Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 93

Θέμα: WTF?

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω διαφωνω με την καταθεση πινακιδων. Τι ειναι δηλαδη το αμαξι να το εχω παρκαρισμενο μεσα σε ενα γκαραζ και να μην μπορω να το χρησιμοποιησω για αυτο που εξαρχης αγοραστηκε? Και σαν τι θα χρησιμευσει δηλαδη εκει? Μονο οσοι ασχολουνται καθαρα με την συλλογη αυτοκινητων απο χομπι το κανουν αυτο, αλλα οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ανηκουν σε αυτην την κατηγορια.
    Τι να γουσταρω απο ενα παροπλισμενο αυτοκινητο? Να πω οτι υπηρχε μια ελπιδα οτι τα χαρατσια/φοροι κτλ σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα θα καταργηθουν, τοτε να το παροπλισω και να περιμενω, αλλα στην Ελλαδα δεν θα συμβει ποτε αυτο.
    Το αμαξι ειναι για να κυκλοφορει στους δρομους. Αν λογω συνθηκων καποιος δεν μπορει οικονομικα η δεν θελει να δινει (δεν ειναι απαραιτητο να μην εχεις να δωσεις αλλα μπορει να μην θελεις να ξοδευεις αυτο το ποσο των χρηματων πλεον) αυτα που απαιτουνται για να το κυκλοφορει τοτε παει σε κατι αλλο.

Διαφωνω...

Πουλας το αμαξι σου 15.Ρωτησες για ανταλλαγη, ρωτησες ποσο το παιρνουν στα ισια χωρις ανταλλαγη? Ξεφτιλα.

Εγω το δικο μου το ειχα αγγελια 10 μηνες και το εγτασα στα μισα λεφτα απο οτι το ειχα αγορασει πριν 1,5 χρονο.
    Με πηρε ενας μαντρας για ανταλλαγη με cooper s ιδιο μοντελο, ιδια χιλιομετρα με το δικο μου. Ηθελε και 2,5κ μετρητα.

Διαφωνω, γιατι πιστευω πως σε 1 η 2 χρονια τα πραγματα στο θεμα του αυτοκινητου θα επανελθουν γιατι εχουν καταστρεψει τον χωρο με τους φορους επι φορων. Βεβαια σε 1-2 μπορει να μην εχουμε λεφτα, οποτε και το τζαμπα ακριβο να μας φαινεται.

Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING Εμφάνιση μηνυμάτων
    ξερεις τι με στεναχωρει?
    οτι του χρονου θα πουλιεται 10,μετα 8,μετα 6
    αυτο δεν μ αρεσει.
    Εμένα αυτό μου αρέσει...εάν φτάσει να κάνει ενα χιλιαρικο, τότε δεν έχεις κανένα κίνητρο να το πουλήσεις

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. The Following 8 Users Say Thank You to gnx For This Useful Post:

bimmerm (30-01-13), EVERGET (30-01-13), GiannisRob (30-01-13), Leonidas_E39 (30-01-13), micz (31-01-13), S8N (30-01-13), StratosZ4 (30-01-13), zaharias (30-01-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...
    Με πηρε ενας μαντρας για ανταλλαγη με cooper s ιδιο μοντελο, ιδια χιλιομετρα με το δικο μου. Ηθελε και 2,5κ μετρητα.

.ι.
    Χαχα, ελα ρε και σενα ειχε παρει?

5. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

StratosZ4 (30-01-13)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Διαφωνω...

Διαφωνω, γιατι πιστευω πως σε 1 η 2 χρονια τα πραγματα στο θεμα του αυτοκινητου θα επανελθουν γιατι εχουν καταστρεψει τον χωρο με τους φορους επι φορων. Βεβαια σε 1-2 μπορει να μην εχουμε λεφτα, οποτε και το τζαμπα ακριβο να μας φαινεται.
    Δηλαδη ενα αυτοκινητο που εχει 15Κ τωρα, μετα απο 1-2 χρονια συνεχους απαξιωσης και αφου εχει πεσει στα 10-12K ισως και παρακατω, με το που θα κανουν πιο ευνοικη την φορολογηση (αυτο και ΑΝ συμβει ποτε και φυσικα μην περιμενεις θαυματα, μια μικρη βελτιωση αν θα κανουν) θα αυξηθει η τιμη του και θα επανελθει στα σημερινα επιπεδα? Αυτο ειναι κατι που δυστυχως που δεν θα συμβει ποτε. Ισως να σταθεροποιησει για λιγο την πτωτικη του πορεια αλλα το αμαξι οσο παλιωνει θα χανει μερος της αξιας του. Αυτο συμβαινει παντου ακομα και στις χωρες που δεν εχουν οικονομικη κριση.
    Εγω δεν πιστευω οτι η αγορα αυτοκινητου θα επανελθει. Και ιδιαιτερα η πολυτελης/πολλων κυβικων. Οπως ημασταν πριν 10ετιες που βλεπαμε Μercedes και το θαυμαζαμε και Μ3 μονο απο φωτογραφιες, ετσι θα καταληξουμε. Δυστυχως

7. The Following 5 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

hades7 (30-01-13), Panos 316T (30-01-13), PANOS-E60 (30-01-13), Ptboul (30-01-13), zaharias (30-01-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα σχόλια στις αγοροπωλησίες κλείνουν για να μη γίνονται troll.

Αλλά τι γίνεται ωρέ λεβέντες που πάμε?
    Εδώ στον βορρά, τον χορό τον άνοιξε ο ψηλός (thoμelef), την επομένη η μεθεπομένη ακολουθεί ο Βαγγέλης (vagmag) και τώρα βλέπω τον Χρήστο (kazakos carage). 'Ολα φυσικά μιτρίο.
    Πως μας κατάντησαν έτσι και όπως φαίνεται, δεν υπάρχει και φως στο βάθος, όχι του τούνελ, αλλά του πηγαδιού που έχουμε πέσει.
    Μιά ευχάριστη πάντως νότα είναι μερικοί νεαροί, νέοι και στο φόρουμ, ευτυχείς κάτοχοι bmw.
    Να γράψω και εγώ, πως το σκέφτομαι... και φυσικά να πω, ότι δε θέλω να στραβώσει, ενοχληθεί κανένας, μιας και αυτά αποτελούν σκέψεις δικές μου, για τον εαυτό μου.

Όταν βγήκα στο κουρμπέτι, τα πάντα γύρω μου πήγαιναν καλά. Όσο δούλευες τόσο αμειβόσουν. Το ίδιο εγώ, όσο και οι φίλοι μου γύρω μου. Έκρινα εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, το μέλλον και τις δυνατότητές μου/μας σαν άτομο, σα λαός κλπ. Χαρακτηριστικά έβλεπα, έναν κύριο τότε (το 2000 ο 45άρης μου φαινόταν μπάρμπας...), καλοντυμένο, να πηγαινοέρχεται με ένα celica 1980+. Τότε σκέφτηκα ότι μπορεί να δουλέψω μερόνυχτα, να λείπω από το σπίτι μου 20-30 μέρες συνεχόμενες, να ρισκάρω, αλλά δε θέλω στα 40μου να είμαι με ένα αυτοκίνητο 20ετίας.... (από τότε μου άρεσαν τα γρήγορα αυτοκίνητα)... Το σκεπτικό αυτό με άγχωνε, να ελέγχω τις κινήσεις μου, να μην ξοδεύω παραπάνω από αυτά που βγάζω κλπ . Σε καλό μου βγήκε μεν, αλλά σκεφτόμουν ότι τα πάντα φτιάχνουν και εξαρτώνται αποκλειστικά από εμένα.
    Το 2004 πήρα ένα forester 2.5XΤ - 40.000+ ευρώ- . Όταν το έδειξα στη γιαγιά μου, μετά τις ευχές τις για καλοτάξιδα κλπ... μου επέστησε την προσοχή να μην ξοδεύω τα χρήματα που βγάζω, γιατί λέει έρχονται και δύσκολες εποχές... Η δικιά μου απάντηση (και το γράφω για να κατανοήσετε το σκεπτικό μου), ήταν .... Ότι εγώ δουλεύω, παράγω, δεν είμαι τεμπέλης και τα δύσκολα όπως πόλεμος, πείνα κλπ πέρασαν ανεπιστρεπτί. Τη δικαιολόγησα στο μυαλό μου, επειδή αυτή έζησε τον πόλεμο...επειδή έζησε δύσκολα... Που να ήξερα....

Σήμερα λοιπόν είμαι σε θέση να πληρώσω το χαράτσι, τα τέλη και τη βενζίνη. Άλλωστε τα ζύγισα πολύ καλά πριν το πάρω (υποτίθεται). Υπολόγισα και το χαράτσι (΄έστω μικρότερο) και κατέληξα στην αγορά. Τα πράγματα αλλάζουν ραγδαία. Η δουλειά έχει πέσει 80% !!!! Και πάλι μπορώ να το συντηρήσω (από τα έτοιμα όμως), αλλά δε νιώθω άνετα με τον εαυτό μου. Δε νιώθω καλά.
    Δεν με ενοχλεί πλέον ότι το αυτοκίνητο αυτό στα 40 μου θα είναι 20ετίας, αλλά δε με ενοχλεί γιατί δυστυχώς βλέπω γύρω μου. Δεν είναι ότι άλλαξα τόσο πολύ μυαλά, όσο άλλαξαν οι συνθήκες, οι φίλοι μου, η χώρα μου... αυτό με ενοχλεί.

Αν η ανταλλαγή χαλάσει (που είναι πολύ πιθανό, μιας και ο έμπορος το πάει όλο και πιο πίσω για έλεγχο του Skoda...), θα το κρατήσω, αλλά κάποιο άλλο έξοδο θα κόψω.

9. The Following 14 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

EVERGET (30-01-13), katsaraios (31-01-13), Kostas_1 (30-01-13), manos///3 (30-01-13), Panos 316T (30-01-13), pilot (30-01-13), Ptboul (30-01-13), Skyline_IS (30-01-13), Stathis (30-01-13), StratosZ4 (30-01-13), Thomelef (30-01-13), VanVIC (30-01-13), Vassilis ///M (30-01-13), zaharias (30-01-13)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω διαφωνω με την καταθεση πινακιδων. Τι ειναι δηλαδη το αμαξι να το εχω παρκαρισμενο μεσα σε ενα γκαραζ και να μην μπορω να το χρησιμοποιησω για αυτο που εξαρχης αγοραστηκε? Και σαν τι θα χρησιμευσει δηλαδη εκει? Μονο οσοι ασχολουνται καθαρα με την συλλογη αυτοκινητων απο χομπι το κανουν αυτο, αλλα οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ανηκουν σε αυτην την κατηγορια.
    Τι να γουσταρω απο ενα παροπλισμενο αυτοκινητο? Να πω οτι υπηρχε μια ελπιδα οτι τα χαρατσια/φοροι κτλ σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα θα καταργηθουν, τοτε να το παροπλισω και να περιμενω, αλλα στην Ελλαδα δεν θα συμβει ποτε αυτο.
    Το αμαξι ειναι για να κυκλοφορει στους δρομους. Αν λογω συνθηκων καποιος δεν μπορει οικονομικα η δεν θελει να δινει (δεν ειναι απαραιτητο να μην εχεις να δωσεις αλλα μπορει να μην θελεις να ξοδευεις αυτο το ποσο των χρηματων πλεον) αυτα που απαιτουνται για να το κυκλοφορει τοτε παει σε κατι αλλο.
    Δεν μιλάμε για επ αόριστον κατάθεση πινακίδων και ακινησία μέχρι να ανακάμψει η χώρα (σχήμα οξύμωρο..), αλλά κατάθεση για κάποιους μήνες το χρόνο ώστε να μειωθεί το χαράτσι και το τεκμήριο του αυτοκινήτου. Μην ξεχνάμε πως όταν το αμάξι περάσει τη δεκαετία έχει μισό τεκμήριο και καθόλου χαράτσι, οπότε κάποιος που δεν θέλει να πληρώνει μπορεί να παίξει με κατάθεση μέχρι να πιάσει το αμάξι του δεκαετία...
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

11. The Following 5 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

A8hnaios (30-01-13), kostas1.6 (30-01-13), Kostas_1 (30-01-13), micz (31-01-13), VanVIC (30-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

το αυτοκινητο παιδες δεν ειναι επενδυση.δεν ηταν ποτε.αμεσως μετα την αγορα του εχανε την αξια του.τωρα περισοτερο.και οι 2 αποψεις ειναι σωστες.ειναι 2 επιλογες και ο καθενας κανει τις δικες του.
    αν καποιος θελει να εχει ενα καλο αυτοκινητο και μπορει να το συντηρει τοτε δεν το σκοτωνει.αν καποιος θελει ενα μεσο μεταφορας και δεν τον νοιαζει τι ειναι, και η', αν δεν μπορει να συντηρησει το ακριβο ,τοτε το σκοτωνει αναγκαστικα.γιατι οι τιμες των αυτοκινητων δεν θα επανελθουν γρηγορα,θα αργησουν για να περιμενει.ακομα και τοτε ο κοσμος δεν θα εχει χρηματα και ορεξη.θα προσαρμοστει η νοοτροπια του και η ματαιοδοξια του.ειναι οπως παλια που μας ενοιαζαν πιο σημαντικα πραγματα στην ζωη.να εχουμε ενα σπιτακι,μια δουλιτσα και την υγεια μας.

13. The Following 3 Users Say Thank You to bimmerm For This Useful Post:

Panos 316T (31-01-13), Ptboul (30-01-13), zaharias (30-01-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω το δικο μου το ειχα αγγελια 10 μηνες και το εγτασα στα μισα λεφτα απο οτι το ειχα αγορασει πριν 1,5 χρονο.
    Εσένα τουλάχιστον σου πρότεινε σχετικά σοβαρό αυτοκίνητο. Εγώ πήρα πριν ένα μήνα τον Φλαμιάτο για ένα μεταχειρισμένο Prius Solar Pack που είχε και τον ρώτησα αν τον ενδιαφέρει ανταλλαγή με δίλιτρη E60. Ακόμα γελάει.

15. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (30-01-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η κατάθεση πινακίδων δεν είναι λύση, καθώς σταδιακά οδηγεί στη πώληση του αυτοκινήτου. Αυτό βέβαια αν επικρατήσει η λογική. Και στο τέλος συχτιρίζεις κιόλας που δεν το δωσες νωρίτερα...

Ειδικά στη περίπτωση της Eκτακτης Eισφοράς, όπου φεύγοντας από τη ΔΟΥ, σου χτυπάνε τη πλάτη για να σου πουν ένα ΜΕΓΑΛΟ 'ευχαριστώ'. Χωρίς να το πάρεις χαμπάρι σου χουν κολλήσει ένα χαρτί ....."Είμαι κορόιδο".

Ορισμένοι 'ρομαντικοί' (θέλετε να) πιστεύετε, ότι το αυτοκίνητο πολλών κυβικών θα είναι κάποτε και πάλι εφικτό στην Ελλάδα για τα μεσαία στρώματα. Η δική μου η γνώμη είναι πως το αυτοκίνητο πολλών κυβικών πλέον, θα είναι αποκλειστικό δικαίιωμα εκείνων που πραγματικά έχουν βαθιές τσέπες.

Οι υπόλοιποι καλό θα κάνουν να βγάλουν τις παρωπίδες και την όποια διαφορά στη χασούρα να την κάνουν write-off.

17. The Following 13 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

A8hnaios (30-01-13), ghost-rider (30-01-13), hades7 (30-01-13), imolarot (30-01-13), katsaraios (31-01-13), Konstantinos E60 (30-01-13), PANOS-E60 (30-01-13), Ptboul (30-01-13), S8N (30-01-13), Stathis (30-01-13), turbodog (30-01-13), vagmag (30-01-13), zaharias (30-01-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χαχα, ελα ρε και σενα ειχε παρει?
    ο μαντρας απο Αθηνα?
    το μινι κουπερ ασπρο??? 08?

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα