-
Λοιπόν, ως γνωστό, εάν δεν τσακωθείς στις Δημόσιες υπηρεσίες ΔΕΝ κάνεις δουλειά, αλλά αυτό το γνωρίζατε ήδη και δεν αποτελεί νέο. Να είναι καλά τα Λεξοτανίλ και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, για να μη πάρω κ 2ο.
Τη πρόταση του Κουράκη για Φόρο Παπάδων το ακούσατε, έτσι ?? 
--> Σταματόπουλος: "Το ΠΑΣΟΚ το χτίσαμε εμείς και ο Ανδρέας. Ηταν ένα σοσιαλιστικό κόμμα, υπέρ του εργάτη και το έκαναν φασιστικό.
Εγώ δεν μπήκα στο μετρό. Με παρακάλεσαν να μπώ. Εγώ μαρμαράς ήμουν και είμαι. Με παρακάλεσαν και μπήκα στο μετρό. Η κόρη μου έχει πρακτορείο ΟΠΑΠ και έχει να πληρώσει ΤΕΒΕ 6 μήνες". 
[Γελάει υστερικά ο κόσμος]. Φτύστε τον αυτόν και τους ομοίους του, όπου τους πετύχετε.
--> 24ωρη απεργία την Πέμπτη 31/2 προκήρυξε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, διαμαρτυρόμενη για την επίταξη στο μετρό & σε συμπαράσταση στις κινητοποιήσεις στα ΜΜΜ. Θερμή παράκληση στη κυβέρνηση να πηδήξει τα λαμόγια του Φωτόπουλου, ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ.
Τελικά οι απεργίες στην Ελλάδα είναι ευκαρία για τουριστικό προϊόν, για εκδρομές εμπειρίας. Στον υπόλοιπο κόσμο όπου απεργίες δεν γίνονται, θα υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον για τους κάτοικους να ερχόντουσαν στο Ελλαδιστάν και να ζούσαν της εμπειρία της απεργίας.
Από την στιγμή που η απεργία βρίσκεται στο DNA του Ελληνάρα, γιατί να μην το εκμεταλλευτείτε?
Σε ποία άλλη χώρα θα μπορούσαν να ζήσουν καθημερινά την ταλαιπώρια? Τη κρεπάλη και να βλέπουν από πρώτο χέρι τους Μποσλεβίκους να μάχονται για τα λαμογιακά προνόμια?
Υπάρχει και slogan: "Live your strike in Greece"
-
The Following 10 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:
bimmerm (28-01-13), gnx (28-01-13), hades7 (28-01-13), joseph (28-01-13), Kostas_1 (28-01-13), Leonidas_E39 (28-01-13), PANOS-E60 (28-01-13), Stathis (28-01-13), Thomelef (28-01-13), zizu (28-01-13)
-
Πάντως τόσες μέρες δεν ψάξαμε πως πέρασαν 4 Συριζαίοι ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ από τον έλεγχο Μεταλλικών Αντικειμένων στο JFK...
+
Άσχετο, αλλά κρίμα που δεν υπάρχει αντίστοιχος πολιτικός λόγος στην Ελλάδα...
https://www.youtube.com/watch?v=vQX1u3RgiL4
-
The Following 3 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:
Bitz (28-01-13), panose30 (28-01-13), Stathis (28-01-13)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP