Οχι δεν ετυχε ακομα να ζυγισω το αμαξι, δεν θυμαμαι αν το βγαζει στο χαρτι του ΚΤΕΟ..
Τα καθισματα τα ειχα βγαλει για καθαρισμα σπιτι, ειναι ασηκωτα σε σχεση με το βαρος που νομιζεις οτι εχουν (M/ηλεκτρικα/θερμ). Που δεν χωρανε? Πανω στα προσκεφαλα?
Για μπαταρια αυτο φοβηθηκα κι εγω και δεν πηρα την αλλη..
StratosZ4 (28-01-13)
Τοσο βαρια? Το εχω σχεδον τερμα πισω το καθισμα και το csl βρισκει στο μεσαιο ντουλαπακι. Ειναι φαρδυ. Δε το βιδωσα για να ειμαι 100% σιγουρος αλλα εχω αυτη την εντυπωση.
Σε καθισμα ομως, περα απο τα csl και τα Μ δεν υπαρχει κατι αλλο που να ειμαι διατεθειμενος να βαλω.
Το Αλπινα φορουσε ta pole-position?
H μπαταρια αξιζει, αλλα σιγουρα δεν θα αντεξει 5 χρονια οπως η εργοστασιακη.
Και εγω τερμα πισω το εχω, τελικα τα ηλεκτρικα δεν λενε τιποτα. 1 θεση εχω βαλει απο τοτε που το εχω. Χρησιμοποιω τη μνημη τερμα μπροστα για να καθαρισω μονο. Αρα και τα PP να βαλεις παλι σε μια θεση μονιμα θα τα εχεις..
Δεν ξερω τι ειχε το Alpina, εχω δει πολλα στο εξωτερικο με PP ομως. Εβρισκε λιγο το προσκεφαλο νομιζω.
Το προβλημα με τη μπαταρια δεν ειναι τα 5 χρονια, ειναι τα 500 ηλεκτρικα που εχει το αμαξι πανω. Δεν θελω να ακουω μουσικη σβηστος να ξεχαστω και να μεινω εκει..
StratosZ4 (28-01-13)
Εγω δεν εχω ηλεκτρικα και ουτε θελω
Οταν τα λεω εγω...
Τιποτα να μην ειναι ηλεκτρικο στο αμαξι.
Το ραδιοφωνο χρειαζεται μονο. Ανεβαζεις την ενταση οταν αρχιζει η γκρινια απο τη συνοδηγο
Η μπαταρια ειναι μια καλη αρχη νομιζω. Κατσε να δω αν εχει αντιπροσωπεια η braille και τι αλλες επιλογες παιζουν.
orfanids360 (28-01-13)
Στράτο τελικά δεν το πούλησες το Ζ?????
StratosZ4 (28-01-13)