Εχει την ιδια συχνοτητα, ειτε ειναι ακινητο, ειτε παω με... 150! Αυτες ειναι οι 3 σκαλες! 2 διακοπτομενες (πρωτο κ δευτερο κλικ στο λεβιε) και 1 συνεχομενη (που ειναι _η γρηγορη της παρεας!!!_ στο τριτο κλικ)
Αρα καπου εχει γινει η 'πατατα'. Μηπως λειπει-χαλασε-δεν-ξερω-τι-αλλο καποιος αισθητηρας?
Το εχω απορια γιατι οταν ειμαι στην εθνικη κ θελω συνεχομενη λειτουργια, φοβουυυυμαι μη δω απο πρωτο πλανο να εξαφανιζονται οι υαλοκαθαριστηρες ή να καει κανα μοτερ.![]()
νομιζω πως τον διακοπτη των φωτων μετα που 8α το τραβηξουμε στριβοντας τν δεξια αριστερα προσαρμοζουμε την ενταση του φωτησμου μεσα.....
εγω εχω z3 νομιζα πως ηταν το ιδιο με το Ε36....
Ερώτηση SOS : Αυτά ισχύουν επιβεβαιωμένα ?
1)Ποιό τελικά απο τα σύο βγάζει το VIN ?
2) To καντράν έχει δική του μνήμη ή διαβάζει απο τον εγκέφαλο ??
θέλω να πω : Εστω οτι έχουμε ενα 316 το οποιο το κανουμε 318is με του 316 το καντραν. Χωρις δηλαδη να αλλαξουμε.. Το ερώτημα είναι ,οι κωδικοί επάνω θα δείξουν το vin του 316 ή του 318is ???
Τελικά ξέρουμε σίγουρα πως λειτουργούν οι θερμαινόμενοι; Γιατί στο δικό μου (1998 coupe) ζεματάνε χειμώνα καλοκαίρι. Μήπως τα έχει παίξει η κεντρική μονάδα γιατί μου κάνει κάτι κολλήματα στις σκάλες του ανεμιστήρα (διζωνικός αναλογικός).
mantwnisz (14-06-14)