακριβό το καρΜΠον...
STREETRACING (31-01-13)
Λοιπόν ξανα-απίστευτο, πέτυχα πάλι το dakar gelb καθώς γύριζα από τη δουλειά στη Λ. Αθηνών...
Λέτε να είναι το πεπρωμένο μου να το αποκτήσω και εμφανίζεται συνέχεια μπροστά μου? Με έλκει κοντά του, η individual λαμαρίνα του φωνάζει στο υποσυνείδητό μου "μόνο εσύ (μετά τον Doctor Abo) θα με εκτιμήσεις...οι άλλοι με καγκουρέψανε, με καταδικάσανε να φωνάζω σαν τράκτορας volvo...και τώρα με (ξε)πουλάνε για 9k....save me!!!"
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Bazil Van Sinner (31-01-13), micz (31-01-13), Vasilis M3 (31-01-13), zaharias (31-01-13)
Ptboul (01-02-13)
Τι να πω για τον Δημήτρη (doctor abo).
Πολύ ωραίος άνθρωπος, καυστικός όπου χρειάζεται, με άποψη και "ιδιαίτερο" αλλά πολύ ωραίο στυλ γραφής που σε καθήλωνε όταν τον διάβαζες.
Να είναι πάντα καλά όπου και να βρίσκεται.
Ptboul (01-02-13)
Η δική μου ανταλλαγή χάλασε.
Δεν είναι σοβαροί κάποιοι άνθρωποι.
Έχετε ακόσει για προβλήματα με την τρόμπα/φούσκα στα πετρέλαια του γκρουπ vw... για το skoda ρωτάω... εγκυκλοπαιδικά πλέον, μιας και βγήκε πρόβλημα.
Πάντως αν φτάσουν οι τιμές στα 5-6000 χιλιάρικα, αξίζει η αγορά 2ου οχήματος για ανταλλακτικά....και μόνο.
Bazil Van Sinner (31-01-13), StratosZ4 (31-01-13), STREETRACING (31-01-13)