Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 100

Θέμα: Ζαντες BBS LM 18

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

δεν γνωριζω κανεναν απο τους 2 σας αλλα οι γνωσεις σας και οι εμπειριες σας ειναι πολυτιμες για καθε μελος εδω.προσωπικα εχω <γλυτωσει> πολλες φορες απο εμπειριες μελων που με εχουν καθοδηγησει σωστα για το τι πρεπει να κανω και αν πρεπει να το κανω.οσον αφορα το θεμα,επειδη εχω ποσταρει και εγω στο θρεντ,εχει τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα αναλογα τις προτεραιοτητες του οδηγου.στην δικη μου περιπτωση για παραδειγμα εβαλα 255 γιατι μου αρεσει αισθητικα και γνωριζοντας οτι επρεπε να κανω καποιους μικρους συμβιβασμους ,οι οποιοι μπροστα στην εμφανιση ειναι αμελητεοι για ΕΜΕΝΑ.καποιος θα διαφωνησει.οκ ,κανεις δεν ειναι λαθος και δεν χρειαζεται να χαλαμε τις καρδιες μας.συχνα ο γραπτος λογος παρεξηγειται.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dark knight : 30-01-13 στις 18:38

2. The Following 5 Users Say Thank You to dark knight For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (30-01-13), bill_m3 (30-01-13), PANOS-E60 (30-01-13), sierra (30-01-13), Vassilis ///M (30-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν γνωριζω κανεναν απο τους 2 σας αλλα οι γνωσεις σας και οι εμπειριες σας ειναι πολυτιμες για καθε μελος εδω.προσωπικα εχω <γλυτωσει> πολλες φορες απο εμπειριες μελων που με εχουν καθοδηγησει σωστα για το τι πρεπει να κανω και αν πρεπει να το κανω.οσον αφορα το θεμα,επειδη εχω ποσταρει και εγω στο θρεντ,εχει τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα αναλογα τις προτεραιοτητες του οδηγου.στην δικη μου περιπτωση για παραδειγμα εβαλα 255 γιατι μου αρεσει αισθητικα και γνωριζοντας οτι επρεπε να κανω καποιους μικρους συμβιβασμους ,οι οποιοι μπροστα στην εμφανιση ειναι αμελητεοι για ΕΜΕΝΑ.καποιος θα διαφωνησει.οκ ,κανεις δεν ειναι λαθος και δεν χρειαζεται να χαλαμε τις καρδιες μας.συχνα ο γραπτος λογος παρεξηγειται.

λοιπον. επειδη και εγω θελω να γλιτωσω και να μην τρεχω αργοτερα. θα σας πω ακριβως τι θελω να κανω.Αυτο που θελω ειναι το αυτοκινιτο να μην χασει σε μεγαλο βαθμο το (νευρο) του και να μπορω να παιζω και λιγο. θελω 18αρες 225 μπροστα σιγουρα. τωρα για πισω μπορω να παω και σε 245. θελω την γνωμη σας πανω σε αυτο που γραφω εδω. Σας ευχαριστω

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m3power46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    λοιπον. επειδη και εγω θελω να γλιτωσω και να μην τρεχω αργοτερα. θα σας πω ακριβως τι θελω να κανω.Αυτο που θελω ειναι το αυτοκινιτο να μην χασει σε μεγαλο βαθμο το (νευρο) του και να μπορω να παιζω και λιγο. θελω 18αρες 225 μπροστα σιγουρα. τωρα για πισω μπορω να παω και σε 245. θελω την γνωμη σας πανω σε αυτο που γραφω εδω. Σας ευχαριστω
    Με 245 θα χεις διαφορετική περιφέρεια κύλισης, με συνέπεια λανθασμένες κατά τι ενδείξεις στο κοντέρ και στον χιλιομετρητή.
    Θα ψηλώσεις επίσης το αμάξι πίσω κατά 0,87εκ. αν βάλεις το 245/40, οπότε αλλάζεις και την γεωμετρία του.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

5. The Following 3 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (31-01-13), m3power46 (31-01-13), Panos 316T (01-02-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP